• Zobaczcie sobie liste zlecen na koniec sesji piatkowej Autor: ~serfer [83.30.175.*]
    i bedziecie wiedziec co sie stanie z kursem na dniach.

Wiadomo,ze emisja nie bedzie po 10gr. Kto nie wie dlaczego niech sprzedaje i ciagnie kurs ze soba. Ja chetnie dokupie :)

Obrot spory w piatek ale to plotki same, nikt duzy niczego nie zrzucil.

Kto potrafi obliczyc korzysc z PP 1:3 to wie,ze nie ma prawa zeby dalej kurs nurkowal.

Sesja poniedzialkowa bedzie kluczowa, ale moim zdaniem sesja otworzy sie wzrostami.
  • Re: Zobaczcie sobie liste zlecen na koniec sesji piatkowej Autor: ~alex [84.10.214.*]
    na bankierze sami nowicjusze bez podstawowej wiedzy:))
    nie mają pojęcia o objęciu nowej emisji z PP
    będą niedługo łykać powyżej 3zł :)))
    a strachliwi zdecydują się dopiero po kilku wzrostowych sesjach jak już będzie koło 6-8zł
  • Re: Zobaczcie sobie liste zlecen na koniec sesji piatkowej Autor: ~inwestor [77.65.87.*]
    8zl chcesz na sappeersach jak nie maja nawet zyskow? spojrz w ostatni raport kwartalny na dzien dzisiejszy to balon duzy jest przy obecnej wycenie i uwzglednieniu nowych akcji ma kilkadziesiat mln zl kapitalizacji i nawet nie ma 1mln zl zysku to jak to ma nie spasc a wam sie marza jeszcze wzrosty, myslec wiecej ludzie cena jeszcze bedzie miedzy 10 gr a 1zl w marcu zobaczycie. Skad taka duza rozpietosc a bo to zalezy czy drukna po nominale 10gr czy moze po ok 1zl lub wyzej okaze sie 8marca na WZA.
  • Re: Zobaczcie sobie liste zlecen na koniec sesji piatkowej Autor: ~Pivot [83.17.83.*]
    Ja dokupilem ze srednia 2,6 prawie 15k.
    Chcociaz wczesniej mialem prawie 60k po 1,02
    Nie martwie sie chwilowymi spadkami.Absolutnie nie na tej spolce.
  • Re: Zobaczcie sobie liste zlecen na koniec sesji piatkowej Autor: ~Pytanienasniadanie [37.47.110.*]
    Lista zleceń nie ma najmniejszego znaczenia.Znaczenie ma wyłącznie wielkość przyszłej emisji i powód dla którego ma ona miejsce. Zakładając że nie będzie po 10 groszy a np. 80 groszy warto by policzyć ile i na co pójdą pieniądze. Z komunikatów spółki nie widać by zależało jej na dotychczasowych udzialowcach a planując tak dużą emisję należało by oczekiwać czegoś co uspokoiło by wszelkie spekulacje, nie?
  • Re: Zobaczcie sobie liste zlecen na koniec sesji piatkowej Autor: ~inwestor [77.65.87.*]
    kupuj kupuj ja kupie ponizej zlotowki w marcu, pozdro :)
  • Re: Zobaczcie sobie liste zlecen na koniec sesji piatkowej Autor: ~baca [83.22.195.*]
    Kupisz , kupisz hahaha naganiasz tylko na spadki. Tak jak naganiałeś na kupowanie FO 8. I co z tego wyszło , wiemy !!!!!!!!!!!!!
    Owszem kupie ale po 1zl lub 10gr(zalezy jaka bedzie cena emisyjna 8marca bedzie jzu wiadomo)
    Czytaj uwaznie moje posty juz raz mialem po 1,04 i oddalem po 3,35zl sappersow teraz znow wejde gdy cena odpowiednio duzo spadnie i sie znow zarobi, nie lubie przeplacac najwazniejsze jest tanio kupic wtedy ma sie zysk pojmijcie to ludzie wkoncu a nie bierzecie na gorkach po mega wzrostach co niektorzy juz sa ok 2zl w plecy jak brali po 4zl a to przeciez dopiero poczatek wiekszej korekty sami zobaczycie do marca :)
  • Re: Zobaczcie sobie liste zlecen na koniec sesji piatkowej Autor: ~kaczor [83.30.175.*]
    Info o wynikach za 4 kwartal i nowych kontraktach zbilansuje piatkowe spadki. A ze info juz jakies krazy, pewnie w poniedzialek sie to odbije juz.
  • Re: Zobaczcie sobie liste zlecen na koniec sesji piatkowej Autor: ~miszczu [95.108.74.*]
    ja również nie martwie się spadkami... kupowałem po 0,8 zł później wyszedłem po 1,5 zł i znowu wszedłem ale już powyżej 2 zł...nie oddałem jak poleciało na 4 zł i teraz też nie oddam bo tutaj będzie dużo wyżej!!!!!!!

polecam waszym obserwacją również CWPE oraz GREMPCO które może dużo dać zarobić w najbliższym czasie

POZDRAWIAM I MIŁO WEEK

ja z piwkiem :)
  • Re: Zobaczcie sobie liste zlecen na koniec sesji piatkowej Autor: ~WłodekzGdyni [89.79.228.*]
    Dnia 2017-02-11 o godz. 17:38 ~serfer napisał(a):

" Kto potrafi obliczyc korzysc z PP 1:3 to wie,ze nie ma prawa zeby dalej kurs nurkowal."
    Oj, serfer, jesteś z prawem na bakier.
    Opublikowano przy kursie 2,36.
    Od tego czasu kurs spadł o 26%.
  • Re: Zobaczcie sobie liste zlecen na koniec sesji piatkowej Autor: ~MIECIO [178.43.254.*]
    Dnia 2017-02-16 o godz. 17:32 ~WłodekzGdyni napisał(a):
    > Dnia 2017-02-11 o godz. 17:38 ~serfer napisał(a):
    >
    > " Kto potrafi obliczyc korzysc z PP 1:3 to wie,ze nie ma prawa zeby dalej kurs nurkowal."
    > Oj, serfer, jesteś z prawem na bakier.
    > Opublikowano przy kursie 2,36.
    > Od tego czasu kurs spadł o 26%.

No to oblicz papier bez nowej emisji doszedł na 18,50 w ciągu roku poleciał na 0.62gr potem weszła ulica może i grubszy portfel pare podbitek i kurs 4zl. a potem wielka emisja i wychodzenie ktoś lekko podbił na tak zwane kółeczka żeby nie było krwawo cwaniak steruje oprócz nagania ale ulica wyląduje dobrze ubrana w lumpeksie jeszcze będziesz błagał żeby odebrali
[x]
LUKARDI -11,60% 0,44 2025-10-07 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.