dziękuję za słowa wsparcia i otuchy w tym trudnym dla mnie i mojej rodziny czasie , postaram się Was nie zawieść i prowadzić przez trudną drogę jaką są inwestycje giełdowe, bóg zapłać za mile słowa , niech Matka Boska będzie zwami ,jeżeli możecie proszę o drobne wpłaty na konto Ojca Tadeusza
Wytłumacz co uzyskasz podszywając sie pod kogoś innego dla mnie takie osoby są fałszywe i nie maja swojego zdania.Albo po prostu napisz ze zazdrościsz wiedzy i umiejętności Temu Człowiekowi a Ty Jesteś bez wiedzy.hehe
frędzlu :))) zajmuję się giełda od kilkunastu lat i taką leszczynę jak ty ogrywam do zera w maksymalnie rok , dlatego nie myśl że rysio jest jakimś mesjaszem który rozdaje pieniądze i jako jedyny ma program do analizy , leszcze gracie z bankami i funduszami oni widza to co wy tylko są szybsi i mniej pazerni , jak rysio jest taki dobry , niech się zgłosi do dobrego banku lub funduszu i zgarnie kupę kasy za swoje bajeczki ,a jak to nie są bajeczki i ma zawsze dobre typy to pewnie to najbogatszym człowiekiem w Polsce :)