Ludzie ta spółka to dno, obroty jak w większym warzywniaku. Piszecie cały czas że to potentat w branży, śmiać się chce z tych waszych wypocin i postów informujących o byle gównianym info. Inne spółki z branży mimi że nie są potentat ani radzą sobie i wiele lepiej na giełdzie. Siedzcie sobie na tej gówniane spółeczce i oczekujcie na wzrosty , których nigdy nie zobaczycie.
Dnia 2017-02-20 o godz. 22:22 ~Jaolu napisał(a): > Ludzie ta spółka to dno, obroty jak w większym warzywniaku. Piszecie cały czas że to potentat w branży, śmiać się chce z tych waszych wypocin i postów informujących o byle gównianym info. Inne spółki z branży mimi że nie są potentat ani radzą sobie i wiele lepiej na giełdzie. Siedzcie sobie na tej gówniane spółeczce i oczekujcie na wzrosty , których nigdy nie zobaczycie.
Dnia 2017-02-21 o godz. 06:22 ~Miecio napisał(a): > Na dodatek wczoraj wypadła z kanału wzrostowego i dopiero teraz będzie z niej syfek. Wszystko przemawia za dalszymi spadkami.
To co ty tu jeszcze robisz, uciekaj najlepiej pkc zanim Ci kurs spadnie :)
Dnia 2017-02-21 o godz. 08:15 ~voodz napisał(a): > Dnia 2017-02-21 o godz. 06:22 ~Miecio napisał(a): > > Na dodatek wczoraj wypadła z kanału wzrostowego i dopiero teraz będzie z niej syfek. Wszystko przemawia za dalszymi spadkami. > > To co ty tu jeszcze robisz, uciekaj najlepiej pkc zanim Ci kurs spadnie :)
Dnia 2017-02-21 o godz. 08:30 ~Piotr napisał(a): > Voodzu ty wierny druhu jesteś już ostatnim obrońcą wiary w spółkę , inni już się odwrócili.
Co zrobić, ja patrze w perspektywie minimum 2 lat i mi się podoba echo, a jak inni wolą iść gdzie indziej - droga wolna, ja chętnie dobiorę taniej w sumie od grudnia (ostatnia zaliczka) wciąż zarobiłem kilka razy więcej na akcjach echo niż z normalnej pensji więc, na pewno nie zacznę uciekać :)
Dnia 2017-02-21 o godz. 08:48 ~lolo napisał(a): > Jak nie sprzedałeś, to nie zarobiłeś.
z kolei wszyscy mówią, że tracą bo gniot, więc dostosowuje poziom wypowiedzi idąc krok dalej teoretycznie zarobiłem na kilkanaście iphone'ów 7 - to tak żeby analitycy wyższego kalibru mieli o czym myśleć :)
jak ten gostek chyba z 5 róznych nicków pisze i jeszcze sobie kciuki daje, chyba liczy na panike i przechwyt, ale to nie futbol, jak dla mnie to jedna z najbardziej prężnych spólek na gpw, 2 dywidendy w roku, niskie rozwodnienie kapitalu,ogromne zyski, wystarczy w CF popatrzeć jak ktos wie co oznaczają poszczegolne cyferki od razu bedzie wiedział ze w miare pewny grunt
Taka prezna spolka a obroty jak sklepie osiedlowym? I wzrosty mikroskopijne przy ogólnej hissie na szerokim rynku a od kilku dni codziennie czerwień. Wytłumacz mi to???
jak masz 15% akcji w rekach akcjonariuszy mniejszosciowych to nie masz obrotów jak na bazarze w Marrakeshu, poszedł impuls i sezonowcy ktorzy kupili po zaliczce na poczet dywidendy zaczeli wyprzedawac wzrostła podaż to i cena dalej spada, wracaj do szkoły młody
Dnia 2017-02-21 o godz. 11:40 ~pq napisał(a): > jak masz 15% akcji w rekach akcjonariuszy mniejszosciowych to nie masz obrotów jak na bazarze w Marrakeshu, poszedł impuls i sezonowcy ktorzy kupili po zaliczce na poczet dywidendy zaczeli wyprzedawac wzrostła podaż to i cena dalej spada, wracaj do szkoły młody
Dnia 2017-02-21 o godz. 13:02 ~axaa napisał(a): > Dnia 2017-02-21 o godz. 11:40 ~pq napisał(a): > > jak masz 15% akcji w rekach akcjonariuszy mniejszosciowych to nie masz obrotów jak na bazarze w Marrakeshu, poszedł impuls i sezonowcy ktorzy kupili po zaliczce na poczet dywidendy zaczeli wyprzedawac wzrostła podaż to i cena dalej spada, wracaj do szkoły młody > > Nie 15 a 3% , czyli 12,3mln akcji
patrzyłem na freefloat, no wiec tym bardziej potwierdza to moją tezę
Skoro tutaj ci tak źle to co cię trzyma ??? Poprostu SPIERDA...LAJ w podskokach Jest tyle spółek które dostarczą ci wrażeń po co ci Echo. POLIMEXMS BRIJU FON PBG i wiele wiele innych.