Ależ te akcje są zaparkowane ... nie spodziewałem się, że aż tak. Żeby oddać tę ilość, która została przejęta niedawno, trza konkretnego odpału. No ciekawie będzie ...
I był 14 lutego. Jest na Info - 78 tyś zysku netto. Strata się zmniejsza , jak podpiszą układ to może być dobrze. Zobaczymy. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A zastanowiłeś się entuzjasto tych śmieciowych papierów skąd się wziiął ten zysk? Ano cud się w IV kwartale zdarzył: Ano z tego, że koszty finansowe stały się ujemne (!), pozostałe koszty rodzajowe stały sie ujemne(!) i nawet koszty materiałów i energii stały się ujemne(!). No cuda Panie cuda!
Przychody netto ze sprzedaży w 2016 roku wyniosły niecałe 900 tys. PLN a koszty wynagrodzenia blisko 1,2 mln PLN + usługi obce 1,1 mln PLN. Ostro Panie Prezez, ostro. A jak tam poszukiwania inwestora? Znalazł się jaki?
Dnia 2017-02-15 o godz. 16:55 ~GrubaBerta napisał(a): > A zastanowiłeś się entuzjasto tych śmieciowych papierów skąd się wziiął ten zysk? Ano cud się w IV kwartale zdarzył: Ano z tego, że koszty finansowe stały się ujemne (!), pozostałe koszty rodzajowe stały sie ujemne(!) i nawet koszty materiałów i energii stały się ujemne(!). No cuda Panie cuda!
Tylko jakiś debil może napisać, że koszty są ujemne. Ekonomista z......a się odezwał. Hahaha!!!!!!!!!!!!!!!!
To załóż bryle i patrz w raport bo właśnie wartości ujemne (!) zostały tam wpisane. A pod tym dziełem podpisał się Marcin P. Raczej nie debil ale zwykły przekrętnik.
Nie wiem czy jest sens być takim purystą językowym w sytuacji kiedy od smrodu aż szczypie w oczy. A autor raportu ze swoją twórczą fantastyką na koniec to nawet Bolka bije na głowę w waleniu głupa.