Mi wychodzi, ze Avia Solution Group miala za IVQ zysku operacyjnego 4,285 mln € To rewelacyjny wynik. Za ostatnie trzy kwartaly zysk operacyjny wynosil w sumie 5,787 mln € (sumujac wszystkie trzy kwartaly!!!)
A przychody sa na takim samym rekordowym poziomie co za IIIQ.
A jak nie poda wyników 15tego to co ? Znaczy , że nie zarabia ? I właśnie , AviaSg słabo , oj słabo C/Z aż 5 istna tragedia. Przypominacie mi żonę , której mąż nie pije , dziećmi się zajmie , zarabia , ale chrapie i śmieci zapomina wynosić . Trzeba pogonić dziada. Następny pije , łajdaczy się , ale dziś prawie trzeźwy był i powiedział , że mnie kocha . Jaki on cudowny. Przenieście się na spółkę bez C/Z z ujemnymi kapitałami . I cieszcie się komunikatami , że prezes kupił 1000 akcji za 10 groszy.
Chcialem pokazac, ze reporty nie zawsze ida w jednakowym terminie (zgodnie z tym kalendarzem) np za rok 2014.... Zerknij na kalendarz na stronie i na ESPI za 2014
Dovado cenię Cię za wiedzę, jeszcze raz to powtórzę. Cały czas spoglądam na notowania tej spółki i pupy mi nie urywa. Ponadto jakoś nie mam zaufania do spółki w której pracuje19 osób, a na GPW jest wyceniana na 260 mln zł. Wolę Mirbud, który jest bardzo mocno niedoszacowany na tle branży budowlanej i na GPW jest wyceniany tylko na 100 mln zł. To moje osobiste spostrzeżenie.
Jest niestety strata za IVQ16. Tylko czemu w pozycji: Other comprehensive income Gain (loss) on revaluation of aircraft w USD jest 32,7 mln na plusie w w EUR jest koło 0? Bo ta pozycja podniosłaby istotnie wynik.