Oraz kilku nowych graczy z trochę większa średnia od piątkowego zamknięcia . Ja teraz mam po 1,23 i nie oddam szybko bo brałem pod wyniki i przyszłość a nie na kilka sesji. Nie sugeruje sie wpisami tego
hah no własnie o to chodzi żeby sprzedac przed wiekszymi spadkami i odkupic w dołku i jak tego ktos z naganiaczy nie ogarnia to sory. jak mozna kupic cos po ogromnych wzrostach i sie jeszcze chwalic ze sie kupilo po 1,23 czy iles tam. jak ktos ma zainwestowane małą w sumie kwote no powiedzmy 100tys to zrobi z Wami co chce a takich tu nie brakuje.
Dnia 2017-02-12 o godz. 16:57 ~hahaha napisał(a): > hah no własnie o to chodzi żeby sprzedac przed wiekszymi spadkami i odkupic w dołku i jak tego ktos z naganiaczy nie ogarnia to sory. jak mozna kupic cos po ogromnych wzrostach i sie jeszcze chwalic ze sie kupilo po 1,23 czy iles tam. jak ktos ma zainwestowane małą w sumie kwote no powiedzmy 100tys to zrobi z Wami co chce a takich tu nie brakuje.
taki sam jak obecnie. Oczywiscie bardzo kulturalna mowa na forum. Czy ja Cie wyzywam od leszczy? Jak nie masz merytorycznych argumentów żeby poprzeć moja tezę to przemilcz to a nie wprowadzasz agresję. Ja nie mam ochoty na dyskusję i odpowiadanie jak teraz na ataki ludzi którzy brali na górce i teraz chcą się wyładować na innych. Ja chce odkupić na rozsądnych poziomach bo obecny w mojej opini jest absurdalny. O ile proc zwiekszyly sie zyski w stosunku do roku ubieglego a o ile proc zwiekszyla sie cena akcji? Jesli ktos nie widzi tej zaleznosci to mi przykro ja jednak widze balona