• dzisiaj na plusie Autor: ~leszczyk [80.53.156.*]
    dzisiaj zielono a na przyszły tydzień jazda dalej -obstawiam przyszły tydzień że do 1 zł dojedziemy
  • Re: dzisiaj na plusie Autor: ~xyz [37.47.47.*]
    Dnia 2017-02-17 o godz. 06:09 ~leszczyk napisał(a):
    > dzisiaj zielono a na przyszły tydzień jazda dalej -obstawiam przyszły tydzień że do 1 zł dojedziemy

chcesz ludzi powsadzac na mine,co za naganiacz zobaczymy po sesji kurs:)))
  • Re: dzisiaj na plusie Autor: ~leszczyk [80.53.156.*]
    kupuj z rana PKC
    Dnia 2017-02-17 o godz. 06:28 ~leszczyk napisał(a):
    > kupuj z rana PKC

tia na tak podbitych wskaznikach sam kupuj,coz za merytoryczny wpis naganiacza leszczyka
    godzina 17:00 pokaże kto miał rację-znawco?
    Dnia 2017-02-17 o godz. 06:32 ~leszczyk napisał(a):
    > godzina 17:00 pokaże kto miał rację-znawco?

okey tylko nie podkul ogona i sie pojaw po 17 tu predzej bedzie powrot na 30gr niz twoja 1zl:))))
  • Re: dzisiaj na plusie Autor: ~Erot [66.102.9.*]
    Naucz sie czytać raporty ze zrozumieniem i wyciągać wnioski
    Słuchaj sie Pana to w końcu zarobisz frustracie xyz
    Jedziemy na 2 zeta ciurkiem
    I twoje piste jak dzban nagonki tego nie znienią leszczu!!!
    Sprzedałeś po 30 to płacz!!!
    Tylko dlatego ze mnie zobaczyłeś!!!
    Leszczu trzeba było sie na nf nie ubierać po 1.8!!!
    Teraz płacz bo myslisz ze sie coś nauczyłe!!!
    Uja wiesz w nocy śpisz!!!
    Tyle ci powiem!!!
    Nie dla psa kiełbasa!!! Tak powiadali!!! Bo nie dla każdego starczy
    Bumm bumm bumm!!!
    Taka prawda
    Dnia 2017-02-17 o godz. 07:06 ~Erot napisał(a):
    > Naucz sie czytać raporty ze zrozumieniem i wyciągać wnioski
    > > Słuchaj sie Pana to w końcu zarobisz frustracie xyz
    > > Jedziemy na 2 zeta ciurkiem
    > > I twoje piste jak dzban nagonki tego nie znienią leszczu!!!
    > > Sprzedałeś po 30 to płacz!!!
    > > Tylko dlatego ze mnie zobaczyłeś!!!
    > > Leszczu trzeba było sie na nf nie ubierać po 1.8!!!
    > > Teraz płacz bo myslisz ze sie coś nauczyłe!!!
    > > Uja wiesz w nocy śpisz!!!
    > > Tyle ci powiem!!!
    > > Nie dla psa kiełbasa!!! Tak powiadali!!! Bo nie dla każdego starczy
    > > Bumm bumm bumm!!!
    > > Taka prawda

naucz sie AT ja czytalem raport i kupilem przed raportem po 23gr jak wybili 29gr opor dobralem 30gr sprzedalem na oporze 54 i odkupilem 40gr i sprzedalem mnie wystarczy teraz wskazniki juz podbite.ps na nfpl o czym ty pisales Erot cwaniaku ja tam widzialem zasieg okolice 2zl i sprzedalem po 1,90 a ty o czym pisales kolego 6,71 nfpl z kosmosu wycena teraz wytlumacz cwaniaku gdzie kurs 6,71 na nfpl to samo tu robisz nagonke na loyd 2zl wiec nie pouczaj bo sie skompromitowales na forum z wycena nfpl 6,71
    Wychodzi na to że zaliczyłeś wszystkie możliwe dołki i górki!!!
    BRAWO TY!!!
    Dnia 2017-02-17 o godz. 07:15 ~Erot napisał(a):
    > Wychodzi na to że zaliczyłeś wszystkie możliwe dołki i górki!!!
    > > BRAWO TY!!!

bo ja w stosunku do ciebie nie pisze bzdur o cenach z kosmosu 6,71 nfpl wytlucz gdzie ta cena twoja z AT osmieszadsz sie na forum,slucham wytlumacz nfpl 6,71 a dzis 75gr kurs slucham wielkiego analityka
    Zresztą obaj wiemy jak jest!!!
    Tu jeczysz od 30!!!
    Tam sie pojawileś przy 1.8 i zacząłeś zachwalać!!!
    Brawo ty!!!
    Dnia 2017-02-17 o godz. 07:18 ~Erot napisał(a):
    > Zresztą obaj wiemy jak jest!!!
    > > Tu jeczysz od 30!!!
    > > Tam sie pojawileś przy 1.8 i zacząłeś zachwalać!!!
    > > Brawo ty!!!

i dalej sie kompromitujesz slucham nfpl wycena 6,71 kolego jak ja zbieralem nfpl 40-50 to ciebie nie bylo
    Człowieku ja zrobiłem tam wybicie z 30
    Dnia 2017-02-17 o godz. 07:26 ~Erot napisał(a):
    > Człowieku ja zrobiłem tam wybicie z 30

ty to mozesz sobie poklepac jedynie w klawisze na forum ,co juz nie bierzecie 888szt ukrytego 42 no nic czekam na 17 i zielen leszczyka;))))
  • Re: dzisiaj na plusie Autor: ~Nika [91.235.253.*]
    xyz - ty trzymasz sie AT na NC? Gratuluję wiedzy!
  • Re: dzisiaj na plusie Autor: ~baca [83.17.122.*]
    Korekta powoli dobiega końca, wskaźniki mówią, że walor za chwilę będzie wyprzedany.
  • Re: dzisiaj na plusie Autor: i-_-i [91.246.67.*]
    Dnia 2017-02-17 o godz. 13:25 ~baca napisał(a):
    > Korekta powoli dobiega końca, wskaźniki mówią, że walor za chwilę będzie wyprzedany.

skazniki podkreca sie , a 15 baniek emisji bedzie niebawem :)))
    Dnia 2017-02-17 o godz. 13:10 ~Nika napisał(a):
    > xyz - ty trzymasz sie AT na NC? Gratuluję wiedzy!

to malo wiesz o AT a przedewszystkim wskazniki tak jak pisalem rano tu juz jest po wzrostach jeszcze macie ukrytego 42
  • Re: dzisiaj na plusie Autor: ~Nika [91.235.253.*]
    Palisz głupka?
    Dnia 2017-02-17 o godz. 13:40 ~Nika napisał(a):
    > Palisz głupka?

szkoda czasu z toba na dyskusje pozdr graj sobie po swojemu
  • Re: dzisiaj na plusie Autor: ~Mądrala [66.102.9.*]
    Człowieku takie bzdury piszesz że szkoda nawet Ci odpowiadać.
    Dnia 2017-02-17 o godz. 13:50 ~Mądrala napisał(a):
    > Człowieku takie bzdury piszesz że szkoda nawet Ci odpowiadać.

zlosc urodzie szkodzi po ile cie ubrali ze taki nerwowy czlowieku jestes;))))
    Misiu kolorowy,ja mam dużo po 0.39 zakup więc luzik,mam czas i kasę więc i poczekać mogę
    Dnia 2017-02-17 o godz. 14:03 ~Mądrala napisał(a):
    > Misiu kolorowy,ja mam dużo po 0.39 zakup więc luzik,mam czas i kasę więc i poczekać mogę

to juz plyniesz w dol;)))w poniedzialek 30gr tak to jest jak sie naganiaczy sluchacie na forum
    Dnia 2017-02-17 o godz. 06:32 ~leszczyk napisał(a):
    > godzina 17:00 pokaże kto miał rację-znawco?

teraz wychodz z norki leszczyku godz17 jaki mamy kurs 37gr minus 21% takze nie rob z siebie kretyna
  • Re: dzisiaj na plusie Autor: ~wania [95.40.216.*]
    On nie robił z siebie kretyna tylko z innych którzy odkupili od nich powyżej 45gr więc nauka kosztuje i to dosłownie. ha ha ha
  • Re: dzisiaj na plusie Autor: ~Jack [83.25.50.*]
    Jeśli ten Mądrala nie był ze spółdzielni to i tak mu nie współczuje straty ale radziłbym mu sprzedać w poniedzialek po PKC ,bo może być już we wtorek nawet 23gr.Lepiej Mądralo z małą stratą sprzedaj niż wisieć przez następne 3 miechy na poziomie 23-25gr bez obrotów.
    Nawet jak 3 miechy będzie cisza to zostawię je sobie.. Spokojnie jest graczem a nie maciagaczem
    Kto dzisiaj odbierał po takich kursach liczy na zarobek więc pomyśleć a nie panikować
  • Re: dzisiaj na plusie Autor: ~xyz [37.47.40.*]
    Dnia 2017-02-17 o godz. 17:08 ~Jack napisał(a):
    > Jeśli ten Mądrala nie był ze spółdzielni to i tak mu nie współczuje straty ale radziłbym mu sprzedać w poniedzialek po PKC ,bo może być już we wtorek nawet 23gr.Lepiej Mądralo z małą stratą sprzedaj niż wisieć przez następne 3 miechy na poziomie 23-25gr bez obrotów.

i tu masz racje Jack spadek do bazy i obroty umra no ale co tam bedziesz im tlumaczyl Madrala jest najmadrzejszy ma czas i kase ile ja to razy slyszalem na forum a potem niewytrzymuja presji czasu i nerw i oddaja na stratach ale kazdy niech robi co uwaza
  • Re: dzisiaj na plusie Autor: ~Janek [83.27.80.*]
    SluchajciE ktoś skupił 1.5 ml akcji a dziś oddano 400 tys leszcze oddały gruby trzyma taki był cel żeby wyleszczyc może się okazać że w przyszłym tygodniu bedzie znowu do przodu
    Przyczyną spadków była informacja o obligacji -nie mogłem tego komunikatu przewidzieć a nie twoje AT czytaj poniżej

Zarząd Loyd S.A. (dalej: Emitent lub Spółka) informuje, iż w dniu 16 lutego 2017 r. podjął decyzję o zamiarze przeprowadzenia emisji obligacji o wartości nominalnej do 15 mln zł w trybie jednej lub kilku ofert prywatnych. Pozyskane środki przeznaczone zostaną na działalność akwizycyjną, refinansowanie obecnego zadłużenia oraz na rozwój działalności operacyjnej Grupy Kapitałowej Emitenta. Szczegółowe warunki emisji obligacji będą ustalane przez Zarząd Emitenta przy współpracy z domem maklerskim, który pełnił będzie funkcję oferującego obligacje.
    Jednocześnie Zarząd Emitenta informuje o zawarciu z Ventus Asset Management S.A. (dalej: Ventus) umowy na oferowanie obligacji w ofertach prywatnych na mocy której Ventus zobowiązany jest do przygotowania projektów dokumentów związanych z emisją obligacji, plasowania obligacji wśród inwestorów oraz przeprowadzenia subskrypcji obligacji i rozliczenia emisji. Przy plasowaniu obligacji intencją Ventus jest współpraca z Domem Maklerskim BOŚ. 
    Dnia 2017-02-17 o godz. 17:32 ~leszczyk napisał(a):
    > Przyczyną spadków była informacja o obligacji -nie mogłem tego komunikatu przewidzieć a nie twoje AT czytaj poniżej
    >
    > Zarząd Loyd S.A. (dalej: Emitent lub Spółka) informuje, iż w dniu 16 lutego 2017 r. podjął decyzję o zamiarze przeprowadzenia emisji obligacji o wartości nominalnej do 15 mln zł w trybie jednej lub kilku ofert prywatnych. Pozyskane środki przeznaczone zostaną na działalność akwizycyjną, refinansowanie obecnego zadłużenia oraz na rozwój działalności operacyjnej Grupy Kapitałowej Emitenta. Szczegółowe warunki emisji obligacji będą ustalane przez Zarząd Emitenta przy współpracy z domem maklerskim, który pełnił będzie funkcję oferującego obligacje.
    > Jednocześnie Zarząd Emitenta informuje o zawarciu z Ventus Asset Management S.A. (dalej: Ventus) umowy na oferowanie obligacji w ofertach prywatnych na mocy której Ventus zobowiązany jest do przygotowania projektów dokumentów związanych z emisją obligacji, plasowania obligacji wśród inwestorów oraz przeprowadzenia subskrypcji obligacji i rozliczenia emisji. Przy plasowaniu obligacji intencją Ventus jest współpraca z Domem Maklerskim BOŚ. 

czytalem przyczyne zawsze moxzna znalezsc a AT zgodnie tez z planem i wskazniki zagotowane pisalem rano.no ale ty leszczyku pisales juz o 1zl rano a niektorzy o 2,79 info infem a kurs kursem niestety nie miales racji leszczyku tylko umiej sie przyznac do bledu

jakby nie ta informacja to AT na NC niechodzi -rozdają karty inni - w związku z tym do czego mam się przyznawać
    Dnia 2017-02-17 o godz. 18:10 ~leszczyk napisał(a):
    > jakby nie ta informacja to AT na NC niechodzi -rozdają karty inni - w związku z tym do czego mam się przyznawać

kolego chodzi AT nawet na nc grubo sie mylisz do tego jeszcze sa wskazniki
    Dnia 2017-02-17 o godz. 06:28 ~leszczyk napisał(a):
    > kupuj z rana PKC

i kolejny post naganiajacy kto sie [posluchal ciebie i kupil pkc dzis liczy straty i dalej bedzie liczyc nie wstyd ci leszczyku
    Dnia 2017-02-17 o godz. 06:09 ~leszczyk napisał(a):
    > dzisiaj zielono a na przyszły tydzień jazda dalej -obstawiam przyszły tydzień że do 1 zł dojedziemy

to twoj wpis poranny cos dzis strasznie cichy jestes powiedz po ile cie ubrali
  • Re: dzisiaj na plusie Autor: ~leszcze [80.53.156.*]
    nie sprzedałem i jeszcze straty nie mam-jak się papier uspokoi to dobiorę na przyszły tydzień
    Dnia 2017-02-17 o godz. 18:12 ~leszcze napisał(a):
    > nie sprzedałem i jeszcze straty nie mam-jak się papier uspokoi to dobiorę na przyszły tydzień

dobieraj masz prawo spadajacy noz tylko potem nie placz ze obroty siada
    napisałem ci że jak się uspokoi a nie spadający nóż w spadające noże nie wchodzę
    Dnia 2017-02-17 o godz. 18:16 ~leszczyk napisał(a):
    > napisałem ci że jak się uspokoi a nie spadający nóż w spadające noże nie wchodzę

czyli zyski przepadly 54gr:)))a co tu ma siie uspokoic chyba obroty umra i ulica zasypie takie moje zdanie
    Powiem Ci tak.. siedzę na Action 2miechy przy ilości 150k akcji i nie panikuje, miałem akcje mir zakup po 1zl sprzedane 1.38 ilość 200k,tutaj mam także fajny pakiet i ty myślisz że wchodzę w papier dla jaj? Ogarnij się troszkę i myśl,moja kasa moja sprawa co robię a uważam że i tutaj będzie zarobek ( info o emisji zawalił troszkę plany) ale i tak jest masa akcji w rękach inne osoby gdzie ten spadek nie martwi.Poczekamy zobaczymy czy dobrze wybrałem.
    Dnia 2017-02-17 o godz. 18:16 ~Mądrala napisał(a):
    > Powiem Ci tak.. siedzę na Action 2miechy przy ilości 150k akcji i nie panikuje, miałem akcje mir zakup po 1zl sprzedane 1.38 ilość 200k,tutaj mam także fajny pakiet i ty myślisz że wchodzę w papier dla jaj? Ogarnij się troszkę i myśl,moja kasa moja sprawa co robię a uważam że i tutaj będzie zarobek ( info o emisji zawalił troszkę plany) ale i tak jest masa akcji w rękach inne osoby gdzie ten spadek nie martwi.Poczekamy zobaczymy czy dobrze wybrałem.

mnie naprawde nie interesuje co ty zrobisz niech kazdy sam podejmuje decyzje ja tu zarobilem 140% i kolko na 20% i mnie wystarczy a czy ty bedziesz bral czy nie to twoja sprawa,ale wczoraj tak wszyscy pialiscie o 1zl ja tam nie slucham naganiaczy wzielem odpowiedni zysk i tyle
    To jest normalne że jak % wpada to sprzedaje się i szukasz następnej inwestycji. Tutaj dla mnie zarobek będzie lub nie ale to czas pokaże.Bylo dzisiaj wiele paniki co było widać że słabi oddali a inni brali z uśmiechem na twarzy.
    mądrala dobrze myślisz ja też mam różny portfel to że dzisiaj w plecy tutaj to trudno na innych spółkach miałem +
  • Re: dzisiaj na plusie Autor: ~loydzik [77.65.87.*]
    powiedzcie mi lepiej czemu wchodzicie jak cos 100-200% uroslo wtedy sie sprzedaje i sie dziwicie zas ze wam spada? chyba nie tacy madrale z was kupuja sie w dolku lub na poczatku wybicia wtedy macie zysk jesli spolka dobra i zarabia lub jest po super infie na krotko 1-3dni wzrostow jest a pozniej juz tylko spada i kiszonka czasem i na wiele miechow i tak tez tu bedzie raczej ubrali was pogodzcie sie z tym ja znow kupie po 20gr i sprzedam po 50-60gr pozniej znow i bedzie znow zysk aldny a poki co sie zarobi troche na innych perlach znowu codzien sa rozne okazje ! :)
    Dnia 2017-02-17 o godz. 18:21 ~loydzik napisał(a):
    > powiedzcie mi lepiej czemu wchodzicie jak cos 100-200% uroslo wtedy sie sprzedaje i sie dziwicie zas ze wam spada? chyba nie tacy madrale z was kupuja sie w dolku lub na poczatku wybicia wtedy macie zysk jesli spolka dobra i zarabia lub jest po super infie na krotko 1-3dni wzrostow jest a pozniej juz tylko spada i kiszonka czasem i na wiele miechow i tak tez tu bedzie raczej ubrali was pogodzcie sie z tym ja znow kupie po 20gr i sprzedam po 50-60gr pozniej znow i bedzie znow zysk aldny a poki co sie zarobi troche na innych perlach znowu codzien sa rozne okazje ! :)

no tak ludzie mysla niestety wchodza po wzrostach ponad 100% i mysla ze do nieba bedzie rosnac,a ja wczoraj zakupilem jujube
    i pewno dzisiaj na fixe sprzedałeś
    No ludzie czy wy uważacie najlepszych??? Wszedłeś w kinie kupując 20 sztuk? Poczekaj to stanie się tak samo jak qubic też tam była wiara która poszła parę dni temu tak gdzie ty dopiero wczoraj poszedłeś czyli paru dniach. Pogadam z Wami w środę jak stracę stawiam dobry trunek ale jak zyskamy to Ty mi dajesz truna.Zgoda?
    Dnia 2017-02-17 o godz. 18:36 ~Mądrala napisał(a):
    > No ludzie czy wy uważacie najlepszych??? Wszedłeś w kinie kupując 20 sztuk? Poczekaj to stanie się tak samo jak qubic też tam była wiara która poszła parę dni temu tak gdzie ty dopiero wczoraj poszedłeś czyli paru dniach. Pogadam z Wami w środę jak stracę stawiam dobry trunek ale jak zyskamy to Ty mi dajesz truna.Zgoda?

co ty chcesz od qubica tam byl ladny strzal ostatnio z 1,60 na 3,40 a jujube trzymam to do leszczyka i zbieram oczywiscie oustoodorzy
    To że tam było fajnie w grudniu 1.5 wtedy mogłeś brać a nie po fakcie udawać znawcę.
[x]
LOYD 0,00% 0,02 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.