na bankierze sami nowicjusze bez podstawowej wiedzy:)) nie mają pojęcia o objęciu nowej emisji z PP będą niedługo łykać powyżej 3zł :))) a strachliwi zdecydują się dopiero po kilku wzrostowych sesjach jak już będzie koło 6-8zł
8zl chcesz na sappeersach jak nie maja nawet zyskow? spojrz w ostatni raport kwartalny na dzien dzisiejszy to balon duzy jest przy obecnej wycenie i uwzglednieniu nowych akcji ma kilkadziesiat mln zl kapitalizacji i nawet nie ma 1mln zl zysku to jak to ma nie spasc a wam sie marza jeszcze wzrosty, myslec wiecej ludzie cena jeszcze bedzie miedzy 10 gr a 1zl w marcu zobaczycie. Skad taka duza rozpietosc a bo to zalezy czy drukna po nominale 10gr czy moze po ok 1zl lub wyzej okaze sie 8marca na WZA.
Lista zleceń nie ma najmniejszego znaczenia.Znaczenie ma wyłącznie wielkość przyszłej emisji i powód dla którego ma ona miejsce. Zakładając że nie będzie po 10 groszy a np. 80 groszy warto by policzyć ile i na co pójdą pieniądze. Z komunikatów spółki nie widać by zależało jej na dotychczasowych udzialowcach a planując tak dużą emisję należało by oczekiwać czegoś co uspokoiło by wszelkie spekulacje, nie?
Owszem kupie ale po 1zl lub 10gr(zalezy jaka bedzie cena emisyjna 8marca bedzie jzu wiadomo) Czytaj uwaznie moje posty juz raz mialem po 1,04 i oddalem po 3,35zl sappersow teraz znow wejde gdy cena odpowiednio duzo spadnie i sie znow zarobi, nie lubie przeplacac najwazniejsze jest tanio kupic wtedy ma sie zysk pojmijcie to ludzie wkoncu a nie bierzecie na gorkach po mega wzrostach co niektorzy juz sa ok 2zl w plecy jak brali po 4zl a to przeciez dopiero poczatek wiekszej korekty sami zobaczycie do marca :)
ja również nie martwie się spadkami... kupowałem po 0,8 zł później wyszedłem po 1,5 zł i znowu wszedłem ale już powyżej 2 zł...nie oddałem jak poleciało na 4 zł i teraz też nie oddam bo tutaj będzie dużo wyżej!!!!!!!
polecam waszym obserwacją również CWPE oraz GREMPCO które może dużo dać zarobić w najbliższym czasie
" Kto potrafi obliczyc korzysc z PP 1:3 to wie,ze nie ma prawa zeby dalej kurs nurkowal." Oj, serfer, jesteś z prawem na bakier. Opublikowano przy kursie 2,36. Od tego czasu kurs spadł o 26%.
Dnia 2017-02-16 o godz. 17:32 ~WłodekzGdyni napisał(a): > Dnia 2017-02-11 o godz. 17:38 ~serfer napisał(a): > > " Kto potrafi obliczyc korzysc z PP 1:3 to wie,ze nie ma prawa zeby dalej kurs nurkowal." > Oj, serfer, jesteś z prawem na bakier. > Opublikowano przy kursie 2,36. > Od tego czasu kurs spadł o 26%.
No to oblicz papier bez nowej emisji doszedł na 18,50 w ciągu roku poleciał na 0.62gr potem weszła ulica może i grubszy portfel pare podbitek i kurs 4zl. a potem wielka emisja i wychodzenie ktoś lekko podbił na tak zwane kółeczka żeby nie było krwawo cwaniak steruje oprócz nagania ale ulica wyląduje dobrze ubrana w lumpeksie jeszcze będziesz błagał żeby odebrali