• Rekomendacja Autor: ~Stary [83.11.207.*]
    Cieszy mnie ten symboliczny spadek być może pozbędziemy się tym sposobem
    spanikowanych durni z 300 akcjami.
    Być może ta rekomendacja była potrzebna i bardzo wskazana.
  • Re: Rekomendacja Autor: ~xxx [83.9.191.*]
    paniki to ja nie widzę,ale bywały tutaj akcje -10 bez powodu
  • Re: Rekomendacja Autor: ~voodz [213.192.71.*]
    Ale jednak, są tacy co już piszą "gniot" "wywalać" itp.
    jest to całkowicie zbędne..
    jeżeli dzięki temu odejdą, tym lepiej dla reszty..
    przynajmniej będzie spokojniej,
    już mi się odechciewa tego komentować..
    voodz(u) tutaj jest bardzo spokojnie,wybiło kosole dołem,jeżeli utrzymamy 6 to przyszły tydzień rośniemy,jeżeli nie, to jeszcze trochę spadniemy(może nawet lepiej).tak czy siak gra pod wyniki się zaczyna.ja obstawiam północ,ale to moje zdanie-pzdr
    Dnia 2017-02-17 o godz. 13:41 ~xxx napisał(a):
    > voodz(u) tutaj jest bardzo spokojnie,wybiło kosole dołem,jeżeli utrzymamy 6 to przyszły tydzień rośniemy,jeżeli nie, to jeszcze trochę spadniemy(może nawet lepiej).tak czy siak gra pod wyniki się zaczyna.ja obstawiam północ,ale to moje zdanie-pzdr

w dłuższej perspektywie będzie północ

są tacy którzy to rozumieją, ale jest też dużo osób, które by chciały tylko wzrosty, a najlepiej 50 % w 2 tygodnie i jak się osunie kurs nawet o grosz to jest panika " co oni poczną" - niech się tylko nie potną...

w marcu jeszcze może coś spłynie z EPP
    "09/03/2017
    Wstępne przedstawienie wyników rocznych
    10/03/2017
    Extraordinary General Meeting"
    Jest na co czekać (wyniki, nowe inwestycje, sprzedaże itp itd.) ale nikt nikogo nie będzie trzymał za rękę i pocieszał, jak się nie podoba to pkc - nie bójcie się znajdą się chętni,
  • Re: Rekomendacja Autor: ~gniot [178.235.42.*]
    co ty wypisujesz za bzdury, nie może do ciebie dotrzeć że ta spółka to jest gniot i porażka, możesz zaklinać rzeczywistość. Gdyby inwestorzy myśleli tak jak ty to nikt by nie zarabiał na giełdzie tylko by siedzieli na jednej spółce i czekali aż kurs może w ciągu roku pójdzie w górę. Po to jest giełda żeby zarabiać a nie siedzieć z założonymi rękoma i czekanie na zbawienie. Smieszy mnie ten twój optymizm, podpierasz się byle jakim info i liczysz na wzrosty.
    kolega chce kupić to niech zaczeka i się nie awanturuje.napisz konkretnie- gniot bo ......,inaczej to bicie piany.ja uważam ,że to porządna firma bo buduje nowoczesne budynki,ma mały ff,płaci dywidende itd.
  • Re: Rekomendacja Autor: ~frodo [93.105.230.*]
    Też czekam na jakiś spadek przed wynikami bo chciałbym dobrać poniżej 5.8 ale nie wypisuję że spółka zła bo dała mi już sporo zarobić:)
  • Re: Rekomendacja Autor: ~inwestor [5.172.255.*]
    myślę, że to korekta, która i tak by nastąpiła, a po za tym wszystkie indeksy tracą dziś , tylko nieliczne spółki na zielono
  • Re: Rekomendacja Autor: ~ToTylkoJa [185.22.136.*]
    Hmm, panie gniot widzę że pan swoje mądrości wypisuje że giełda jest od "zarabiania" to niech pan odeśle się na forum jsw,almy czy innej spółeczki która w obie strony w ciągu dnia kursuję, tam można robić "kursy"- echo to inwestycja a nie spekulacja.
  • Re: Rekomendacja Autor: ~axaa [89.78.46.*]
    Za dużo było(jest jeszcze)na ECHO różnych przypadkowych , szybkich Bili i innych//Ta rekomendacja strząśnie ich z ECHA/I dobrze/Korekta spółce się należała/
    Swoją drogą zalecam dobrze i powoli przeczytać rek. PKO BP/Poza tym do mnie przemawiają fundamenty ; a tutaj są znakomite/
    Spółka ECHO nie ma od lat dobrej prasy , a rekomendacje wydawane są z reguły mało optymistyczne/Choć ta rek. jest przedziwna bo: Sprzedaj z ceną 25% wyższą od poprzedniej rekomendacji ! TFI PKO chyba nie ma w ECHO udziałów:((

Konkludując/Kto nie ma wiary w spółkę .. sprzedawać/ Ja trzymam i zaczynam dokupować
  • Re: Rekomendacja Autor: ~Dyrektor [94.254.130.*]
    Dnia 2017-02-17 o godz. 15:19 ~axaa napisał(a):
    > Konkludując/Kto nie ma wiary w spółkę .. sprzedawać/ Ja trzymam i zaczynam dokupować

Na spółce jestem od jakiegoś czasu i z każdą dziwną akcją jestem coraz bardziej przekonany, że nie ma sensu w jej przypadku zwracać uwagi na rekomendacje z różnych źródeł.

Firma ma solidne fundamenty i jeszcze nigdy nie miałem cienia podejrzeń, że w jakiś sposób próbuje naciągać swoich akcjonariuszy, sam miałem okazję współpracować z ludźmi z tej firmy i szczerze mówiąc jeżeli zarząd jest tak samo ogarnięty jak pracownicy średniego szczebla to nie ma się czego bać.

Popieram w 100% że na spółce powinni zostać tylko ludzie, którzy wiedzą co papier sobą reprezentuje innych zapraszam do ;) firm tak wiarygodnych jak soho dev.
    Dnia 2017-02-17 o godz. 15:43 ~Dyrektor napisał(a):
    > Dnia 2017-02-17 o godz. 15:19 ~axaa napisał(a):
    > > Konkludując/Kto nie ma wiary w spółkę .. sprzedawać/ Ja trzymam i zaczynam dokupować
    >
    > Na spółce jestem od jakiegoś czasu i z każdą dziwną akcją jestem coraz bardziej przekonany, że nie ma sensu w jej przypadku zwracać uwagi na rekomendacje z różnych źródeł.
    >
    > Firma ma solidne fundamenty i jeszcze nigdy nie miałem cienia podejrzeń, że w jakiś sposób próbuje naciągać swoich akcjonariuszy, sam miałem okazję współpracować z ludźmi z tej firmy i szczerze mówiąc jeżeli zarząd jest tak samo ogarnięty jak pracownicy średniego szczebla to nie ma się czego bać.
    >
    > Popieram w 100% że na spółce powinni zostać tylko ludzie, którzy wiedzą co papier sobą reprezentuje innych zapraszam do ;) firm tak wiarygodnych jak soho dev.

zgadzam się i pisałem już o tym od jakiegoś czasu, ale najczęściej kogoś to oburza... więc pewnie zaraz będzie "hate"

• Re: Rekomendacja Autor: ~axaa [89.78.46.*]
    Dnia 2017-02-17 o godz. 16:00 ~voodz napisał(a):
    > Dnia 2017-02-17 o godz. 15:43 ~Dyrektor napisał(a):
    > > Dnia 2017-02-17 o godz. 15:19 ~axaa napisał(a):
    > > > Konkludując/Kto nie ma wiary w spółkę .. sprzedawać/ Ja trzymam i zaczynam dokupować
    > >
    > > Na spółce jestem od jakiegoś czasu i z każdą dziwną akcją jestem coraz bardziej przekonany, że nie ma sensu w jej przypadku zwracać uwagi na rekomendacje z różnych źródeł.
    > >
    > > Firma ma solidne fundamenty i jeszcze nigdy nie miałem cienia podejrzeń, że w jakiś sposób próbuje naciągać swoich akcjonariuszy, sam miałem okazję współpracować z ludźmi z tej firmy i szczerze mówiąc jeżeli zarząd jest tak samo ogarnięty jak pracownicy średniego szczebla to nie ma się czego bać.
    > >
    > > Popieram w 100% że na spółce powinni zostać tylko ludzie, którzy wiedzą co papier sobą reprezentuje innych zapraszam do ;) firm tak wiarygodnych jak soho dev.
    >
    > zgadzam się i pisałem już o tym od jakiegoś czasu, ale najczęściej kogoś to oburza... więc pewnie zaraz będzie "hate"
    >

Sądzę że ci mieli po kilkaset czy kilkanaście akcji są już poza ECHEM/Echo , powtórzę nie wiedzieć czemu , nigdy nie miało dobrych rekom. ani prasy/Ale , dla mnie jest to złota spółka ! /Tylko że trzeba na niej być z kilkoma lub kilkunastoma kilo papierów
  • Re: Rekomendacja Autor: tomasino [185.13.106.*]
    Orange, polecam Orange dla żądnych wrażeń i spekulowania. My tu nie spekulujemy a inwestujemy
[x]
ECHO -1,42% 4,85 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.