Dnia 2017-02-13 o godz. 10:00 ~Pst napisał(a): > Ty też wpisz w wyszukiwarce zanim coś palniesz na forum jak oststnio :)
Ja przynajmniej naprawiłem swój błąd. Ale to ty wkleiłeś linki w których są błędy. Wyliczyć; 2 komunikaty o tym samym numerze ale z innymi akcjonariuszami ( kom nr 4) , komunikaty z innymi numerami ale ten sam akcjonariusz ( kom nr 4 i chyba nr 1). :-(
Dnia 2017-02-14 o godz. 10:47 ~pst napisał(a): > Ja wkleiłem linki do komunikatów a każdy ogarnięty to widzi a ty głupoty zacząłeś wypisywać, zresztą nie pierwszy raz tutaj :))) > > Dalej obserwujesz bez akcji i tak pilnujesz komunikatów ?
To właśnie widać . Pokazali jak link wkleić, ale zapomnieli pokazać jak otworzyć, żeby przeczytać i wkleja się głupoty (^_^)
Obserwator nie naganiaj na wzrosty !!! Takich obserwatorów pełno na spółkach. Siedzi, obserwuje ale akcji niema, a potem lawina na lewo leci ! Naganiacze!
Może i naganiam , ale przeczytaj sobie ostatnie 6 komunikatów o zmianie akcjonariatu i porównaj to z moim postem powyżej. A jak będzie Ci się nudziło to komunikaty spółki od powiedzmy marca 2016r. No i na koniec nic Ci do tego czy mam akcje czy nie :))