• galvo Autor: ~dp [79.187.184.*]
    no i Prezes spodziewa się, że po dzisiejszym dniu posypie się krytyka, hossa a tu spadki -16% przy wolumenie 4 tys. szt.

niepotrzebnie, bo wszyscy kochamy Galvo, to super Firma, która zawsze dotrzymuje słowa, było przejęcie firmy konkurencyjnej, było przejście na rynek główny, jednym słowem Prezes wykazał się wielką kompetencją

my mniejszościowi nadal wierzymy w kompetencje Zarządu, wszak kompetencje Zarządu nie podlegają dyskusji 

Prezesie, dziękujemy że jesteś naszym sternikiem, mgła, sztorm, na dodatek uwodzicielskie syreny morskie, a Ty nadal prowadzisz nas do portu, gdzie spokój i dostatek dla utrudzonych długą podróżą

Prezesie, w takich sytuacjach należy powiedzieć jedno- dziękujemy, że jesteś, trwaj jak najdłużej, potrzebujemy Cię, przekaż swoją wiedzę następnym pokoleniom, dzięki temu Firma Galvo nadal będzie się rozwijać niezależnie od ceny srebra

jestem dumny, że jestem akcjonariuszem, Firma Galvo co roku docenia mnie wypłacając sowitą dywidendę, realizując politykę z dnia emisji

sterniku nasz- prowadź, bądź naszą latarnią, a może nawet światełkiem w tunelu, bądź z nami jak najdłużej, bez względu na koszty , które z radosną twórczością generujesz 

trwaj chwilo, trwaj, jesteś taka piękna...      

• Re: galvo Autor: ~Maja [46.76.53.*]
    Czesc Dp.
    Mam podobne odczucia.
     czy możemy skontaktować się na priv ? yarisss@o2.pl 
    Nie jestem rudym Ryśkiem ;-)
  • Re: galvo Autor: ~ppabloo [185.172.86.*]
    i znowu zjazd 1 akcją . to jest jakaś gra na nerwach czy co? animator ma niezły ubaw
  • Re: galvo Autor: ~Maja [46.76.53.*]
    Ten zjazd 1akcją pokazuje że animatora tu nie ma, znaczy pewnie w papierach jest ale nic nie robi a ktoś mu na to pozwala. Po raporcie amplituda dzienna w dół o 19% mówi że to bardzo niestabilny papier. Nie dziwne skoro tak słabo zarządzany.
[x]
GALVO 0,00% 2,78 2025-10-22 11:57:35
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.