jedyne co moge powiedziec, to dzieki za powiew optymizmu, bo ostatnie dwa komunikaty mnie zmroziły, ten artykuł daje nadzieje, zobaczymy jakie wyniki pokażą za 2016, czy bedą na plus???? narazie wieka niewiadoma
tym sie roznimy, ze ja bym im sprzedał, nawet gdyby byly opóźnienia w płatnościach, ponieważ ściągniecie z ABC Data 17 mln nie jest trudne, a dla larka to kupa kasy łatwiej uzyskać 17 mln za towar dostarczony, niz 12 za towar niedostarczony i tym sie róznimy poza tym caly czas zastanawiam sie dlaczego nie bylo raportu biezacego o zawarcu umowy na 17 mln, wytłumaczenie jest tylko jedno, bo takiej umowy nie było
szwejku załóż firmę i zobaczysz jak jest będziesz rozdawał towar i czekał na kasę! płacił VAT całymi dniami siedzisz i piszesz na forum bankiera, nie wierzysz sprzedaj akcje tyle fajnych firm
zaczynasz mnie irytować i chyba na przekór tobie zaczne najezdzac na tą spółkę od rana do wieczora, co ktoś napisze coś nie po twojej mysli, zaczynasz pisać aby sprzedał akcje, chłopie takie rady to sobie wsadź wiesz gdzie .... nie zycze dobie od ciebie żadnych instrukcji co do tego kiedy i jak mam sprzedac akcje i ze zamiast siedziec na forum to powinienem cos tam ..... albo piszesz podając konkretne argumenty albo nie komentuj moich wpisów i nie rób wycieczek osobistych, bo mnie twoje zdanie na mój temat kompletnie nie interesuje.
maxymuss, porownaj se, że tak powiem, te dwa artykuliki: jeden z marca 2016 a drugi z lutego 2017 puls biznesu mniej wiecej o tej samej porze roku bredzi mniej wiecej to samo, a lark co roku wchodzi na bałkany razem z tesco tylko wejśc nie może, a tesco marzy o wyjsciu z Polski buchachachaaa
lark wychodzi na prostą:) człowieczku o czym ty piszesz, poza tym lark moze wyjdzie na prostą, ale czy akcjonariusze tez wyjdą na prostą to bym polemizował tak wszystko sprzedadzą albo przeszacują na zero, uciekną z majątkiem z każdej spółki, a ty zostaniesz z akcjami wartymi 1 gr lub 0 JESZCZE WSPOMNISZ MOJE SŁOWA
ja może nic nie zarobie, ale ty z pewnością wszystko stracisz, wiec wole wyjsc na zero niz stracić specjalisto od układu mni premium, jeszcze pilnuj samej MNI SA (bez premium), żeby Ci udpadłości nie ogłosiła itd
to znaczy że już sprzedałeś ze stratą i opluwasz spółkę świetnie ja mam akcje i cały czas dokupuje, to jak Ci tam bo piszesz pod rożnymi NICAMI LARK czy Szwej czy Psikuta bez ssssss
jak ty mnie tutaj nazywałeś nie bede sie wysławiał, ja ci nie zycze strat, ale jak widze jak wszystko interpretujesz pozytywnie i wymyslasz jakies niestworzone przynajmniej narazie historie to oceniam ze stracisz a nie zyskasz piszesz ze jak bedzie uklad to bedzis strzala, za chwile piszesz ze nie ma ukladu to w sumie jest jeszcze lepiej niz gdyby byl uklad chlopie zastanow sie rozumiem ze chcesz przekonywac innych ze jest swietnie, ale takim jednostronnymi opiniami tylko na korzyysc obojetnie co sie dzieje daleko nie zajedziesz,
dzisiaj miało rosnąc bo mni i hyperion i co gdzie masz te wzrosty ja ci radze otrzeźwiej biesz rzeczy jakie są naprawde, a nie wymyslaj jakis mega pozytywów
Dnia 2017-02-17 o godz. 17:44 ~Szwejk napisał(a): > dzisiaj miało rosnąc bo mni i hyperion i co gdzie masz te wzrosty > ja ci radze otrzeźwiej > biesz rzeczy jakie są naprawde, a nie wymyslaj jakis mega pozytywów
rosnie rosnie :) rok minal od scalenia po staremu jest 9 groszy rakieta haha
Najwiecej flustratów jest na Polskim jedle SA w upadłości likwidacyjnej, wycofanej z giełdy z GPW w 2013 i to jest dla tej spółki najlepiej, jak myslisz duzo urosnie? bo nie wiem czy w kupowac akcje sa obecnie poza giełda po 1 gr, ale moze warto skoro jest tam duzo flustratów i chca sprzedawac po jeden grosz, a ty odkryles nowe tak proste prawo gieldowe, ze im wiecej flustratow ma akacje danej spółki tym dla nie lepiej, zgłosze cie do Nagrody Nobla z dziedziny ekonomii
Szwejk daj sobie już spokój z tym pisaniem.Co ma być to będzie.Frustrujesz się i nie wiadomo po co?Naprawdę jest tyle różnych spółek gdzie można sobie podnieść adrenalinę,Np.Hawe,polecam.Pa,pa.