• Sztuka zbierania Autor: ~AdamSmith [37.190.230.*]
    Ten kto skupuje robi to idealnie kto zna giełde wie o czym mowie. Tutaj cierpliwość zostanie sowicie wynagrodzona.
  • Re: Sztuka zbierania Autor: ~pgz [109.196.112.*]
    Dobrze prawisz
  • Re: Sztuka zbierania Autor: ~Zibi [176.221.123.*]
    Ostatnie lata to spółka syf. Ludzie potracili tu masę kasy. Bardzo złe zarządzana w bessie, niewiarygodny Szczutkowski i ciagle przekręty i kombinacje. Dobre lata to były za Centrostalu ale może i tu nastąpi zmiana. Tu jest naprawdę duży potencjał,ale musi nastapic zmiana wizerunku i lepsza bardziej transpatentne zarządzanie. Poprawa koniunktury na rynku stali da wzrosty i 3 zł widzę tu do końca kwietnia. Co dalej zależy od Szczutkowskiego nikogo innego. Jeżeli zechce wzrostów moze byc do końca roku 10 zł , jeżeli nie może sie kisić na 2-3. Ja mam i to nie tak mało ,nie będę sie chwalił ale zarobiony jeszcze nie jestem,choć na to liczę. I jeszcze pytanie - Gdzie jest "30mało"? Budź sie stary!
  • Re: Sztuka zbierania Autor: ~mir [109.173.220.*]
    Przełomem mogą być wyniki za 2016 .GUS własnie podał ,że produkcja metali wzrosła o ponad 16 % .
  • Re: Sztuka zbierania Autor: ~pgz [178.217.140.*]
    przelom na ktory ja licze to zmiany wlascicielskie polaczone z wykupem akcji z warrantow po czym splata dlugu obligacyjnego, albo jej czesci
  • Re: Sztuka zbierania Autor: ~mak [89.234.198.*]
    Panowie zejdźcie na ziemię....papier ma problemy z przebiciem marnych 2 zeta.....i nie wiadomo czy poradzi sobie z tym poziomem....
  • Re: Sztuka zbierania Autor: ~Zibi [176.221.123.*]
    Poradzi,i to w najbliższym tygodniu.
  • Re: Sztuka zbierania Autor: ~mir [109.173.220.*]
    ma problemy z przebiciem bo ktoś spokojnie skupuje.
    Tak jak pisałem były próby zdołowania kursu ,które trafiały na ukryty popyt.
  • Re: Sztuka zbierania - do mak Autor: ~pgz [109.196.112.*]
    źle prawisz
  • Re: Sztuka zbierania Autor: ~coda [79.191.162.*]
    Sztukę zbierania i nie tylko złomu opanował perfekcyjnie tylko ... Sztuka.
    Ale i tak kurs spokojnie przebije te 2 zł w przyszłym tygodniu ... kierunek 2,70 zł na razie.
  • Re: Sztuka zbierania Autor: ~Mucka [94.254.227.*]
    Mówisz gwarantowane 30% w tydzień i ogłaszasz to wszystkim zamiast zarabiać?
  • Re: Sztuka zbierania Autor: ~Riki [94.254.145.*]
    Bo to tylko pobozne zyczenia kurs jeszcze dlugo na stale nie przebije 2 zl
  • Re: Sztuka zbierania Autor: ~coda [83.22.93.*]
    Dnia 2017-02-18 o godz. 21:19 ~Mucka napisał(a):
    > Mówisz gwarantowane 30% w tydzień i ogłaszasz to wszystkim zamiast zarabiać?

Nigdzie nie powiedziałem, że jest gwarantowane 30% w tydzień na Cogsyfie i że dotrze od razu w przyszłym tygodniu do 2,70 zł, tylko że liczę że wreszcie przebije 2 zł w przyszłym tygodniu, a to jest różnica.
    Poziom 2 zł jest na chwilę obecną bardzo silnym 3-letnim oporem, ale jeśli uda się go w końcu pokonać, to uważam że 2,70 zł będzie następnym punktem postojowym. Ale jak wszyscy wiemy na giełdzie nic nie jest gwarantowane, ani pewne, jak to w życiu.
    Kto powiedział że nie zarabiam? Zarabiam tak jak wszyscy którzy mają w tej chwili akcje Cogsyfa, kiedy kurs idzie w górę ... nie jestem typem erotomana gawędziarza bez akcyjnego ... pozdrawiam wytrwałych posiadaczy Cognora.
  • Re: Sztuka zbierania Autor: ~kpk [37.248.167.*]
    Brak siły na walkę o nowy kod
  • Re: Sztuka zbierania Autor: ~kpk [37.248.164.*]
    Pompka na 2,5....
    Tak mi to wyglada
  • Re: Sztuka zbierania Autor: ~dds [178.183.231.*]
    owszem ma problemy ale to silny opor jego przebicie daje formacje podwojnego dna a nastepny sensowny opor w okolicach 3 pln
    kapitalizacja nie jest duza
    sa cla na chiny wprowadzili cla na stal z rosji
    na ten rok prognozuja 24 pln zysku netto
    jest pod co grac
    czwartkowy obrot pokazuje ze popyt jest
[x]
COGNOR -2,52% 4,87 2026-05-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.