a widzisz wzrost kursu, od 4,97 trwa sypanko z ukrytego co widac co sesje ,infa tylko daja sypiacemu wiekszy wolumen do wywalenia ,całe sesje wygladaja tak 4,85 i sypanko do 4,80 tylko pojawi sie popyt i podniesienie na koniec
no tak tylko gdyby nie to juz dawno spólka by była powyzej 5zł a czas goni bo jest własnie ostatnia faza hossy na rynkach czyli szal kupna nie wazne infa itd
i co jak się hossa skończy to będa tu spadki? Na firmach, które płacą dywidendy lub prezentują bardzo dobre wyniki będą spadki?
Idąc takim tokiem myślenia to nie jest to inwestowanie tylko hazard. Na AP wpływają informacje i działania firmy i rezultaty...
Już pisałem to wcześniej, pokażcie mi drugą taką spółkę na GPW o takiej dynamice rozwoju i takich wynikach oraz takiej perspektywicznej branży (może być inna oczywiście), chętnie przeanalizuje...
Ja takiej drugiej nie widzę, i to wielu wie przecież.
spokojny ile ty jestes na giełdzie czy ty przezyłes besse chyba nie ,zapewniam ciebie ze wszystkie spólki spadaja a te z dobrymi fundamentami najwiecej bo sa duze róznice kupno sprzedaz
nie spinamy sie i nikt tutaj nie bawi sie w kolorawa tecze tylko widac od pewnego czasu ze ktos sypie papierem moze to byc nawet ktos z włascicieli ,fundamenty sa spoko tylko nie moze przebic oporu na 5zł wciaz ktos karmi ,a to ze spólka ma zyski itd to wcale nie znaczy ze kurs ma rosnac jest duzo takich spółek na gpw a przewaznie te rodzinne sa dosc specyficzne ,jezeli włascicielom zalezy na wzroscie wartosci akcji to powinni to pokazac
Dnia 2017-02-17 o godz. 15:21 ~asas napisał(a): > nie spinamy sie i nikt tutaj nie bawi sie w kolorawa tecze tylko widac od pewnego czasu ze ktos sypie papierem moze to byc nawet ktos z włascicieli ,fundamenty sa spoko tylko nie moze przebic oporu na 5zł wciaz ktos karmi ,a to ze spólka ma zyski itd to wcale nie znaczy ze kurs ma rosnac jest duzo takich spółek na gpw a przewaznie te rodzinne sa dosc specyficzne ,jezeli włascicielom zalezy na wzroscie wartosci akcji to powinni to pokazac
chyba nie piszesz o APR, ze to spolka ktora nie rosnie, bo ja gdy spogladam do portfela widzę +60%. po ile wchodziles? masz ten papier w ogole?
Dnia 2017-02-17 o godz. 15:21 ~asas napisał(a): > nie spinamy sie i nikt tutaj nie bawi sie w kolorawa tecze tylko widac od pewnego czasu ze ktos sypie papierem moze to byc nawet ktos z włascicieli ,fundamenty sa spoko tylko nie moze przebic oporu na 5zł wciaz ktos karmi ,a to ze spólka ma zyski itd to wcale nie znaczy ze kurs ma rosnac jest duzo takich spółek na gpw a przewaznie te rodzinne sa dosc specyficzne ,jezeli włascicielom zalezy na wzroscie wartosci akcji to powinni to pokazac
to sprzedaj fundy skupią i wtedy szybciej będzie rosło.
a moze to funt wywala a jak was czytam to jak widze widzicie tylko wzrosty a to ze zarobił ktos wirtualnie iles procent to nie znaczy ze ma z zyskiem sprzedac ilu ja juz widzialem co liczyli zyski a oddali z duza strata wystarczyło jedno info ,zysk to bedziesz miał jeden z drugim jak sprzedaz
też sprzedałem 10k ale tylko dlatego,ze sporo spadły inne spółki które zbieram a które w mojej ocenie urosną w krótkim terminie szybciej jak AP. dla jasności sytuacji dopowiem ,że pakiet kilka razy większy od sprzedanego został na dłuższy termin
Pierdoły piszesz Panie asas.... Nikt z właścicieli nie może jeszcze sprzedawać akcji, nie ważne czy chce czy nie, po prostu nie może jeszcze, poczytaj sobie Pan prospekt emisyjny....
napisze tak bo widze ze tutaj jest tez tzw kółko nic nie widzacych i zaslepionych inwestorów ,tez chce wzrostów ale chyba kazdy widzi wykres i ukryta sprzedaz duzych ilosci co sesje ,zeby spólka zyskała 4gr musi byc obrót ponad 100tys to swiadczy o duzej podazy i duzych,rozumiem korekta ale zblizamy sie do kluczowych wsparc at a ktos ewidentnie wywala ,nie wiem czy juz koniec bedzie wywalania ale zle to wyglada technicznie i zapewniam was ze zadne fundamenty czy wyniki nie maja znaczenia ,ten tydzien wszystko wyjasni