Żeby dodrukować muszą mieć chętnych na kupno dodrukowanych akcji. Nie rozumiem dlaczego to upadło przecież usługi medyczne powinny przynosić zyski, chyba że zarząd wyprowadzał zyski na swoje konta
Tak dla ścisłości:
Firma inwestycyjno-doradcza notowana na GPW. Inwestuje w sektorze małych i średnich firm, przed ich debiutem na GPW. Oferuje doradztwo prawne i finansowe spółkom wybierającym się na giełdę.
Czy ktoś wie czy coś się tam dzieje w tej spółce, czy w ogóle ktoś tam pracuje, czy spółka ma jakieś zlecenia bo ciężko coś znaleźć w internecie, najpierw myślałem że to spółka medyczna która przekształciła się ze spółki Z o. o. na akcyjną, ale okazało się że to nie ta spółka, że nie mają pieniędzy to wiem ale czy coś tam się dzieje?
To o czymś świadczy. Też szukałem informacji czy warto się interesować tą spółką- nic ciekawego nie znalazłem. A jak zobaczyłem że zjechali z 15 zł to to jakiś wał jest chyba.
Dajcie sobie z tym spokój. Te sameosoby z zarządu zarżneły dwie inne społki. Colmedica i Molmedica ktore z milionowymi długami znikły już z giełdy aludzie zostali z nic nie wartą makulaturą. Poczytajcie o Molmedica i Colmedica to zrozumiecie że to jeden wielki przekręt.