• Pieknie zbudowano wsparcie.. Autor: ~Erot [66.102.9.*]
    Na lini lokalnego oporu zamkniecie powyzej rocznej kroczącej skonsolidowane w piekm momĘcie leszcze wyszli dzisiaj mozna jechać
    Dwa zeta tam jedziemy ciurkiem!!!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [80.53.156.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • jutro widły Autor: ~leszczyk [80.53.156.*]
    dzisiaj ładnie papier odleszczony żeby widłowy na jutro wrócił z paliwem to będzie pompa !!!
  • Re: jutro widły Autor: ~xyz [37.47.40.*]
    Dnia 2017-02-16 o godz. 17:44 ~leszczyk napisał(a):
    > dzisiaj ładnie papier odleszczony żeby widłowy na jutro wrócił z paliwem to będzie pompa !!!

dolne te widly jutro:))))
  • Re: jutro widły Autor: ~leszczyk [80.53.156.*]
    sprzedałeś nie masz papiera po co zaśmiecasz forum idż gdzie indziej i tam opowiadaj bajki albo włóż kase do banku na %
  • Re: jutro widły Autor: ~xyz [37.47.47.*]
    Dnia 2017-02-16 o godz. 18:21 ~leszczyk napisał(a):
    > sprzedałeś nie masz papiera po co zaśmiecasz forum idż gdzie indziej i tam opowiadaj bajki albo włóż kase do banku na %

owszem sprzedalem po 54 i odkupilem 40 i sprzedalem 50 teraz to juz wskazniki w kosmosie,a pisal bede bo niecierpie takich naganiaczy jak ty leszczyku o cenach z kosmosu 2zl czas pokaze wedlug mnie dzis juz spadek bedzie
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [80.53.156.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Dnia 2017-02-17 o godz. 06:12 ~leszczyk napisał(a):
    > idz z tąd naganiaczu-co cię gdzie indziej wygonili z innego forum że przyczepiłeś się tu jak koszula do d...y

to ty jestes naganiacz leszczyku co trzesiesz portkami o loyda,ja nie posiadam ale wyrazam swoja opinie a forum jest dla kazdego i kazdy moze pisac wedlug mnie wskazniki sa juz w kosmosie kurs juz podbity pod wyniki teraz bedzie powolne opadanie,ja teraz zbieram outoodorzy 44-45 wczoraj juz sporo zebralem,a ty dalej pisz o wzrostach na loyda to cie puszcza w skarpetkach
  • Re: jutro widły Autor: ~Erot [66.102.9.*]
    Biadolisz od 30!!!
    Trzy dni później jest 47!!!
    Dalej biadolisz!!!
    Taka prawda!!!
    Złocisz z pocałowaniem rączki!!!
    Dnia 2017-02-17 o godz. 07:11 ~Erot napisał(a):
    > Biadolisz od 30!!!
    > > Trzy dni później jest 47!!!
    > > Dalej biadolisz!!!
    > > Taka prawda!!!
    > > Złocisz z pocałowaniem rączki!!!

to juz nie 2,79:))tak jak nfpl 6,71 kompromitacja twoja Erot myslisz ze tu zagrasz na emocjach piszac o cenach z kosmosu .ps wytlumacz sie z nfpl z ceny 6,71 gdzie ta twoja cena
  • Re: jutro widły Autor: ~Erot [66.102.9.*]
    Dobrze wytłumaczę!!!
    Naucz się rozumieć tekst który czytasz!!!
    Prościej niż na tamtym forum wyjaśnić się tego nie da wiec zapraszam cię do odświeszenia lektóry w całości...
    Bo ewidentnie wykazujesz oznaki ograniczenia pozdrawiam cię
    Nie czuj się urażony!
    Taka prawdax
    Dnia 2017-02-17 o godz. 07:24 ~Erot napisał(a):
    > Dobrze wytłumaczę!!!
    > > Naucz się rozumieć tekst który czytasz!!!
    > > Prościej niż na tamtym forum wyjaśnić się tego nie da wiec zapraszam cię do odświeszenia lektóry w całości...
    > > Bo ewidentnie wykazujesz oznaki ograniczenia pozdrawiam cię
    > > Nie czuj się urażony!
    > > Taka prawdax

poprostu sie skompromitowales z wycena 6,71 a teraz nie potrafisz wytlumaczyc,skules ogon i piszesz wymijajace odpowiedzi kompromitacja az zal ludzi ktorych ubrales
    Dnia 2017-02-17 o godz. 07:34 ~xyz napisał(a):
    > Dnia 2017-02-17 o godz. 07:24 ~Erot napisał(a):
    > > Dobrze wytłumaczę!!!
    > > > Naucz się rozumieć tekst który czytasz!!!
    > > > Prościej niż na tamtym forum wyjaśnić się tego nie da wiec zapraszam cię do odświeszenia lektóry w całości...
    > > > Bo ewidentnie wykazujesz oznaki ograniczenia pozdrawiam cię
    > > > Nie czuj się urażony!
    > > > Taka prawdax
    >
    > poprostu sie skompromitowales z wycena 6,71 a teraz nie potrafisz wytlumaczyc,skules ogon i piszesz wymijajace odpowiedzi kompromitacja az zal ludzi ktorych ubrales

to samo kompromitujesz sie na loyd z wycena 2,79,a po drugie kto takich naganiaczy traktuje powaznie ja mialem swoj rozum i sprzedalem loyd 54gr teraz widdze wskazniki w kosmosie sa chyba ze wasza spoldzielnia bedzie dalej krecic ale ja juz tego niedotkne
  • do xyz Autor: ~leszczyk [80.53.156.*]
    czemu wchodzisz w outdoorzy -przecież jest wiele dobrych spółek o dobrych fundamentach które też wybiją
  • Re: do xyz Autor: ~xyz [37.47.47.*]
    Dnia 2017-02-17 o godz. 08:01 ~leszczyk napisał(a):
    > czemu wchodzisz w outdoorzy -przecież jest wiele dobrych spółek o dobrych fundamentach które też wybiją

oczywiscie ze jest wiele spolek,outdoorzy wedlug mnie akumuluja 44-45 akcje wskazniki niziutko a dlaczego czas pokaze 17.03,a co ty myslisz ze ja gram na jednej spolce outdoorzy zebralem wczoraj i niech czeka na wybicie a na innych spolkach tez gram
  • Re: do xyz Autor: ~leszczyk [80.53.156.*]
    ja też tutaj pogrywam częścią portfelu - mam też kupione inne do wybicia tylko że na innych niby bardzo dobre komunikaty i fundamenty to jest kiszonka -na loyd to chociaż coś się dzieje bo inaczej to bym chyba wpatrując się w takie spółki o małej płynności oszalał- wrzuce na podgląd outodorzy do obserwacji
  • Re: do xyz Autor: ~Analizator [195.225.37.*]
    Xyz opowiadaj dalej te swoje bajeczki, że kupiłeś na dołku a sprzedałeś na najwyższym poziomie, do tego jeszcze zrobiłeś kółeczka. Próbujesz udawać super inwestora. Dobrze że za marzenia nie krajach.
  • Re: do xyz Autor: ~xyz [37.47.47.*]
    Dnia 2017-02-17 o godz. 08:22 ~Analizator napisał(a):
    > Xyz opowiadaj dalej te swoje bajeczki, że kupiłeś na dołku a sprzedałeś na najwyższym poziomie, do tego jeszcze zrobiłeś kółeczka. Próbujesz udawać super inwestora. Dobrze że za marzenia nie krajach.

powodzenia zycze
[x]
LOYD 0,00% 0,02 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.