Ostatnie lata to spółka syf. Ludzie potracili tu masę kasy. Bardzo złe zarządzana w bessie, niewiarygodny Szczutkowski i ciagle przekręty i kombinacje. Dobre lata to były za Centrostalu ale może i tu nastąpi zmiana. Tu jest naprawdę duży potencjał,ale musi nastapic zmiana wizerunku i lepsza bardziej transpatentne zarządzanie. Poprawa koniunktury na rynku stali da wzrosty i 3 zł widzę tu do końca kwietnia. Co dalej zależy od Szczutkowskiego nikogo innego. Jeżeli zechce wzrostów moze byc do końca roku 10 zł , jeżeli nie może sie kisić na 2-3. Ja mam i to nie tak mało ,nie będę sie chwalił ale zarobiony jeszcze nie jestem,choć na to liczę. I jeszcze pytanie - Gdzie jest "30mało"? Budź sie stary!
Sztukę zbierania i nie tylko złomu opanował perfekcyjnie tylko ... Sztuka. Ale i tak kurs spokojnie przebije te 2 zł w przyszłym tygodniu ... kierunek 2,70 zł na razie.
Dnia 2017-02-18 o godz. 21:19 ~Mucka napisał(a): > Mówisz gwarantowane 30% w tydzień i ogłaszasz to wszystkim zamiast zarabiać?
Nigdzie nie powiedziałem, że jest gwarantowane 30% w tydzień na Cogsyfie i że dotrze od razu w przyszłym tygodniu do 2,70 zł, tylko że liczę że wreszcie przebije 2 zł w przyszłym tygodniu, a to jest różnica. Poziom 2 zł jest na chwilę obecną bardzo silnym 3-letnim oporem, ale jeśli uda się go w końcu pokonać, to uważam że 2,70 zł będzie następnym punktem postojowym. Ale jak wszyscy wiemy na giełdzie nic nie jest gwarantowane, ani pewne, jak to w życiu. Kto powiedział że nie zarabiam? Zarabiam tak jak wszyscy którzy mają w tej chwili akcje Cogsyfa, kiedy kurs idzie w górę ... nie jestem typem erotomana gawędziarza bez akcyjnego ... pozdrawiam wytrwałych posiadaczy Cognora.
owszem ma problemy ale to silny opor jego przebicie daje formacje podwojnego dna a nastepny sensowny opor w okolicach 3 pln kapitalizacja nie jest duza sa cla na chiny wprowadzili cla na stal z rosji na ten rok prognozuja 24 pln zysku netto jest pod co grac czwartkowy obrot pokazuje ze popyt jest