bo to wstretny naganiacz juz pisze o 2zl na loyd a jego spoldzielnia go popiera jutro jeszcze podbija do max 50-60gr i bedzie zjazd do bazy,to samo zobaczcie co zrobil z nfpl 6,21 pisal a bylo 1,98 z 40gr takze uwazac na te jego 2zl
nie troszcz się o moje pieniądze jak straciłeś bo nie umiesz grać to nie obczerniaj innych że to ich wina a nie twoja -poprostu jesteś bankrut!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dnia 2017-02-15 o godz. 17:18 ~sprawiedliwy napisał(a): > nie troszcz się o moje pieniądze jak straciłeś bo nie umiesz grać to nie obczerniaj innych że to ich wina a nie twoja -poprostu jesteś bankrut!!!!!!!!!!!!!!!!!
kolego ja posiadam akcje loyd mam po 23gr ale nienawidze takiego naganiania na 2zl z fusow
Trzeba bylo kupić więcej...
Płacz i łzy!!!
Dzisiaj o 10:55 dałem sygnał!!!
Kurs wtedy 30 gr!!!
A ty płacz od rana!!!
Jutro mówię +42%!!!
I tez bedziesz płakał!!!
Jedziemy do góry i nic z tym nie zrobisz!!!
Otwarcie z luką!!!!
Płacz!!!
Dnia 2017-02-15 o godz. 17:34 ~Erot napisał(a): > Trzeba bylo kupić więcej... > > Płacz i łzy!!! > > Dzisiaj o 10:55 dałem sygnał!!! > > Kurs wtedy 30 gr!!! > > A ty płacz od rana!!! > > Jutro mówię +42%!!! > > I tez bedziesz płakał!!! > > Jedziemy do góry i nic z tym nie zrobisz!!! > > Otwarcie z luką!!!! > > Płacz!!!
jeleniu ja mam akcji wystarczajaco po 23gr kupione na wsparciu i zadne 2zl nie bedzie,przestan wsadzac ludzi na mine na nfpl trabiles o 6,71 i powsadzales ludzi na mine bo mysleli ze niewiadomo gdzie pojdzie kurs,to samo tu robisz na loyd o 2zl.grasz ludzia na psychike piszac o cenie z kosmosu 2zl a to jest karalne co ty wyprawiasz na forum Erot
- a skąd wiesz że nie dojdzie do 2zeta? - bo każdy jest tu zapakowany i dla tego to piszesz ? - zobacz na MGAMES jak kurs poszybował i pod co to było ? - więcej wiary , tak każdy z nas się tu przyzwyczaił do płaczu że tylko aby było 0,60groni - od kiedy J23 tu stęka od ilu lat 2-3 czy dłużej
Dnia 2017-02-15 o godz. 19:11 ~smuga napisał(a): > - a skąd wiesz że nie dojdzie do 2zeta? > - bo każdy jest tu zapakowany i dla tego to piszesz ? > - zobacz na MGAMES jak kurs poszybował i pod co to było ? > - więcej wiary , tak każdy z nas się tu przyzwyczaił do płaczu że tylko aby było 0,60groni > - od kiedy J23 tu stęka od ilu lat 2-3 czy dłużej
bo wiem ze nie dojdzie do 2zl pisanina kolegi i spoldzielni na forum o 2zl,a mgames a loyd to 2 rozne spolki mgames w rok owszem z 4gr na 1,60 w rok a jak sie teraz konczy to widac mgames