art 12 Regulaminu ASO 3. Organizator Alternatywnego Systemu zobowiązany jest niezwłocznie rozpatrzyć wniosek o ponowne rozpoznanie sprawy, nie później jednak niż w terminie 30 dni roboczych od dnia jego złożenia, po uprzednim zasięgnięciu opinii Rady Giełdy. W przypadku gdy konieczne jest uzyskanie dodatkowych informacji, oświadczeń lub dokumentów, bieg terminu do rozpoznania tego wniosku, rozpoczyna się od dnia przekazania wymaganych informacji. Jeżeli Organizator Alternatywnego Systemu uzna, że wniosek o ponowne rozpoznanie sprawy zasługuje w całości na uwzględnienie, może uchylić lub zmienić zaskarżoną uchwałę, bez zasięgania opinii Rady Giełdy
Nie podjęli uchwały bo w poprzedniej wpisali kretynski zapis ze nowa rada nadzorcza musi być ujawniona w KRS. Udało mi się uzyskac info od spółki ze złożyli do GPW wniosek aby wystarczy złożenie wniosku do KRS ale giełda odmówiła. Także dzięki łaskawie GPW która niby dba o drobnych odwiedzenie może i za pół roku jak sąd zarejestruje zmiany. KRS działa jak działa. Podziekowania dla GPW za dbanie o drobnych. Może trzeba zrobic zrzut dla Zarządu GPW aby ich ktos przeszkolenie co znaczy dbanie o interes drobnych akcjonariuszy.
W tym zapisie chodzi o to kto bierze odpowiedzialność za spółkę. Przywracanie do notowań gniota, który w dodatku nie ma Rady, tylko może coś pełniącego obowiązki Rady nie jest w żadnym wypadku w interesie inwestorów a już tym bardziej giełdy. Ale tutaj ciągle dominuje myślenie "Głupotę zrobiłem dajcie mi sprzedać innemu żeby to on się martwił i przeklinał giełdę, że na to pozwoliła. Sorki ale ja tak rozumianego interesu inwestorów nie kupuję. Napisz szczerze, to jest wyłącznie w Twoim interesie.
alidrisi2 gdzieś Ty się wykluł. Giełda i interes inwestorów. Giełda to miejsce pozyskania kapitału na takich wyuczonych gimbusach jak Ty. Tutaj spokojnie będzie kilkadziesiąt groszy pod koniec roku... I Ty tutaj będziesz grzecznie kupował od nas, na takich poziomach na jakie pozwolimy...
Może mam deja vu ale chyba już to kiedyś pisałeś. Tak, tak na pewno gdzieś to czytałem. Spoko znajdę sobie na prawdę nie musisz się powtarzać. Taki leszcz jak ja zawsze skrzętnie sobie zapamiętuje sentencje takich mistrzów wszystkiego jak ty, tak że ceń swój czas. Jeśli już zechciałeś o wielki zwrócić na mnie uwagę to może odpowiesz na któreś z pytań, które pominąłeś bo "szkoda ci było czasu na dyskusje ze mną"? Wiesz nie ma sensu mi gimnazjaliście objawiać takich wielkich prawd jak nie wytłumaczyło się podstaw. I tak nie zrozumiem więc może przyjmijmy, że kiedy coś piszę to absolutnie nie oczekuję, będziesz marnował swój cenny czas na odpisywanie.
Każdy kto wywali Biomax po 1gr będzie miał 1/5 mniej straty niż obecnie. Spółka jest bankrutem, bez spłaty obligacji nie ma mowy o działalności. A na spłatę brak pieniędzy.