Brane po 10 gr a po prawie 3 latach sprzedawane między 70 a 80 gr. Warto było czekać Teraz znowu poczekam na 10 gr Pozdrowienia dla bb ładne wakcje mi zasponsorowałeś
wielki spekulant Bartosz został ubrany przez zwykłych leszczy ale źle musi stać bo pasmo porażek jest dłuższe Aurum i post idm tam podobnież najwięcej popłynął to by tłumaczyło to biedowanie tutaj hahhaa
Dnia 2017-04-03 o godz. 17:27 ~Ramzes napisał(a): > Zobaczymy kto będzie śmiał się ostatni
Ja się śmieję ale z radości że sprzedałem i mogę po czasie stwierdzić o słuszności tego ruchu. BB czy masz mój pakiet jeszcze czy że stratą sprzedałeś ? :)
Dnia 2017-12-16 o godz. 07:31 ~Ktoś napisał(a): > Dnia 2017-04-03 o godz. 17:27 ~Ramzes napisał(a): > > Zobaczymy kto będzie śmiał się ostatni > > Ja się śmieję ale z radości że sprzedałem i mogę po czasie stwierdzić o słuszności tego ruchu. > BB czy masz mój pakiet jeszcze czy że stratą sprzedałeś ? :)
brawo, brawo a ten wyżej wymieniony pan mota się z tymi akcjami i nic mu się ulica nie podstawia na kupnie hahaha udupiony z kwitem na wieki a kasy na pompkę nie ma bo potracił na innych pseudo inwestycjach hahaa minox, aurum, united, idm wiele wiele można wymieniać hahah czego się nie dotknie to w ..... zamienia i nie myślę o złocie hahaha
Dnia 2017-12-18 o godz. 09:21 ~ciekawe napisał(a): > Dnia 2017-12-16 o godz. 07:31 ~Ktoś napisał(a): > > Dnia 2017-04-03 o godz. 17:27 ~Ramzes napisał(a): > > > Zobaczymy kto będzie śmiał się ostatni > > > > Ja się śmieję ale z radości że sprzedałem i mogę po czasie stwierdzić o słuszności tego ruchu. > > BB czy masz mój pakiet jeszcze czy że stratą sprzedałeś ? :) > > brawo, brawo a ten wyżej wymieniony pan mota się z tymi akcjami i nic mu się ulica nie podstawia na kupnie hahaha > udupiony z kwitem na wieki a kasy na pompkę nie ma bo potracił na innych pseudo inwestycjach hahaa > minox, aurum, united, idm wiele wiele można wymieniać hahah > czego się nie dotknie to w ..... zamienia i nie myślę o złocie hahaha >
jeszcze raz szacunek za to ubranie BB hahah teraz te akcje stoją mu kością w gardle i nie ma kasy na pompkę aby sprzedać i wyjść z tego bo zainteresowanie spółką zerowe hahaha