jak bylo po 1 gr i scalenie na 3,6 zl a pozniej spadlo na 11 gr .zlodziej z knf ile spraw powinno tu sie zlaozyc bo prezesi sobie odeszli zabierajac kase
powinien byc konunikat nowian rozliiczy niefortunne scalenie z 1 gr na 3.8 prezes wyplaci kase ze swojej kieszeni lub pojdzie siedziec dziekuje za uwage mialem pol nln akcji gdzie zrobil mi 500 akcji zlodziejski frajer przypuszczal ze beda sprzedawac po pkc i kto go wybral na prezesa maklera zlodziejskiego niech sie tylko dowiem skad on byl wiecie moze z jakiego banku lub spolki maklerskiej
usunąć rachunek i założyć nowy, a co kłuje w oczy? Ja kupiłem ten papier w 2011 i sobie leżał - miałem inne zajęcia i giełda mi nie była w głowie. Myślałem, że od leżenia urośnie, hehe, tak....a tu dziś wchodzę z ciekawości jak to wygląda a portfel mówi - jak odejmiemy prowizję od sprzedaży 5 pln to w sumie muszę im jeszcze dopłacić.
Dawna ibiza, kręciła lody. Potem 4 razy zmieniała nazwę, był wałek z novianami i tym gostkiem z Czerniakowskiej co ma teraz prokuratora, chmielewski bodajze. A potem to juz byl smiec po scaleniu. GLownym winnym jest jednak ten gosciu z GPW za PO - sobolewski co wdal sie w romans z szarek, a potem ona go kopnela. Kawal historii i kupa wałków. Nigdy więcej PO u władzy :)