• Dziekuje za akcje Autor: ~red [31.0.125.*]
    Na dzis jestem zadowolony z siebie,do zobaczenia do jutra;)
  • Re: Dziekuje za akcje Autor: ~bankier1972 [89.228.20.*]
    spadaj na miesięcznice smoleńską.
  • Re: Dziekuje za akcje Autor: ~BOLO [89.69.15.*]
    Dnia 2017-02-20 o godz. 14:42 ~bankier1972 napisał(a):
    > spadaj na miesięcznice smoleńską.

A TY BREDZISZ IBREDZISZ!!!!
  • Re: Dziekuje za akcje Autor: ~Przemo [77.89.84.*]
    Co ty masz z tą miesięcznicą ?! To jest forum na temat spółki a nie na tematy polityczne. A ty ciągle jak nakręcony miesięcznica i miesięcznica. Pytam co to ma wspólnego z spółką? Jeśli ma to co ?!
  • Re: Dziekuje za akcje Autor: ~red [37.248.153.*]
    Akcje po 8gr dobiore jeszcze troche,bo to jest dno-zamierzam w tym roku kupic dom pod Warszawa,wiec;)Udanej sesji zycze wszyskim drobnym akcjonariusza-duzi mnie nie interesuja,poradza sobie;)
    Milego dnia
  • Re: Dziekuje za akcje Autor: ~red [37.248.153.*]
    http://biznes.onet.pl/gielda/wiadomosci/nwz-indygotech-minerals-zdecydowalo-o-emisji-do-19-1-mln-akcji/hgeqgr
  • Re: Dziekuje za akcje Autor: ~zarobas [83.28.129.*]
    Tylko dlaczego emisja ma iść też na ECR skoro on już miał być ukończony najpierw w maju a ostatecznie we wrześniu. Miałem informację że w sierpniu już jest wszystko gotowe, a do dzisiaj nie ma oficjalnego otwarcia. Nie wiadomo czy coś robią, niby było w raporcie że dali produkt na testy, to z drugiej strony skoro są gotowi do produkcji to do czego im pieniądze na ukończenie ECR jak i baltica jak napisali?.
  • Re: Dziekuje za akcje Autor: ~Geo [149.156.28.*]
    Gotówka jest potrzebna w każdej spółce z grupy. Bardziej lub mniej Jedynie LZMO poradziłoby sobie z płynnością gdyby nie Obligacje.
[x]
BALTICINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.