"Celami programu motywacyjnego jest osiągnięcie wskaźnika ROE („rentowności kapitału
własnego”) lub odpowiedniej wartości rynkowej Spółki, a w szczególności:
a. osiągnięcie na koniec czwartego kwartału 2017 roku: wskaźnika rentowności kapitału własnego
(wskaźnik ROE) na poziomie nie niższym niż 12,00% (dwanaście procent) lub średniego kursu akcji
ważonego wolumenem w roku 2017 na poziomie co najmniej 3,00 zł (trzy złote)"
czy bedzie czy nie to zalezy od ludzi od popytu i podazy jak narazie juz jest nizsza cena od 3zl a to poczatek korekty i paniki sam zobaczysz w marcu ze bedzie ponizej 1zl jeszcze a czy 10gr to nie wiem zalezy czy po 10gr drukna te akcje czy np po 1zl dowiemy sie w marcu na walnym, ale po 10gr dmoga druknac jak chca bo tyle wynosila cena nominalna akcji
Dlatego w poniedziałek sprzedam wszystko co mam. Kupowałem po 95 gr, więc jakieś 130% zysku powinno być. Tak, jak piszesz, tak też podejrzewam, że kurs zejdzie poniżej 1 zł. Wtedy znów będzie dobra okazja do kupna.
Jestem 10lat na gieldzie I wiem kiedy cos nalezy kupic I sprzedac ostatnio tu 300procent wpadlo zobaczymy ike wpadnie w okolicach marca lub kwietnia dopiero wtedy kupie jak bedzie ok 1zl a moze I 10gr czekam na podanie ceny emisyjnej przez zarzad a to podadza dopiero w marcu na walnym wtedy bede wiedzial czy brac znow za zlotowke czy czekac dalej do 10gr oby to nie byli drukarze jak inne spolki co to po nominale robia emisje I ubieraja na lata bo tyle moze minac nim kirs odbije trzeba uwazac I zapamietac jedno jak chcecie zarabiac dobrze to najwazniejsze jest by tanio kupic I nigdy na odbiciach jak ostatnio po 3zl I wyzej braliscie vo wtedy przychodzi korekta zawsze. Nalezy kupic przed odbiciem jak kurs na dolku jest, kiedy wy sie takich prostych zas nauczycie to ja nie wiem, dopoki tego nie pojmiecie zawsze bedziecie tracic kase, pozdro
Dnia 2017-02-11 o godz. 15:32 ~heh napisał(a): > czy bedzie czy nie to zalezy od ludzi od popytu i podazy jak narazie juz jest nizsza cena od 3zl a to poczatek korekty i paniki sam zobaczysz w marcu ze bedzie ponizej 1zl jeszcze a czy 10gr to nie wiem zalezy czy po 10gr drukna te akcje czy np po 1zl dowiemy sie w marcu na walnym, ale po 10gr dmoga druknac jak chca bo tyle wynosila cena nominalna akcji
Nic na walnym się nie dowiemy. Cenę nowych akcji określi zarząd ale termin ogłoszenia nie jest znany. Może to być przed lub po walnym.
Dnia 2017-02-11 o godz. 14:36 ~iii napisał(a): > W info, odnośnie NZWA, jest wyraźnie napisane, ze kurs akcji w tym roku nie będzie niższy niż 3zl, więc skąd cena emisyjna 10gr???? A ja napisałem że jutro będą spadać czekolady z nieba taki idiotyzm oni napisali a to pobożne życzenia jeszcze 3 tygodnie chodził kurs0,70-080gr i nic nie pisali o 3zł