Zarząd B2BPartner S.A. z siedzibą w Warszawie ("Spółka", "Emitent") informuje, iż w dniu 23 listopada 2016 r. Rada Nadzorcza Spółki podjęła uchwałę w sprawie oddelegowania członka Rady Nadzorczej Spółki Panią Małgorzatę Wójcik do czasowego wykonywania czynności Prezesa Zarządu Spółki na okres trzech miesięcy, liczonych od dnia podjęcia uchwały.
W Spółce już wiedzą dla tego zaniżyli kurs , jak myślicie kto będzie Prezesem . Oddaliście akcje dzisiaj i ktoś zebrał z rynku , teraz info pierwsze i potem drugie . Zapomnieliście pewnie.
Przeciez ja o tym pisze jzu od jakiegos czasu pytanie kto bedzie chcial taka deficytowa Spolką kierowac mysle ze Pania prezes zaszczyca i przedluza jej o kolejne pol roku prezesowanie -))) to bedzie te super info o ktorym caly czas piszesz ? -)))
Dzwón INVEST do firmy zeby szybciej wybierali tego prezesa bo kurs spadnie Ci do 5-6 ciu groszy -) Dzwoń - masz telefon ? Dasz rade zadzwonić ? Bo kurs spada - juz 10 groszy rozbieraja ....
Spokojnie wątpiący przyszłe dwa tygodnie będą decydującye dla spółki . Ja nie muszę dzwonić żeby być na bieżąco z trendami i pogodą . Jak wiesz co mam na myśli , po za tym sam widzisz że raport nie decyduje o przyszłości spółki . Tylko rynek i kondycja gospodarcza udziałowców co posiadają acje , myślę że o tym wiesz bo jak nie to tak na prawdę nic nie wiesz tak samo kiki .
INVEST twoim zdaniem będzie szło w góre. ok. Ale już cena będzie jakaś miła? Może 1 zł? I czy tylko chwilowe czy już będzie tak siedzieć na wyższym poziomie?
Na razie jest akumulacja akcji względem koniunktury gospodarczej tego sektora . To jest fakt i widać co się dzieje w tym sektorze , po za tym firma musi powołać Prezesa bo do 23.02.2017 mija kadencja oddelegowanej Pani Prezes . Po za tym fundusze też się interesują tą spółka , czy wykupią akcje wszystko zależy kto zostanie prezesem . Na wolnym rynku zostało jakieś 1,5 MLN akcji to bardzo mało w porównaniu do innych spółek z NewConnect . Tu można się spodziewać szybkiego wybicia , jedno dobre info i kierunek 0,28 gr na początek może się okazać że spółka zostanie spółką roku 2017 tak jak 11bit studio w 2016 roku .
witam Oczywsiscie ze raport decyduje o przyszlosci Spolki raport jest tragiczny jedyne co moze uratowac firme to zmiana strategii i nowe nisze rynkowe jednak ma ona juz malo gotowki i nie ma z czego inwestowac Ja tego nie widze dobrze i raczej uwazam ze sie przewroca stracili za duzo czasu nowy prezes zrezygnowal w listopadzie i pojechał sobie na wakacje /urlop/ an 2 najgoretsze tygodnie w firmie w grudniu moim zdaniem szanse sa teraz 90: 10 ze im sei nie uda wycignac firme na prosta
oceniam tez ze w Spolke pare osob zainwestowalo akumuluja teraz i robia dobra mine czy sie uda cos zrobic - moze tak ja kibicuje tej firmie natomiast znam zycie realia i uwazam ze jest juz za pozno - conajmniej o pol roku....
Dane, które opublikował w piątek GUS, potwierdzają, że po spowolnieniu z ubiegłego roku, gospodarka przyspiesza. Ankietowani przez „Parkiet" ekonomiści szacowali przeciętnie, że produkcja przemysłowa w styczniu wzrosła o 7,7 proc. rok do roku, po zwyżce o 2,3 proc. w grudniu. Większym zaskoczeniem okazał się jednak wzrost produkcji budowlano-montażowej o 2,1 proc. rok do roku, po spadku o 8 proc. w grudniu. Ekonomiści spodziewali się przeciętnie odczytu na poziomie -3,4 proc. Z wzrostem tego wskaźnika liczyło się tylko czterech spośród 23 ankietowanych przez „Parkiet". Spektakularny wzrost nastąpił też w sprzedaży detalicznej, która była w styczniu w ujęciu realnym (w cenach stałych poprzedniego roku) o 9,6 proc. wyższa, niż rok wcześniej. To odczyt najwyższy od stycznia 2012 r. Ekonomiści szacowali, że zwiększyła się o 7,1 proc., po 6,1 proc. w grudniu. W ujęciu nominalnym sprzedaż skoczyła aż o 11,4 proc., po zwyżce o 6,4 proc. w grudniu.
Trochę kupiłem ale się boje bo firma w moim mniemaniu się zwija brak kasy bez inwestora strategicznego która ma pomysł i kasę nic z tego nie bedzie szybciej to upadnie niż 11bitem bedzie ,moze ktoś to weźmie i przerobi na producenta gier komputerowych ,w poniedziałek sprzedaje ten towar póki jest klient bo potem ta cena pozostanie marzeniem.
Ja tam zainwestowałem i dobieram cały czas jak mam kesz , a po za tym to jak inwestuje tam gdzie jest INVEST to po jakimś czasie wychodzę sporo na plus .
Czekają nas dwa infa ze spółki , tylko wytrwali zostaną o stalowych nerwach . Tylko potem nie narzekajcie że straciliście kurę znoszącą złote jajka. POZDRAWIAM .
Kto teraz kieruje Spolka ? RN czy tez Pani p.o. prezes tzn przedluzono kadencje do kiedy czemu nie ma komunikatu p. INVEST ? Tyle sie tu napisal a Spólka zrobila go w balona -))) ba nawet TRUMP'F nie pomogl -)a mial przebic wszystko -))
Jak tam super kontrakty tej firmy rentownosc nowe produkty ? Gdzie nowa strategia ? Ciagle nic kolejny kwartał z strata na dzialalnosci operacyjnej moim zdaniem pewny
wreszcie mamy nowego prezesa -) jest info INVEST o prezesie czemu nic nie piszesz ? przeciez mialo byc super info nowy prezes kurs w gore a tu - lipna podbitak 1000 akcji kupionych wczoraj a dzis juz standart wciskaja po 10 gr swoj towar /akcje /
no i jeszcze jedna sluszna uwaga Twoja inwest - moze nie być tej emisji fakt moze inwestor sie wycofac wtedy to juz koniec null ostateczny bez dokapitalizowania firma pada w ciagu 2-3 kwartalow Oby ta emisja byla oby inwestor sie znalazl sensowny tego wszystkim tu zycze
Czas banalnym tik tak ucieka Za chwile konczy sie 1 szy kwartał a inwestora i zwiazanych z nim pieniedzy za emisje akcji nie ma
InVEST nagonil tu spooro ludzi obeicywał super infa i rozne inne rzeczy czas pokazuje ze ciezko o te super info a wynik za 1 kwartal znow bedzie silnie ujemny ...
Czy przełozone NWZ da wreszcie jakis wynik i emisja dojdzie do skutku? Jesli nawet ile czasu jeszcze uplynie zanim pieniadze ktore inwestor/y/ zaplaca za nowa emisje znjada sie w Spolce na koncie ?
Fascynujace jest to ze wczoraj sie znalazl ktos kto chcial przeplacic za akcje kupujac je po 11 i 12 groszy skoro moze pojechac na walne i zglosic swoj udzial w nowej emisji jak bedzie dodruk 40 mln lub wystraczy ze napisze list do Spolki w zwiazku z emisja napewno cos mu przydziela /moga nawet powiekszyc emisje o kolejne miliony dla chetnych /
A Co do wybicia żeby sie wybić nalezalo by teraz chyba sprzedac wszystko na 10 ciu i 9 groszach a potem mozna juz sie wybic z 9 na 10 c groszy -))))
Jesli ktos z bardziej stalych akcjonariuszy ma akcje to z powodzeniem je sprzeda nawet po 11 -12 groszy gdyz odkupi je z pwodzeniem taniej czyli zarobi lub tez uwolni sobie gotowke
Niedawno byla tzw mala emisja - akcje na menagerow -500 tys - obejmowane za DARMO w sytuacji gdy mozna torbami za pare miesiecy brac akcje to grzechem by nie bylo tego nie sprzedac /nawet po 10 groszy moze sie to okazac niezly dealem
Nie ma na chwile żadnych szans moim skromnym zdaniem na wzrost skoro nie ma prezesa /poprzedni "wygasl" 23 lutego/ a kolejny raport bedzie silnie ujemny a obecnie firma bedzie przechodzic zmiany w zwiazku z nowym akcjonariuszem
Dodatkowo istnieje b duze ryzyko ze objecie akcji /jego termin moze sie wydluzyc co w sytuacji finansowej tej firmy sie nie przysluzy
Dnia 2017-03-08 o godz. 09:21 ~wojtas napisał(a): > Może dzisiaj wybicie sporo na ukrytym siedzi . Po 0,12 gr I 0,13 gr .
kolejny raz dwa pedzie wojtuś i invest zabłysneły) buahahahahahahaha ile wy razie możecie sie ośmieszyć to to przechodzi ludzkie pojęcie:) wszelkie limity dla was są za małe:) buahahahahaha