• Pani Prezes do 23.02.2017 Autor: ~INVEST [83.22.250.*]
    Zarząd B2BPartner S.A. z siedzibą w Warszawie ("Spółka", "Emitent") informuje, iż w dniu 23 listopada 2016 r. Rada Nadzorcza Spółki podjęła uchwałę w sprawie oddelegowania członka Rady Nadzorczej Spółki Panią Małgorzatę Wójcik do czasowego wykonywania czynności Prezesa Zarządu Spółki na okres trzech miesięcy, liczonych od dnia podjęcia uchwały.

W Spółce już wiedzą dla tego zaniżyli kurs , jak myślicie kto będzie Prezesem .
    Oddaliście akcje dzisiaj i ktoś zebrał z rynku , teraz info pierwsze i potem drugie .
    Zapomnieliście pewnie.

• Re: Pani Prezes do 23.02.2017 Autor: ~wątpiacy [195.82.181.*]
    Przeciez ja o tym pisze jzu od jakiegos czasu
    pytanie kto bedzie chcial taka deficytowa Spolką kierowac
    mysle ze Pania prezes zaszczyca i przedluza jej o kolejne pol roku prezesowanie
    -)))
    to bedzie te super info o ktorym caly czas piszesz ?
    -)))

• Re: Pani Prezes do 23.02.2017 Autor: ~wojtas [188.146.10.*]
    A ja myślę że ktoś zupełnie inny , tak jak INVEST kiedyś pisał . ZOBACZYMY .
  • ja wiem Autor: ~StachuJones [193.200.47.*]
    Stachu Jones
  • Re: Pani Prezes do 23.02.2017 Autor: ~INVEST [83.22.250.*]
    Kurs poszedł w dół i teraz zobaczycie jak będą zbierać pod nowego Prezesa po stronie kupna .
    witam
     i tak bez konca zbieraja a kurs caly czas na ok 10 groszach -))

Co moze dac nowy prezes gdy biznes operacyjnie lezy i kwiczy -))
    A NOWY prezes juz byl ponad rok temu po roku zlozyl sam rezgnacje -))

Dzwón INVEST do firmy zeby szybciej wybierali tego prezesa bo kurs spadnie Ci do 5-6 ciu groszy -)
    Dzwoń - masz telefon ?
    Dasz rade zadzwonić ?
    Bo kurs spada - juz 10 groszy rozbieraja ....
    Spokojnie wątpiący przyszłe dwa tygodnie będą decydującye dla spółki . Ja nie muszę dzwonić żeby być na bieżąco z trendami i pogodą . Jak wiesz co mam na myśli , po za tym sam widzisz że raport nie decyduje o przyszłości spółki .
    Tylko rynek i kondycja gospodarcza udziałowców co posiadają acje , myślę że o tym wiesz bo jak nie to tak na prawdę nic nie wiesz tak samo kiki .
  • Re: Pani Prezes do 23.02.2017 Autor: ~GrandMasterSexey [31.182.204.*]
    INVEST twoim zdaniem będzie szło w góre. ok. Ale już cena będzie jakaś miła? Może 1 zł? I czy tylko chwilowe czy już będzie tak siedzieć na wyższym poziomie?
    skad takie marzenia sie biora ...
    w najlepszym swym czasie firma byla po 80 gr bylo wtedy 7 mln przychodow i zysk okolo 300-400 tys /kw
    Na razie jest akumulacja akcji względem koniunktury gospodarczej tego sektora .
    To jest fakt i widać co się dzieje w tym sektorze , po za tym firma musi powołać Prezesa bo do 23.02.2017 mija kadencja oddelegowanej Pani Prezes .
    Po za tym fundusze też się interesują tą spółka , czy wykupią akcje wszystko zależy kto zostanie prezesem .
    Na wolnym rynku zostało jakieś 1,5 MLN akcji to bardzo mało w porównaniu do innych spółek z NewConnect .
    Tu można się spodziewać szybkiego wybicia , jedno dobre info i kierunek 0,28 gr na początek może się okazać że spółka zostanie spółką roku 2017 tak jak 11bit studio w 2016 roku .
    witam
    Oczywsiscie ze raport decyduje o przyszlosci Spolki
    raport jest tragiczny
    jedyne co moze uratowac firme to zmiana strategii i nowe nisze rynkowe
    jednak ma ona juz malo gotowki i nie ma z czego inwestowac
    Ja tego nie widze dobrze i raczej uwazam ze sie przewroca
    stracili za duzo czasu
    nowy prezes zrezygnowal w listopadzie i pojechał sobie na wakacje /urlop/ an 2 najgoretsze tygodnie w firmie w grudniu
    moim zdaniem szanse sa teraz 90: 10 ze im sei nie uda wycignac firme na prosta
    oceniam tez ze w Spolke pare osob zainwestowalo akumuluja teraz i robia dobra mine
    czy sie uda cos zrobic - moze tak
    ja kibicuje tej firmie
    natomiast znam zycie realia i uwazam ze jest juz za pozno - conajmniej o pol roku....
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.73.126.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Dane, które opublikował w piątek GUS, potwierdzają, że po spowolnieniu z ubiegłego roku, gospodarka przyspiesza.
    Ankietowani przez „Parkiet" ekonomiści szacowali przeciętnie, że produkcja przemysłowa w styczniu wzrosła o 7,7 proc. rok do roku, po zwyżce o 2,3 proc. w grudniu.
    Większym zaskoczeniem okazał się jednak wzrost produkcji budowlano-montażowej o 2,1 proc. rok do roku, po spadku o 8 proc. w grudniu. Ekonomiści spodziewali się przeciętnie odczytu na poziomie -3,4 proc. Z wzrostem tego wskaźnika liczyło się tylko czterech spośród 23 ankietowanych przez „Parkiet".
    Spektakularny wzrost nastąpił też w sprzedaży detalicznej, która była w styczniu w ujęciu realnym (w cenach stałych poprzedniego roku) o 9,6 proc. wyższa, niż rok wcześniej. To odczyt najwyższy od stycznia 2012 r. Ekonomiści szacowali, że zwiększyła się o 7,1 proc., po 6,1 proc. w grudniu.
    W ujęciu nominalnym sprzedaż skoczyła aż o 11,4 proc., po zwyżce o 6,4 proc. w grudniu.
  • Re: Pani Prezes do 23.02.2017 Autor: ~janek [94.254.146.*]
    Trochę kupiłem ale się boje bo firma w moim mniemaniu się zwija brak kasy bez inwestora strategicznego która ma pomysł i kasę nic z tego nie bedzie szybciej to upadnie niż 11bitem bedzie ,moze ktoś to weźmie i przerobi na producenta gier komputerowych ,w poniedziałek sprzedaje ten towar póki jest klient bo potem ta cena pozostanie marzeniem.
  • Re: Pani Prezes do 23.02.2017 Autor: ~wojtas [188.146.94.*]
    Ja tam zainwestowałem i dobieram cały czas jak mam kesz , a po za tym to jak inwestuje tam gdzie jest INVEST to po jakimś czasie wychodzę sporo na plus .
  • Re: Pani Prezes do 23.02.2017 Autor: ~wojtas [188.146.81.*]
    Przyszły tydzień decydujący dla firmy B2B PARTNER jestem ciekawy , jak akcjonariusze większościowy zdecydują w sprawie firmy .
    Czekają nas dwa infa ze spółki , tylko wytrwali zostaną o stalowych nerwach . Tylko potem nie narzekajcie że straciliście kurę znoszącą złote jajka. POZDRAWIAM .
  • Re: Pani Prezes do 23.02.2017 Autor: ~wojtas [188.146.80.*]
    Dzwoniłem i dowiedziałem się że info będzie w komunikacie .
    Witam no to super - info bedzie

Nie umiem sie doczekac

a kupuje ktos na kreche -przeciez cena super jest nie
    nawet po 11 groszy juz mozna wciaganc poand 60 tys papiera
    ba nawet po 10 gr sypia do koszyczka

info musi byc naprawde super skoro tak tanio akcje mozna kupowac -))
  • Re: Pani Prezes do 23.02.2017 Autor: ~janek [94.254.145.*]
    Po Infie wątpiący będziesz sprzedawał żeby kasę udarowa tylko chętni będą?
    Jak sądzicie dla czego po stronie kupna robi się kolejka , może ktoś nowy zawita w spółce.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [109.125.192.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.145.*]
  • Re: Pani Prezes do 23.02.2017 Autor: ~wojtas [188.146.141.*]
    Z kąt wiedziałeś o info ???
    A drugie kiedy , faktycznie kolejka się zrobiła .
  • ReDZISIAJ ZBIERANIE POD INFO Autor: ~wojtas [188.146.24.*]
    Będzie ciekawie .
  • Re: ReDZISIAJ ZBIERANIE POD INFO Autor: ~wątpiacy [195.82.181.*]
    witam No jest b ciekawie

/pewnikiem namowili jakis bank do tej emisji czy mam racje ?/

40 mln akcji w obrocie do pol roku
    +
    0,5 mln akcji ktore dostal menagment za DARMO juz jest i czeka na zbierajacych pod te info

a wykiprowac te akcje warto gdyz za pol roku przytych milionach bez problemu sie odkupi swoj pakiet -))

• Re: ReDZISIAJ ZBIERANIE POD INFO Autor: ~Nowy100 [159.205.206.*]
    łoł o jizus
    Ale dzisiaj nazbierali tego s.hita po 10 groszy -)))
    Witam

Kto teraz kieruje Spolka ?
    RN czy tez Pani p.o. prezes tzn przedluzono kadencje do kiedy
    czemu nie ma komunikatu p. INVEST ?
    Tyle sie tu napisal a Spólka zrobila go w balona -)))
    ba nawet TRUMP'F nie pomogl -)a mial przebic wszystko -))

Jak tam super kontrakty tej firmy rentownosc nowe produkty ?
    Gdzie nowa strategia ?
    Ciagle nic kolejny kwartał z strata na dzialalnosci operacyjnej moim zdaniem pewny
  • Może nie być emisji akcji Autor: ~INVEST [83.22.250.*]
    Może być tak że cofnięta będzie emisja 40 ml akcji , wtedy by wszystko było jasne dlaczego kurs tak w górę idzie .
  • Dzisiaj 0,15 gr Autor: ~wojtas [188.146.129.*]
    Zaczęło się zbieranie , ruszyło dobieram jakieś super info się zapowiada .
  • Re: Dzisiaj 0,15 gr Autor: ~kiki [89.73.126.*]
    Dnia 2017-03-07 o godz. 11:50 ~wojtas napisał(a):
    > Zaczęło się zbieranie , ruszyło dobieram jakieś super info się zapowiada .

dwa nierozłączne pedzie zawsze razem i klaszczą sobie:) buahahahha
  • Re: Może nie być emisji akcji Autor: ~wątpiacy [195.82.181.*]
    wreszcie mamy nowego prezesa -)
    jest info INVEST o prezesie
    czemu nic nie piszesz ?
    przeciez mialo byc super info nowy prezes kurs w gore a tu
    - lipna podbitak 1000 akcji kupionych wczoraj a dzis juz standart
    wciskaja po 10 gr swoj towar /akcje /

no i jeszcze jedna sluszna uwaga Twoja inwest - moze nie być tej emisji fakt moze inwestor sie wycofac wtedy to juz koniec
    null ostateczny bez dokapitalizowania firma pada w ciagu 2-3 kwartalow
    Oby ta emisja byla oby inwestor sie znalazl sensowny
    tego wszystkim tu zycze
  • Re: Może nie być emisji akcji Autor: ~wątpiacy [195.82.181.*]
    Czas banalnym tik tak ucieka
    Za chwile konczy sie 1 szy kwartał a inwestora i zwiazanych z nim pieniedzy za emisje akcji nie ma

InVEST nagonil tu spooro ludzi obeicywał super infa i rozne inne rzeczy czas pokazuje ze ciezko o te super info
    a wynik za 1 kwartal znow bedzie silnie ujemny ...

Czy przełozone NWZ da wreszcie jakis wynik i emisja dojdzie do skutku? Jesli nawet ile czasu jeszcze uplynie
     zanim pieniadze ktore inwestor/y/ zaplaca za nowa emisje znjada sie w Spolce na koncie ?

I ruszyło info w drodze jakieś jak takie obroty oj wysoko dzisiaj.
    gdzie sie podziewałes INVEST
    kompromitujesz sie znow
    moim zdaniem podbili zeby wyjsc z akcji
    zreszta juz jest z powrotem 10 groszy
  • ZBIERAJĄ DALEJ Autor: ~wojtas [188.146.16.*]
    Może dzisiaj wybicie sporo na ukrytym siedzi . Po 0,12 gr I 0,13 gr .
  • Re: ZBIERAJĄ DALEJ Autor: ~wątpiacy [195.82.181.*]
    Nawet na 11 groszach przybywa -))

Fascynujace jest to ze wczoraj sie znalazl ktos kto chcial przeplacic za akcje kupujac je po 11 i 12 groszy
    skoro moze pojechac na walne i zglosic swoj udzial w nowej emisji jak bedzie dodruk 40 mln
    lub wystraczy ze napisze list do Spolki w zwiazku z emisja
    napewno cos mu przydziela /moga nawet powiekszyc emisje o kolejne miliony dla chetnych /

A Co do wybicia
    żeby sie wybić nalezalo by teraz chyba sprzedac wszystko na 10 ciu i 9 groszach
    a potem mozna juz sie wybic z 9 na 10 c groszy -))))
  • Re: ZBIERAJĄ DALEJ Autor: ~xxx [83.3.43.*]
    co to ma do rzeczy, w obrocie - jezeli do tego dojdzie - akcje bedą za kilka miesiecy a w między casie +- 100/200/300 %
  • Re: ZBIERAJĄ DALEJ Autor: ~wątpiacy [195.82.181.*]
    Witam
    To ma ogromne znaczenie

Jesli ktos z bardziej stalych akcjonariuszy ma akcje to z powodzeniem je sprzeda nawet po 11 -12 groszy
    gdyz odkupi je z pwodzeniem taniej czyli zarobi lub tez uwolni sobie gotowke

Niedawno byla tzw mala emisja - akcje na menagerow -500 tys - obejmowane za DARMO
    w sytuacji gdy mozna torbami za pare miesiecy brac akcje to grzechem by nie bylo tego nie sprzedac /nawet po 10 groszy moze sie to okazac niezly dealem

Nie ma na chwile żadnych szans moim skromnym zdaniem na wzrost skoro nie ma prezesa /poprzedni "wygasl" 23 lutego/
    a kolejny raport bedzie silnie ujemny a obecnie firma bedzie przechodzic zmiany w zwiazku z nowym akcjonariuszem

Dodatkowo istnieje b duze ryzyko ze objecie akcji /jego termin moze sie wydluzyc co w sytuacji finansowej tej firmy sie nie przysluzy
  • Re: ZBIERAJĄ DALEJ Autor: ~kiki [89.73.126.*]
    Dnia 2017-03-08 o godz. 09:21 ~wojtas napisał(a):
    > Może dzisiaj wybicie sporo na ukrytym siedzi . Po 0,12 gr I 0,13 gr .

kolejny raz dwa pedzie wojtuś i invest zabłysneły) buahahahahahahaha
    ile wy razie możecie sie ośmieszyć to to przechodzi ludzkie pojęcie:) wszelkie limity dla was są za małe:) buahahahahaha
  • Re: Pani Prezes do 23.02.2017 Autor: ~wojtas [188.146.80.*]
    Jednak INVEST miał rację i co zdziwieni wszyscy dobrze że posłuchałem . Dzięki INVEST
[x]
B2BPARTNER 0,00% 0,07 2017-06-14 09:44:10
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.