pewnie sprzedali wszystko do zera :( Mnie najbardziej denerwuje, że Cygara się nie wypowiedział po raz ostatni, tylko tak odszedł bez słowa. Kurcze mam wielki szacunek do gościa za tą akcję, kiedy to spółkę przywrócili po 10 miesiącach, ale tutaj go nie rozumiem. Powinien coś napisać aby uciąć wszelkie spekulacje. Jeżeli ktoś coś wie, zna konkrety to proszę o wypowiedz na tym forum. i nie przekonują mnie wypowiedzi typu "a co miał powiedzieć?". Nie tylko powinien się wypowiedzieć ale to wręcz jego moralny obowiązek!
dokładnie tak to jego psi obowiązek, aby wyjaśnić co się stało ; jak potrzebował naszych i moich też sporo głosów na walne to skamlał o poparcie i wysyłaliśmy upoważnienia , a teraz ma nas w ... gdzieś - tak nie postępuje normalny człowiek, ale widać że to norma dla tych za przeproszeniem "biznesmenów" z rynku NC. WSTYD panie Cagara. Przynajmniej odpowiedziałby pan tym którzy udzielili panu poparcia - ma pan na upoważnieniach nasze namiary: maile - adresy.
Właśnie jakby tak każdy napisał do niego napisał. To może komuś by udzielił odpowiedzi. Akcjonariusze chcą znać po prostu prawdę panie Cygara. Czy tak trudno napisać 2-3 zdania wyjaśnienia?
Macie rację , całkowicie Was popieram. Jak trzeba było głosów , to skamlał , a teraz nawet dobrego słowa nie napisze. A wywalili z notowań przez niedbalstwo , bo wystarczyło trochę wcześniej dać info. Banda złodziejska. !!!!!!!!!!!