• 46 milionów akcji Autor: ~Zbych [176.104.177.*]
    Mam pytanie jak długo będą puszczać te akcje w rynek i do jakiej ceny im się to opłaci
  • Re: 46 milionów akcji Autor: ~MOCNY [89.126.32.*]
    WKM objeło z tej emisji około 15 mln i nie widać żeby oni wywalali około 2,5 mln objął członek Rady nadzorczej Szymon Zawada - jednak on coś walił w kólki i nie informował że zjechał z progu 5% wiec wywalili go z zarzadu ten może akurat w rynek sypać o ile jeszcze się nie wysypał. Pozostałe akcję objeło 35 akcjoariuszy w odpowiedzi na wezwania zarządu, nie wiadomo więc czy to słupy czy twardzi jacyś graczę. To była emisja z PP z prawa poboru praktycznie nikt nie chciał skorzystać i znalazło sie nie wiadomo ska tych 35 osób. Wiec ogólnie jest tylko 30 mln akcji o których nikt z nas sie nie dowie czy sa sprzedawane czy nie bo nikt nie ma powyżej 5%. Biorąc pod uwagę to że wielu tak jak ja bawi sie tu na krótkie odcinki cześć wchodzi na dłużej inni to daytraders to obroty były zbyt małe żeby można było mówić że sie wysypują z tych akcji. Po raporcie mogli by ostro ciągnać w górę ale widać komuś zależało na wywaleniu leszczyny za burtę która tu spełzła ze wszystkich stron.obstawiam kiszonkę ze 2 tygodnie powolnym obsuwaniem pod własnym cieżarek z 2 wykrzyknikami po drodzę. za 2 tygodnie koniec lutego jak do tego czasu nic o grze to jedziemy ostro na dół, jesli jednak nadejdzie te wyczekiwane info to w 4 sesję whodzimy na 2 zeta
  • Re: 46 milionów akcji Autor: ~sasklacz [89.73.250.*]
    O cholera, taka konstruktywna wypowiedz od ciebie ? Szacun :) Generalnie sie zgadzam. Najgorzej, ze nawet nie wiem kiedy mi sie kurs przestanie oplacac bo zarabialem tu kilka razy, robilem kolka itp wiec ciezko sensownego SL ustawic :/ Mam niby srednio 1.12 ale szacuje, ze do 0.7 jestem na plus.
  • Re: 46 milionów akcji Autor: ~Daro [213.233.147.*]
    Skoro masz średnią 1.12 to aktualnie jesteś w plecy. Czy powinienes już ciąć straty czy trzymać nie mam pojęcia. Ja zaczynam podkupywać jak zjedzie na 85 gr o ile zjedzie jak zacznie odbijać to wchodze wyżej bez skrupułów. W koncu szczyt byl 1.64 więc odbicie czysto techniczne musi nastąpić przynajmniej do połowy tego licząc dziś zamkniecie. W koncu przeciez w spółce nic zlego się nie stało tylko zbyt wielu groszołapów sie zleciało.
  • Re: 46 milionów akcji Autor: ~sasklacz [89.73.250.*]
    Dnia 2017-02-15 o godz. 01:47 ~Daro napisał(a):
    > Skoro masz średnią 1.12 to aktualnie jesteś w plecy. Czy powinienes już ciąć straty czy trzymać nie mam pojęcia. Ja zaczynam podkupywać jak zjedzie na 85 gr o ile zjedzie jak zacznie odbijać to wchodze wyżej bez skrupułów. W koncu szczyt byl 1.64 więc odbicie czysto techniczne musi nastąpić przynajmniej do połowy tego licząc dziś zamkniecie. W koncu przeciez w spółce nic zlego się nie stało tylko zbyt wielu groszołapów sie zleciało.

No wlasnie nie, bo kupowalem taka sama ilosc jak spadalo a sprzedawalem drozej. A kase, ktora wyjalem wkladalem w co innego.
  • Re: 46 milionów akcji Autor: ~młotnatrole [85.128.101.*]
    Szczun, za sensowny wpis. Szkoda, że większość wpisów tworzy tu spekuła pod swoje gierki.
  • Re: 46 milionów akcji Autor: ~46mln [188.146.156.*]
    nie została jeszcze wyznaczona data pierwszej sesji dla serii D, szkoda że o tym nie napisałeś. Nie napisałeś również, że 17mln akcji objęto w 1szym terminie pp.
  • Re: 46 milionów akcji Autor: ~Daro [213.233.150.*]
    Człowieku raporty ty czytasz? Handel seria D trwa juz w najlepsze od ponad tygodnia. A te 17 mln akcji przecież WKM objeło i rada o czym pisał napisał co wedlug mnie nie ma to zadnego znaczenia kto w jakiej kolejnosci obejmował.
    Dnia 2017-02-15 o godz. 11:01 ~Daro napisał(a):
    > Człowieku raporty ty czytasz? Handel seria D trwa juz w najlepsze od ponad tygodnia. A te 17 mln akcji przecież WKM objeło i rada o czym pisał napisał co wedlug mnie nie ma to zadnego znaczenia kto w jakiej kolejnosci obejmował.

widać, że niewiele wiesz o GPW. Naucz się najpierw a potem dyskutuj. Czy Spółka złożyła wniosek o wyznaczenie pierwszego notowania?
    Uchwała Nr 100/2017 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia 3 lutego 2017 r. w sprawie wprowadzenia do alternatywnego systemu obrotu na rynku NewConnect akcji zwykłych na okaziciela serii D spółki MACRO GAMES S.A.
    § 1

Na podstawie § 5 ust. 1 w związku z § 3 ust. 1 i 2 Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu, Zarząd Giełdy postanawia wprowadzić do alternatywnego systemu obrotu na rynku NewConnect 46.014.410 (czterdzieści sześć milionów czternaście tysięcy czterysta dziesięć) akcji zwykłych na okaziciela serii D spółki MACRO
    GAMES S.A., o wartości nominalnej 0,10 zł (dziesięć groszy) każda.
    § 2
    Uchwała wchodzi w życie z dniem podjęcia.

Wniosek prosty jak drut akcje są w obrocie od 3 lutego jeśli o to sie kłucicie?
    Dnia 2017-02-15 o godz. 13:52 ~MOCNY napisał(a):
    > Uchwała Nr 100/2017 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia 3 lutego 2017 r. w sprawie wprowadzenia do alternatywnego systemu obrotu na rynku NewConnect akcji zwykłych na okaziciela serii D spółki MACRO GAMES S.A.
    > § 1
    >
    > Na podstawie § 5 ust. 1 w związku z § 3 ust. 1 i 2 Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu, Zarząd Giełdy postanawia wprowadzić do alternatywnego systemu obrotu na rynku NewConnect 46.014.410 (czterdzieści sześć milionów czternaście tysięcy czterysta dziesięć) akcji zwykłych na okaziciela serii D spółki MACRO
    > GAMES S.A., o wartości nominalnej 0,10 zł (dziesięć groszy) każda.
    > § 2
    > Uchwała wchodzi w życie z dniem podjęcia.
    >
    > Wniosek prosty jak drut akcje są w obrocie od 3 lutego jeśli o to sie kłucicie?
    oo następny,
    idź do szkoły, bo na giełdzie to ty się nie znasz. Pytam się kiedy wniosek o wyznaczenie pierwszego notowania?

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.240.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    4 zdania na krzyż w komunikacie a ty nie kumasz o czym mowa prawda ? Zamiast innych wysylac do szkoły sam pierw ja skończ dzieciaku.

Jednak będę na tyle dobroduszny że ci udzielę pierwszej lekcji gratis. Uchwała wchodzi z dniem podjęcia . Uchwała została podjęta 3 lutego 2017. Tak wiec masz juz kiedy był pierwszy dzień notowań.

• Re: 46 milionów akcji Autor: ~46mln [188.146.20.*]
    Dnia 2017-02-15 o godz. 17:59 ~MOCNY napisał(a):
    > 4 zdania na krzyż w komunikacie a ty nie kumasz o czym mowa prawda ? Zamiast innych wysylac do szkoły sam pierw ja skończ dzieciaku.
    >
    > Jednak będę na tyle dobroduszny że ci udzielę pierwszej lekcji gratis. Uchwała wchodzi z dniem podjęcia . Uchwała została podjęta 3 lutego 2017. Tak wiec masz juz kiedy był pierwszy dzień notowań.
    >

no i co geniuszu MOCNY i geniuszu DARO teraz powiecie? Nagle żabę połknęliście? Tacy wygadani, że niby seria D w obrocie i pouczaliście innych a teraz co? Do szkoły marsz!
  • Re: 46 milionów akcji Autor: ~daniel21usa [73.22.168.*]
    Cena zejdzie  zapewne duzo nizej niz obecnie   stawiam ze  0,40 zl
  • Re: 46 milionów akcji Autor: ~blek [188.146.86.*]
    Kurs jest aktualnie w okolicy dna trendu spadkowego wiec nie widzę sensu żeby teraz sprzedawac. Poza tym spółka dobrze rokuje.
  • Re: 46 milionów akcji Autor: ~krzycho1131 [5.172.255.*]
    Moim zdaniem zejdą poniżej 0,3.
  • Re: 46 milionów akcji Autor: ~mors [37.47.42.*]
    akcje nie są wywalane , ale być może będą. Tyle,że po innej cenie i w innych okolicznościach. Na razie powrót na 1pln. Potem się zobaczy :)
  • Re: 46 milionów akcji Autor: ~jan [94.254.224.*]
    kiedy te akcje wychodzą lub info ?
  • zaraz cię Daro (zawiedziony) będzie podejrzewał, Autor: ~djdj [94.254.179.*]
    dlaczego masz podobny do mojego nr IP? Zmieniłeś sobie końcówkę?
    Nie wyłączaj nigdy telefonu! :)
  • Re: zaraz cię Daro (zawiedziony) będzie podejrzewał, Autor: ~jan [94.254.224.*]
    ten sam operator
  • Re: zaraz cię Daro (zawiedziony) będzie podejrzewał, Autor: ~djdj [94.254.179.*]
    ja wiem, on tego nie wie. No ale taki się już urodził i w sumie nie jego wina :)
  • Re: 46 milionów akcji Autor: ~Zimny [66.87.77.*]
    Oplaci sie im do 11gr za akcje bo za 10gr przejeli
[x]
MGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.