• hossa Autor: ~Hossa [83.31.172.*]
    hossa na Ropczycach trwa w najlepsze. Spółka rośnie wraz z GPW. Jest juz na nowych szczytach - współczuje posiadaczom akcji tego gniota i sobie
  • Re: hossa Autor: ~cierpliwy [195.75.235.*]
    Nie znasz dnia ani godziny .Tu nie będzie trendu +1,2,3  procent tu jak się zacznie to wyhamuje dopiero powyżej 30 zł.
    Widziałeś co zrobił z blokada na 20,10  -rozwalił w 6 transakcjach w 4 sekundy.Mówię Ci zaatakujemy dziś 20,22 i to nie jedną tylko 5 sztukami.
  • Re: hossa Autor: ~hehehehe [83.31.172.*]
    kurcze dobry pomysł -ja dołoże swoich 5 to pójdziemy jeszcze wyżej :-)))) może 20,50 zdobędziemy?
  • Re: hossa Autor: ~xtb [83.5.22.*]
    Pamiętam czasy jak ropki robily 20 % w dwa dni, może jeszcze to wroci,oj byloby pinkie, kupilbym se nowe letnie opony a i może chlapacze...eh
    Dziś drobna korekta na uspokojenie nastrojów- czuje jutro nowe szczyty i kontynuacja rozpoczętego trendu- może jeszcze się ktoś ułoży na sprzeda poza specami od pantonimy.
  • Re: hossa Autor: ~niecierpliwy [91.232.194.*]
    Ale dziadostwo.
  • Re: hossa Autor: ~rysiek [95.90.245.*]
    Tytuly gazet pisza o rekordowych wzrostach na GPW w Warszawie.Malo kto jednak to odczuwa.My z naszymi Ropkami na pewno nie.Mimo znkomitych perspektyw, kurs akcji dryfuje nie posuwajac sie do przodu.Nam jako inwestorom zalezy na zyskach z inwestycji. Jedynym takim zyskiem jest dywidenda.Niestety,kurs jest okrojony o wartosc dywidendy i pomniejszony o podatek.Lepszym, moim zdaniem bylby wykup akcji wlasnych przez spolke.Odbilo by sie to pozytywnie na kursie i kazdy sam moglby decydowc kiedy moglby wyjsc z inwestycji.Mam wrazenie ,zazrzad nie dziala w naszym interesie.Chca by ,byla cisza..Oni biora gube pensyjki powiekszane o dodatki i premie a my podniecamy sie drobnymi ruchami kursu.Dlaczego o niczym nas nie informuja i nie robia nic dla swoich akcjonariuszy.My nie chcemy takiego zarzadu.Musimy to przerwac i wybrac odpowiednich ludzi .Pozdrawiam,kilkunastoletni juz inwestor
  • Re: hossa Autor: ~heheheh [217.96.145.*]
    kurcze ktoś mnie przebił i zaniżył kurs lecę po oszczędności do banku
  • Re: hossa Autor: ~clif [83.27.59.*]
    Ależ ktoś batona po lewej postawił, czyzby była obawa przed sypaniem? Mysle że to dobry sygnal, że komuś zależy aby kurs nie polecial?
  • Re: hossa Autor: ~żenada [217.96.149.*]
    ale poleci mam tego trochę :-))) dłuzej trzymał nie będę
  • Re: hossa Autor: ~Rop [193.238.24.*]
    To sprzedawaj chętnych poniżej 20zl nie brakuje:))
  • Re: hossa Autor: ~żenada [217.99.9.*]
    taki pewny jesteś? kiedys gdy zacząłem sprzedawać to z 20 zł na 11zł kurs zaszedł i dłuuugo nie rósł
  • Re: hossa Autor: ~Rop [193.238.24.*]
    To prztestuj coś się zacznie dziać na tej spółce
[x]
ROPCZYCE -0,44% 22,40 2026-05-15 11:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.