Zobacz w perspektywie 5 dniowej Formacja chorągiewki i porównaj volumeny na wzrostach i korekcie w kształcie choragiewki tak spadająca gwiazda jest i dzisiaj odrobinę spadkiem ale później wybijają chorągiew i góra Pozdr
wystarczy popatrzeć na obroty... papier nie ma siły pociągnąć dalej wzrostu... w porównaniu do wczoraj - 2 x niższe obroty. testowany poziom oporu na 0,84 - z przełomu października/listopada zeszłego roku... jeżeli jutro przebije 0,80 to poleci na ryj... jeżeli przebije szczyt 0,94/95 to następny opór w górę jest na 0,98 i 1,05/08 Jeśli przebije 1,08 i zamknie się powyżej, to mamy długoterminowy trend wzrostowy.. Struktura akcjonariatu jest, jaka jest 17,3% FF, a więc jak gruba Romualda zechce pociągnąć za sznurki to... ma gruby pakiet akcji więc jeśli potrzebuje trochę grosza na waciki to pociągnie jeszcze w górę ;) fundamentalnie wygląda na zdrowy papier - wyniki za kwartał pokażą więcej. wartość księgowa w stos. do ceny też jest dobra jak przebije 1,05 - kupuję na maxa powodzenia
Po pierwsze 84 to wsparcie, a do tego dolne ograniczenie kanału idealnie wypełnione, a po drugie mieliśmy klasyczna korektę na mniejszych obrotach. Jutro zarówno wzrosną obroty jak i siła wzrostów także 1.05 powinno przejść bez problemu...
no i co dziewczynki ? :) jak w dziobach ? :)) mówiłem że gruba podciągnęła kurs żeby zarobić na watę... ;) a teraz zgarnia akcyjki po groszach... MANIPULACJA KURSEM !!! ....KAENEFIEEE !!! Raaatuj.... :P
nie jestem mityczny - jeszcze żyję :)) miło, że jest odzew... czytam z gwiazd - zwłaszcza spadających dobrze zrobiłeś że kupiłeś po 81, chociaż będzie jeszcze taniej nie wyceniam spółki tanio, bo to fundamentalny papier i wcześniej czy później pójdziemy na 1,50 a do końca roku 2 zł pęknie bez mrugnięcia okiem... jednak technika ma znaczenie - nie tylko rozmiar ;)))) do następnego oporu już niedaleko ustawiłem się tam... a potem jazda !!! :) Owocnych zakupów :)
Gerwazy, gdzieżbym śmiał, ja tylko dostosowuję się do wyceny Prezesowej :-) Na marginesie, przy moim pakiecie 25-28gr. różnicy, to naprawdę niezły zarobek ;-)