TO nie ja mam rozdwojenie jaźni , kolorowego szanuje i czytam jako kolejne źródło informacji , jak ktoś się wysili to może czegoś sie nauczyć . Nie naganiam na sprzedaż ani na kupno no chyba że ty sugerujesz sie tylko wpisami na tym forum - to gratuluje .......
napiszę jeszcze raz na spokojnie... ostatni kwartał to ponad 12% wzrostu, w momencie gdy to piszę wolumen K: 1230, wolumen S: 100 - WIĘC CO TY BREDZISZ ZE NIE MA POPYTU?
twój wpis nie zawiera nawet pół argumentu. tylko pospolite, żałosne naganianie. piszesz, że ja się sugeruję tylko tym forum? przecież na tym forum nic sie nie dzieje, więc jakbym mógł się nim sugerować? to forum to nieustanne użeranie się z biegunką pisarką kolorowego pierda.
widac jakie paczki ustawiaja sie po stronie sprzedazy popyt nie może tego przejeść. ktoś sypie zaciekle, kurs pilnowany, jak mu sie skonczy kwit pojdzie w gore - podobnie zachowywal sie kurs CDR miedzy wrzesniem a grudniem, przyjdzie moment, ze podazy wyczerpie sie amunicja. w kazdym razie APR to spolka dlugoterminowa, chcesz szybko zarobic to kup Orange jak naganial Kolorowy pierd. albo tez nie zgrywaj glupka, sprzedales i naganiasz na spadki. a nie ma powodow do spadkow.
Republikanie tu część poważnych inwestorów jest zapakowana po 3zł więc czy spadnie 5-10% (chociaż nie ma takiej opcji, bo przy każdej promocji popyt będzie ogromny) to nikt się nie wystraszy, bo w spółce dzieje się naprawdę dobrze. Zobaczymy jak będziesz ustawiał PKC jak swig80 będzie leciał w dół, wtedy wszyscy wejdą na APR, bo po prostu będzie jedną z niewielu spółek, które rosną, ale ja Ci te akcje oddam dopiero za 2-3 lata. Z pozdrowieniami :)
Spokojnie wszystko pod kontrolą, w tym tygodniu złożę zamuwienie na części do mojego złotego lambo kture rozbił mi kolega w styczniu. Wienc wpadnie im dodatkowo kilkaset tysiency do obrotu w lutym. Kip Kalm !
wlasciciele nawet formalnie nie sa uprawnieni do sprzedazy, a popyt pojawia sie ilekroc kurs na chwile zejdzie ponizej 4,80 (jak przed chwila pojawilo sie zlecenie kupna 7.800 szt.). ktos sypie na 4,80 i ma tego duzo, dopoki nie sprzeda wszystkiego nie ma szans na wzrost kursu, bo jak mialyby sie niby zrealizowac zlecenia sprzedazy na wyzszych poziomach skoro doslownie co chwila pojawia sie nowe zlecenie S na 1-2k maksymalnie po 4,80 / 4,82
Republika nie siej popłochu. Wklejasz link do analizy AT która nam dobrze wróży czyli rozumiem ze masz papier. Z drugiej strony jęczysz jak baba gdy kurs na chwile bujnie o 3 grosze. Rozumiem ze wahasz sie czy sprzedać, jesli chcesz to zrobic to zrób - daj nam spokój a sam nie prognozuj spadków akcji które zaraz chcesz sprzedać bo szkodzisz również sobie.
Na razie dzisiaj po stronie sprzedaży po 3,80-3,82 ustawiają sie mniejsze zlecenia niz ostatnio. Może coś ruszy
przecież to jest wniosek dość oczywisty. cofnięcie na szerokim rynku, a kurs APR niewzruszony - to neguje główną tezę kolorowego pierda (i częściowo twoją) o braku popytu na tym papierze, bo strona kupująca tak dziś, jak i w ostatnim czasie bardzo ładnie zbiera wszystko to, co serwuje gruby nie oglądając się na korektę wiekszości walorów.
To para, co z kotła rurami do tłoków, A tłoki kołami ruszają z dwóch boków I gnają, i pchają, i pociąg się toczy, Bo para te tłoki wciąż tłoczy i tłoczy,, I koła turkocą, i puka, i stuka to: Tak to to, tak to to, tak to to, tak to to!...
drogi kolorowy wietrze, wchodziłem w APR średnio po 3 zł, kurs 3,50 nie zrobi mi krzywdy, nie wierzę jednak w scenariusz o którym piszesz. gdyby tak się jednak stało, rozważyłbym powiększenie pozycji w APR. nie zamierzam dokupować APR przy aktualnych poziomach, gdyż jest wiele innych ciekawych spółek, a ja dbam o dywersyfikację portfela. zastanawiam sie czemu się tak nas uczepiłeś i złożeczysz tutaj? odpowiedź jest chyba prosta - ty jesteś golas i frustrat, dla tego się tak czepiasz tej spółki i nas - jej akcjonaruszt. fryzjer i antychodzik bardzo ładnie cię rozpracowali po opisie twoich transakcji, że obracasz śmiesznie niskim kapitałem, jeśli w ogóle masz jakiś kapitał. jesteś skompromitowanym, biednym analitykiem, który nie umie w praktyce wykorzystać wiedzy teoretycznej, którą niewątpliwie posiadasz (uważam jednak że masz ciekawy styl pisania i powinieneś zająć się pisaniem np. bajek dla dzieci).
Kolorowy biedny, chory frustracie boli cię łajzo techniczna że na rynku korekta a AP się trzyma a ty frajerzyno sprzedałeś dawno tanio. Idź robić zadymę na Orange i na inne fora skąd cię z hukiem przegonili po kompromitacji. Z naszego forum won raz na zawsze żałosny człowieczku bo tu się z ciebie i twoich prognoz śmiejemy!
Na koniec roku przy tak dynamicznym rozwoju PE poniżej 10; podejrzewam, że niedługo analitycy podniosa cenę docelowa kupna powyżej 9 zł. Pozdrawiam cierpliwych akcjonariuszy !
11 Bit też długo się konsolidował, niewielu chciało kupować po 90- 100 zł, "bo za dużo wzrósł w krótkim czasie" , obrcnie wyceniaja na 220 zł. PS. Niektórzy iwestuja " z opóźnionym zapłonem" . Myślcie!!!