nikt nie kuma, -------to Ja Wam--------"kumnke jak żaby "- -zapamięaj---Ten Czas---puuuuste beczkowozy -wozy,czyli ---------------------- 0---------------TRANSPOTR....
Dnia 2017-02-14 o godz. 23:31 alepp napisał(a): > nikt nie kuma, -------to Ja Wam--------"kumnke jak żaby "- > -zapamięaj---Ten Czas---puuuuste beczkowozy > -wozy,czyli ---------------------- > 0---------------TRANSPOTR....
Panie Alepp, Z całym szacunkiem , ale czy z głową wszystko w porządku ? Może wypadałoby odpocząć od GPW ? W najbliższym czasie PKN Orlen królem naszej wspaniałej giełdy....
-wydaje sie .temat na dzis--------juz ----15,02, 2017;--------------------------- za lat?---------1 glos -----------ma kase liczac w % ------reszta pada na kolana z racji(musialbym niegrzeczny byc) ... -
-zdaje sobie,ze to jest -majstersztyk CZAS,sprawe!-----------a na Was ;czyli kontrakty-------wf20--------mam??? juz wiele m-cy temu ,rzeklem------jestem bogaty------------a dzis---mi to --------zmieniam temat.
Alepp powiedz proszę czemu ma służyć toTwoje pisanie na okrętke. .. czy Ty uważasz się za kogoś lepszego może jesteś jak nostradamus pisząc tak zabezpieczasz się przed nie trafionymi przepowiedniami. ...
Pozdrawiam
Alepp powiedz proszę czemu ma służyć toTwoje pisanie na okrętke. .. czy Ty uważasz się za kogoś lepszego może jesteś jak nostradamus pisząc tak zabezpieczasz się przed nie trafionymi przepowiedniami. ... Pozdrawiam alepp to alepp a ty to wnuk.io ,Ja, trututu a może antydoradca?
Dnia 2017-02-14 o godz. 23:05 alepp napisał(a): > nie ma co! > -nr1---------ropa! > -nr 2 --------------------------------wiozą;wiooooooozą; > --nr3------------wozili!