• Konczymy powoli korekte ? Autor: ~Adrian987 [83.20.8.*]
    CHYBA ZACZYNAMY HAMOWAC :)
    tak jak pisalem wczesniej zaczyna sie popyt....
    Powoli bedziemy hamowac (tak na ta chwile mi sie wydaje)
    Hamowanie rozpoczete opory:
    ---> 4,75
    ---> 4,5
    ---> 4,15-25
    ---> 3,8
    Balasty dla sprzedajacego zwiekszajace hamowanie....
    Ze pojedziemy dalej nie widze na ten moment takiej opcji....
  • Re: Konczymy powoli korekte ? Autor: ~Adrian987 [83.20.8.*]
    Podaz pierwszy raz sie cofnela wyraznie pod wplywem popytu (ukryciaki)
  • Re: Konczymy powoli korekte ? Autor: ~zibi740 [89.67.47.*]
    Skończymy na 5 Pln. 
  • Re: Konczymy powoli korekte ? Autor: ~Adrian987 [83.25.20.*]
    Chyba mialem racje :D
    Dzis chyba konczymy na zielono
  • Re: Konczymy powoli korekte ? Autor: ~xx [213.17.248.*]
    Dzień dobry,
    to mój pierwszy wpis na forum dlatego chciałby powitać forumowiczów. Dzięki waszym wpisom zwróciłem uwagę na spółkę.
    Wracając do spółki, przeanalizowałem raport jak i wpisy poszczególnych forumowiczów, niektóre były naprawdę rzeczowe za co wam dziękuję, pomogły one zdecydować się na zakup. Od rana ustawiłem się na K małymi pakietami i widzę tu mały problem, którym jest płynność.
    Prawie 85% akcji jest w rękach TFI i dużych właścicieli, reszta akcji jest już w rekach co najmniej średnioterminowych inwestorów i zakup większej ilości akcji winduje kurs. Może zniechęcać "większych" inwestorów (wiem, większy to nadużycie). Arkusz zleceń na S jest prawie pusty, a zebranie kilku kilo akcji winduje kurs na 6 zł. Mały FF to duży problem.
    Z drugiej strony, jeżeli taka osoba się zdecyduje to znacząco podciągnie wam kurs, czego wam życzę.
  • Re: Konczymy powoli korekte ? Autor: ~zibi740 [89.67.47.*]
    Wreszcie otworzyłeś im oczy ,bo ja już nie mam na nich siły .Przed chwilą ,ktoś tu pisał , żę jest sama podaż i niema popytu.Tutaj większość jest wystraszona raportem i chce uciekać, bo nie wie o co idzie ta gra. Free float jest na dzień dzisiejszy 23,84 % a większość wie że tych akcji nie można oddać w tych cenach. Niema płynności bo nikt nie chce sprzedawać a fundy nie mają jeszcze tyle akcji ile by chciały i różnymi środka i będą te akcje wyciskać tutaj.
[x]
AVIAAML 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.