Jak ktoś czuje ze będzie dobry to ostatnia szansa na zakupy Jak ktoś jest przekonany że będzie kiepski to ostatnia szansa na wyjście w okolicach 2zl Decyzja należy do was samych Co zrobicie?
pewnie otwarcie -20% jutro i dalej w dol do 80gr do walnego 8marca kiedy to poznamy wkoncu cene emisyjne zapewne 10gr bo tyle nominal wynosi ludzie sie nie znaja na gorkach kupuja i zas traca zamiast poczekacc i kupic po niskiej cenie jak ja ostatnio po 1zl i ponad 3zl jak bylo wywalilo sie a teraz kupie po 80gr moze i taniej i znow zarobie a inni co trzymaja akcje jeszcze aby straca niepotrzebnie szkoda no ale taka wiedze sie nie nabywa w 1dzien ja juz 10lat na gieldzie siedze :)
ano jestem codzien na czyms zarabiam a wy trzymacie sappersa i tracicie bo krus spada, dzis wpadlo 20% zysku na Loydzie i zakupilem Plaze jutro urosnei min. 10-20% a czemu to sie nie chce mi tlumaczyc poczytaj na bankierze na jego watku tam tez pisalem o nim.
Dnia 2017-02-15 o godz. 16:45 ~znawca napisał(a): > pewnie otwarcie -20% jutro i dalej w dol do 80gr do walnego 8marca kiedy to poznamy wkoncu cene emisyjne zapewne 10gr bo tyle nominal wynosi ludzie sie nie znaja na gorkach kupuja i zas traca zamiast poczekacc i kupic po niskiej cenie jak ja ostatnio po 1zl i ponad 3zl jak bylo wywalilo sie a teraz kupie po 80gr moze i taniej i znow zarobie a inni co trzymaja akcje jeszcze aby straca niepotrzebnie szkoda no ale taka wiedze sie nie nabywa w 1dzien ja juz 10lat na gieldzie siedze :)
Panie znawca, 10 lat na giełdzie nie nauczyło że prawie zawsze cena emisyjna nowych akcji różni się od ceny nominalnej? I gdzie żeś pan przeczytał że na walnym poznamy cenę emisyjną? Zarząd może cenę emisyjną ogłosić w każdym terminie, nawet jutro.
trzeba bylo sluchac czytac moje wpisy to bys tez zarabial ladnie a przynajmniej uniknal duzej straty na sappersach ostrzegalem przy 4zl ze po leci do 1zl spowrotem i tak bedzie do knca marca cena 80gr - 1zl sporjz za pare tygodni wtedy uwierzysz
Dnia 2017-02-15 o godz. 16:54 ~inwestor napisał(a): > trzeba bylo sluchac czytac moje wpisy to bys tez zarabial ladnie a przynajmniej uniknal duzej straty na sappersach ostrzegalem przy 4zl ze po leci do 1zl spowrotem i tak bedzie do knca marca cena 80gr - 1zl sporjz za pare tygodni wtedy uwierzysz
Planktonie , żebyś ty chociaż zmniejszył straty na giełdzie hahahaha!!!!!!!!! jutro będziesz łykał sappeers po 3zł hahahahaha
heh nie wierzysz ze jestem taki dobry widze, poczytaj wpisy na bankierze kiedy bralem i sprzedawalem sappeersa czy loyda dzis i wiele innych poprzednio spolek tylko od grudnia do lutego kilkaset % na calym kapitale arobilem a Ty umiesz tylko zazdroscic innym widze, duzo nauki przed Toba jeszcze a poki co 1zl lub nizej na sappers juz niedlugo czy tego chcesz czy nie ucz sie od lepszych od siebie, na jutro pampersy niestety obowiazkowe, widzicie sami ile kasy niepotrzebnie tracicie kupujac cos na gorkach juz po duzych wzrostach wtedy sie zawsze traci a wy tego nie rozumiecie coniektorzy juz sa 2zl na akkcji w plecy i predko jesli wogole nie wyjda na 0 a y mogli zarabiac w tym czasie na innych i przyjsc tu pozniej jak cena porzadnie spadnie a jest z czego jeszcze jak widac na wykresie, bye :)
Dnia 2017-02-15 o godz. 17:14 ~inwestor napisał(a): > heh nie wierzysz ze jestem taki dobry widze, poczytaj wpisy na bankierze kiedy bralem i sprzedawalem sappeersa czy loyda dzis i wiele innych poprzednio spolek tylko od grudnia do lutego kilkaset % na calym kapitale arobilem a Ty umiesz tylko zazdroscic innym widze, duzo nauki przed Toba jeszcze a poki co 1zl lub nizej na sappers juz niedlugo czy tego chcesz czy nie ucz sie od lepszych od siebie, na jutro pampersy niestety obowiazkowe, widzicie sami ile kasy niepotrzebnie tracicie kupujac cos na gorkach juz po duzych wzrostach wtedy sie zawsze traci a wy tego nie rozumiecie coniektorzy juz sa 2zl na akkcji w plecy i predko jesli wogole nie wyjda na 0 a y mogli zarabiac w tym czasie na innych i przyjsc tu pozniej jak cena porzadnie spadnie a jest z czego jeszcze jak widac na wykresie, bye :)
dzieciaku zejdź na ziemię hahahaha im większy bankrut tym większa fantazja hahahahaha
Dnia 2017-02-15 o godz. 16:42 ~tikitaka napisał(a): > Jak ktoś czuje ze będzie dobry to ostatnia szansa na zakupy > Jak ktoś jest przekonany że będzie kiepski to ostatnia szansa na wyjście w okolicach 2zl > Decyzja należy do was samych > Co zrobicie? > nie naganiam lecz może ktoś z inwestorów chciałby zapoznać się ze spółką POLMAN (PLM) - NC. bardzo ciekawy biznes jest w trendzie wzrostowym bardzo dobre wyniki kwartalne i nikt nie wspomina o nowej emisji dla sprawnego pare minut i wyrobi sobie zdanie. Proszę tylko nie wyzywać