Ciekawostka - kupiłem Mirraculum jeszcze jako Kolastyna,koło 2007 r. Po kilku obliczeniach wyszła mi cena zakupu na stan dzisiejszy.....uwaga! - 200 zł ! Ktoś pobił mój rekord?
powaga ? trzymasz to jeszcze czy usredniles cokolwiek ? ale jakie ilosci sie zapytam : 5-10-100 sztuków ? szacun w takim razie...ja tu jestem juz 3i raz w ciagu 2 lat...i tym razem co mialem sprzedac w plecy to juz zrobilem jak bylo ponizej 2,xx. Zostawilem sobie kilkanascie k akcyjek ze srednia 2,55 i tych juz nie oddam szybko. Niech leżą i "pachną", pzdr wytrwalych co przetrzymali te "wewnętrzne" rozbiórko - zagrywki
Oj,człowieku...miałem tego dużo. Piszę - miałem- choć wciąż mam,bo kasa poszła w prawie 100%. Podobną wpadkę zaliczyłem na BMP,Prosperze i Eurofaktorze ( dzisiejsze KCI). Ostatecznie dobiły mnie długie pozycje kontraktowe na spadającym WIG20. Kupiłem rok temu po 2500 zamknąłem po 1700. Nigdy,powtarzam NIGDY!!! nie powinienem był wchodzić na giełdę.Mogłem zająć się działką,golfem,albo rzeźbieniem świątków. Trudno,przepadło.
nie ma podstaw - brak kapitału i zysków - same spekulacje Włączcie sobie MIRBUD do oglądania i poobserwujcie przez najbliższe dni Patrzcie na analizę finansową - to długofalowo najważniejsze - bezpieczeństwo, stabilność i płynność