• Pompa Autor: ~jok [89.73.158.*]
    jest inwestor, a w spółce już rządzi gruby akcjonariusz który nawet płaci za nich rachunki, osoba ta jest dobrze znana i konkretna, średnia nabycia przez niego akcji jest bardzo wysoka. Wszystko jasne.
    Jestem Zwycięzcą !
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.227.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Raport czytałeś? Piach... Autor: kowal2200 [95.160.159.*]
    Emitent zaprzestał prowadzenia działalności operacyjnej i cały czas ponosi znaczne koszty bieżące. Kapitały własne, aktywa Emitenta i jego grupy kapitałowej są coraz niższe. Emitent generuje gotówkę tylko i wyłącznie z działalności finansowej. W opinii Autoryzowanego Doradcy Emitent nie jest w stanie kontynuować dalej działalności, a prezentowana przez niego strategia powinna zostać uznana za nieaktualną.
    Obecnie istnieje ryzyko, że wierzyciele w dowolnym momencie mogą złożyć wniosek o upadłość Emitenta. Istnieje wysokie ryzyko dla obecnych i potencjalnych akcjonariuszy oraz obligatariuszy, że w przypadku likwidacji spółki majątek Emitenta w żadnym stopniu nie zaspokoi ich roszczeń.
    W związku z tym jedyną szansą na poprawę sytuacji wszystkich interesariuszy Emitenta jest pozyskanie nowego inwestora, który dofinansuje Emitenta w odpowiedniej wysokości. Obecnie nie można stwierdzić jakie są szanse na pozyskanie finansowania od potencjalnego inwestora.
  • Re: Pompa Autor: ~Lillka [89.68.118.*]
    Zazdroszcze ci gratuluję i wspaniałej spółki.

CO ZROBIĆ BY KUPIĆ AKCJE TEJ PERŁY ?
    poradź

twoja Lillka
  • Re: Pompa Autor: ~jok [89.73.158.*]
    Dnia 2017-02-11 o godz. 11:34 ~Lillka napisał(a):
    > Zazdroszcze ci gratuluję i wspaniałej spółki.
    >
    > CO ZROBIĆ BY KUPIĆ AKCJE TEJ PERŁY ?
    > poradź
    >
    > twoja Lillka

wpierw zbierz odpowiednią ilość pieniążków, idź do banku, poproś rodzinę może podżyrują , sprzedaj mieszkanie, dom... po powrocie do notowań nastąpi długotrwały wzrost popary rozpoczęciem nowej produkcji. Szerokie zainteresowanie akcjami tej spółki również świadczy o ogromnej wartości. Nowy zarząd który zostanie wybrany to ludzie z kapitałem i tylko nieliczni mają dostęp do informacji.
  • Re: Pompa WITAMY CIE KOWAL2200 Autor: ~jok [89.73.158.*]
    wiedziałem że kowal sie pojawi, jego obecność tylko potwierdza to co napisałem wcześniej.
  • Re: Pompa WITAMY CIE KOWAL2200 Autor: ~12345 [185.35.198.*]
    W opinii Autoryzowanego Doradcy Emitent nie jest w stanie kontynuować dalej działalności, a prezentowana przez niego strategia powinna zostać uznana za nieaktualną.
    Obecnie istnieje ryzyko, że wierzyciele w dowolnym momencie mogą złożyć wniosek o upadłość Emitenta. Istnieje wysokie ryzyko dla obecnych i potencjalnych akcjonariuszy oraz obligatariuszy, że w przypadku likwidacji spółki majątek Emitenta w żadnym stopniu nie zaspokoi ich roszczeń.

:)))

jero, wal z mądrościami :)))
  • Re: Pompa WITAMY CIE KOWAL2200 Autor: ~Jok [89.73.158.*]
    JESTEM ZWYCIĘZCĄ !
  • Raport czytałeś? Piach... Autor: kowal2200 [95.160.159.*]
    Wygrałeś jak wcześniej sprzedałeś ;-))))

Na koniec III kwartału 2016 roku Emitent opublikował, że wartość kapitałów własnych wynosi 9 953 124,10 zł. W naszej opinii Emitent powinien uwzględnić zastrzeżenia biegłego i powinien prezentować wartość kapitałów własnych w wysokości (-1 996 365,90 zł).
  • Re: Raport czytałeś? Piach... Autor: ~raxa [84.22.35.*]
    Kogo leszczu obchodzi ten raport ? :)
  • Re: Raport czytałeś? Piach... Autor: ~adam [83.7.77.*]
    tu chodzi o przyszlosc a nie to co bylo
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.