brakuje dostatecznie dużego zgarniacza, który by ten "szmelc" sprzątnął i dobrał odpowiednio więcej. Widać tacy póki co spółki nie interesują. Sypał dwa razy nie będzie bo to kosztuje. Czekać panowie, może wynik roczny 31.03 choć na chwilę?
Sesja moim zdaniem wybitnie negatywna , a domniemany sypacz 3,80 to raczej dobroczynca .Zamkniecie na dziennym minimum nic dobrego nie wrozy.Pozytywne infa najwczesniej miejmy nadzeje ze 31.03. Co dalej? Nie mam pojecia ,ale zanosi sie jednak na poglebienie spadków ,a ucieczka przy 3.80 byc moze bylaby dobrym pomyslem.Pozytywem jest brak negatywów czyli negatywnych informacji. Widac taki mamy klimat na elemelku ze nikuta nam rosnąc nie kazano.........
Zgoda w 100%. Zagroda na 3.80 byla pieknym przykladem manipulacji i graniem pod kanal spadkowy. Niestety ale poludnie murowane na najblizszych sesjach. Przewodnik ma inne plany co do kursu i tyle :(
Niewielkie? Od paru dni wysokie obroty... Ostatnio pare baniek dwa dni z rzedu. Mi tam lata to, ze zamkniecia sa slabe... dla nich to jest nawet biznes samemu wywalic pare groszy nizej przy zamkniecu za jakies 20-30 k, nastepnego dnia zaczynaja z nizszej polki i dalej zbieraja, bo tacy jak Ty sie zniecheca.
Dla mnie sprawa jasna - tani papier jak na takie fundamenty i przyszlosciowy rynek dlatego dobieram. Sama technika dobrze wyglada.
Poza tym wszystkim, nie bylo tutaj ostatnio zlego newsa.
przypomną sobie o elemelku jak hossa będzie się miała ku końcowi, przewartościowane inne spółki tanie, nasze śmieci nabiorą siły - czy po 2-2,5 nie było podobnie?. Jednak te regularne zjazdy mini z 4,03 też dużo mówią
No chyba nie ma co liczyć w najbliższych dniach na 4zł .Znamienne uwalanie. Jak nie zgarną pewnie tego co chcą to pupa blada. Papier jednak warto mieć bo jest perspektywa.
Ktory to juz raz historia sie powtarza. Mocne wybicie przy calkiem niezłych obrotach a potem zjazd na poprzednie pozycje.Oj przyjdzie nam poczekac na 4 z przodu.
Smutno ........... coraz nizej niestety ile to juz miesiecy mizeria mimo samych dobrych informacji. Wyniki dopiero w marcu,az mi sie cierpko robi gdyby znowu kurs dotknie 3,50 brrrr raczej niemozliwe. Przespałem hosse mozna bylo niezle przytulić kasiorki ,a ja z uporem trzymam elemelka az sok tryska. Czy ktos mi powie po co?
Tu też wszyscy płakali i dostali prezent. Wystrzał z 3,50 na ponad 4 zł to mało? Kto był ogarnięty to zarobił swoje. Kto nie to teraz płacze tak jak ja :-) Może po wynikach coś się ruszy teraz dupa blada. 3,50 znowu możemy zobaczyć przed wynikami.
Jednak czarne mysli sie spełniają zmierzamy ku 3,50 o zgrozo. W Jmiare duze obroty na wyzszych poziomach tylko po to zeby ubrac naiwnych? Jeszcze 3.80 jestem sklonny zaakceptowac ale wszystko co ponizej to juz gruba przesada. Rok , dwa temu ok ale społka naprawde sie rozwija bijąc rekordy zysku to czego brakuje to chociazby sladowa dywidenda, Wiem ze przyjdzie pora ze 4 zostawimy w tyle ,ale duzy ma teraz inne plany zebrac deczko po taniosci. Nas drobnych bierze sz.... nie mowiac o q...... i tyle w temacie cierpliwosci mocium panie