• Wyniki Autor: ~krzysztof_pp [213.155.189.*]
    Cisza przed wynikami a sprzedać i kupić się prawie że nie da?
  • Re: Wyniki Autor: ~baca [93.159.186.*]
    O czym TY kolego piszesz ???. Chcesz kupić to wystaw zlecenie a nasypią CI do woli. Masakra.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Wyniki Autor: ~RynkowaDziewica [83.31.146.*]
    Dawaj wystaw zlecenie kupna po 3,20 to kawałek zysków Ci jeszcze odstąpię ;)
  • Re: Wyniki Autor: ~1234 [37.8.231.*]
    Ależ te akcje są zaparkowane ... nie spodziewałem się, że aż tak. Żeby oddać tę ilość, która została przejęta niedawno, trza konkretnego odpału. No ciekawie będzie ...
  • Re: Wyniki Autor: ~Jer [83.7.59.*]
    Raport miał być 14 lutego czy coś przeoczyłem?
    I był 14 lutego. Jest na Info - 78 tyś zysku netto.
    Strata się zmniejsza , jak podpiszą układ to może być dobrze. Zobaczymy. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Zysku dokładnie 76 227,29 złotych.!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Wyniki Autor: ~GrubaBerta [79.184.90.*]
    A zastanowiłeś się entuzjasto tych śmieciowych papierów skąd się wziiął ten zysk? Ano cud się w IV kwartale zdarzył: Ano z tego, że koszty finansowe stały się ujemne (!), pozostałe koszty rodzajowe stały sie ujemne(!) i nawet koszty materiałów i energii stały się ujemne(!). No cuda Panie cuda!
  • Re: Wyniki Autor: ~TKP [194.181.85.*]
    Przychody netto ze sprzedaży w 2016 roku wyniosły niecałe 900 tys. PLN a koszty wynagrodzenia blisko 1,2 mln PLN + usługi obce 1,1 mln PLN. Ostro Panie Prezez, ostro. A jak tam poszukiwania inwestora? Znalazł się jaki?
  • Re: Wyniki Autor: ~baca [83.27.6.*]
    Dnia 2017-02-15 o godz. 16:55 ~GrubaBerta napisał(a):
    > A zastanowiłeś się entuzjasto tych śmieciowych papierów skąd się wziiął ten zysk? Ano cud się w IV kwartale zdarzył: Ano z tego, że koszty finansowe stały się ujemne (!), pozostałe koszty rodzajowe stały sie ujemne(!) i nawet koszty materiałów i energii stały się ujemne(!). No cuda Panie cuda!

Tylko jakiś debil może napisać, że koszty są ujemne. Ekonomista z......a się odezwał. Hahaha!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Wyniki Autor: ~GrubaBerta [79.184.90.*]
    To załóż bryle i patrz w raport bo właśnie wartości ujemne (!) zostały tam wpisane. A pod tym dziełem podpisał się Marcin P. Raczej nie debil ale zwykły przekrętnik.
  • Re: Wyniki Autor: ~Gazda [94.254.131.*]
    Nie wiem czy jest sens być takim purystą językowym w sytuacji kiedy od smrodu aż szczypie w oczy. A autor raportu ze swoją twórczą fantastyką na koniec to nawet Bolka bije na głowę w waleniu głupa.
  • Re: Wyniki Autor: ~1234 [37.8.231.*]
    tak czy siak idziem UP !
[x]
PROPERTYF 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.