upadlosci nie bedzie firma jest uratowana ale wszystko ma swa cene
te cene zaplaca akcjonariusze szczegolnie ci dlugoterminowi ktoryz kupowali po wiecej niz 15 20 30 groszy
powolany z koncem roku 2015 r prezes dawal do zrozumienia ze wyciagnei firme na prosta i bedzie ona rentowna jednak po rezygnacji jego w listopadzie widac bylo ze to nierealne jest Niektorzy moga sie czuc zawiedzeni isprzedac teraz walor kwestia po takiej emisji srednio i dlugoterminowa robi sie nieciekawa W NWZ w uchwlach wylaczono z prawa poboru dotych czasowych akcjonariuszy traktujac ich jak smieci Po to jest prawo poboru aby wszyscy na rownych prawach mogli w nim uczestniczyc i np usrednic wiekszy pakiet akcji Jesli wylacza sie takie prawo zawsze zle to wplywa na obraz Zarzadzajacych firmą. Posrednio zaufanie, transparentnosc spada a od tego tylko 1 krok do nacisniecia sprzedaj akcje
I pozamiatane ubrali kogo trzeba, ale lowcy szybkiego zarobku typu watpiacy straty straty tylko zal ci co uwierzyli jak to dobra spolka, matematyki nie oszukacie. Ciekaw jestem czy 5 gr dzisiaj Zachaczy?
Witam Od dłuzszego juz czasu nie ma zadnych akcji Pisze z sentymentu do Spolki
Zgloszenie upadlosci mozna bylo przewidziec Maja 3,7 mln zobowiazan a minimalne przychody Juz w listopadzie gdy prezes /obecnie czlonek RN/ tej firmy niespodziewanie zrezygnmowal z stanowiska i pojechal na urlop do USA widac bylo ze odpuscili te Spolke Przy okazji ubrali /takie jest moje zdanie/ w nowa dzialalnosc / inwestorow i wlasciciela firmy z grami watpie czy te lawine da sie teraz odkrecic tym bardziej ze z emijsi wg mnie pozyskali ok 0,5 mln a zobowiazan jest 3,7 mln