• Dodruk akcji Autor: ~fkr [37.47.136.*]
    A nie lepiej coś dodrukować i z tych pieniędzy zacząć coś działać. Tak często robiono w podobnych sytuacjach.
  • Re: Dodruk akcji Autor: ~Sky [82.160.125.*]
    Żeby dodrukować muszą mieć chętnych na kupno dodrukowanych akcji.
    Nie rozumiem dlaczego to upadło przecież usługi medyczne powinny przynosić zyski, chyba że zarząd wyprowadzał zyski na swoje konta
  • Re: Dodruk akcji Autor: ~Ja [193.174.105.*]
    Tak dla ścisłości:
    Firma inwestycyjno-doradcza notowana na GPW. Inwestuje w sektorze małych i średnich firm, przed ich debiutem na GPW. Oferuje doradztwo prawne i finansowe spółkom wybierającym się na giełdę.
    Dzięki za wyjaśnienie, myślałem że to spółka z Lublina
    Czy ktoś wie czy coś się tam dzieje w tej spółce, czy w ogóle ktoś tam pracuje, czy spółka ma jakieś zlecenia bo ciężko coś znaleźć w internecie,  najpierw myślałem że to spółka medyczna która przekształciła się ze spółki Z o. o. na akcyjną, ale okazało się że to nie ta spółka, że nie mają pieniędzy to wiem ale czy coś tam się dzieje?
  • Re: Dodruk akcji Autor: ~tryk [37.47.139.*]
    To o czymś świadczy. Też szukałem informacji czy warto się interesować tą spółką- nic ciekawego nie znalazłem. A jak zobaczyłem że zjechali z 15 zł to to jakiś wał jest chyba.
  • Re: Dodruk akcji Autor: ~alewaly [37.47.174.*]
    O kurde. Jak ktoś kiedys kupił akcję za 1000 zł po 15zl to miał ~67 akcji. Teraz na górce np 14 gr ma 9.38zl a po 5 gr miał 3,35zl.
  • Re: Dodruk akcji Autor: ~Darek [213.233.147.*]
    Dajcie sobie z tym spokój. Te sameosoby z zarządu zarżneły dwie inne społki. Colmedica i Molmedica ktore z milionowymi długami znikły już z giełdy aludzie zostali z nic nie wartą makulaturą. Poczytajcie o Molmedica i Colmedica to zrozumiecie że to jeden wielki przekręt.
[x]
TOPMEDICA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.