• Cena sztuczna Autor: ~Maslana [149.254.234.*]
    Podnosza bo za chwile zle info
  • Re: Cena sztuczna Autor: ~rw [83.22.75.*]
    jesteś mistsz ;D
  • Re: Cena sztuczna Autor: ~Maslana [149.254.234.*]
    Prywatne wycieczki? Za grosz klasy, o poczuciu humoru nie wspomne.
    Ze robicie klasyczna podbitke to z daleka widac. Sztuczny obrot, ale skoro to was cieszy? Jak wyniki? Uchyl co nieco rabka tajemnicy.... A moze kontrakcik nowy? A dlaczego nie?
    Nie ma obrotu no tego nikt kupic nie chce. Po co komu akcje czegos, co de facto juz sie konczy?
  • Re: Cena sztuczna Autor: ~newconnectowiec [31.187.77.*]
    A po co mają podbijać kurs, skoro mają pozyskane duże kontrakty, wiec powinny pojawić się przychody i przepływy. Zacznij trochę myśleć i oceniaj nowy zarząd po wynikach, a nie po tym co już było.
  • Re: Cena sztuczna Autor: ~Donald_TRUMP [81.144.160.*]
    Maslana kupil za 1.6 a sprzedal na dolku. Teraz szaleje i chce zeby inni tez stracili....... Przykro mi kolego.... Tak bywa
  • Re: Cena sztuczna Autor: ~Maslana [213.78.71.*]
    Nie po raz pierwszy spudlowales. Mam akcje po 0,5.
    Bardzo dobrze , wiec trzymaj .

Nie rozumie wiec dlaczego ci tak zalezy zebys stracil.

Powodzenia w inwestowaniu zycze , i troche wiecej wiary ...

• Re: Cena sztuczna Autor: ~Maslana [149.254.234.*]
    To tylko sportowa dla mnie ilosc, zupelnie nie do celow zarobkowych. Nie mam zamiaru zasmiecac sobie podstawowego portfela.
  • Re: Cena sztuczna Autor: ~Maslana [77.99.11.*]
    Pomysl troche samodzielnie zanim palniesz jak teraz.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [213.78.71.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    A co do tej ceny. Sa conajmniej 2 powody by do tego dazyc za wszelka cene. 1 to potrzebuja kasy jak wody do zycia. Ta kasa moze sie pojawic np. gdy ARP bedzie miec argumenty do dalszego wchodzenia w ten balagan. ARP nie zrobi tego po tej cenie bo ich zjedza. 2 to wyzsza kapitalizacja daje wyzsza wycene spolki co jest oczywiscie wazne przy probie pozyskania finansowania zewnetrznego. Mysle ze o to zabiegaja mocno zabiegaja.
    To nie ocena dzialania LS a wylacznie gra w podbijanie ceny. Cena za taka akcje nie jest wysoka a bez kasy zgina. Tak samo jakby przypadkiem ktorys kontrakt nie wyszedl. Za kilka miesiecy gdy pojawia sie problemy z kontraktami to okaze sie ze byly to kontrakty na przetrwanie bez marzy bez sensu. A jesli udalo sie cos zarobic to zarobi prezes i kolesie.
  • Re: Cena sztuczna Autor: ~engineer [185.89.250.*]
    Za bardzo patrzysz w przeszłość. Na giełdzie kupuje się przyszłość. Przeanalizuj cały proces inwestycyjny LSH. Teraz mają zakłady i kontrakty, które mogą realizować.
    To oswiec mnie mistrzu swoimi wnioskami z analizy przyszlosci, bo jakos dojrzec nie moge. Widze za to wielkie nadecie i jeszcze wieksza klape. Potem placz i zgrzytanie zebow.
    I mam propozycje, zebys nie kryl sie pod mnogimi nickami, to smieszne.
    Czekam na argumenty , analize i wnioski.
  • Re: Cena sztuczna Autor: ~Maslana [149.254.235.*]
    Wiedzialem ze nie masz nic ciekawego do powiedzenia. Rozumiem ze twoj interes jest w tym, zeby jeszcze podciagac akcje ale te peany na temat wybudowanych zakladach i wygranych kontraktach to strzal w stope. Biznes budowany na stworzeniu przerosnietych aktywow, podczas gdy technologicznie firma lezy na lopatkach to jest chore albo...... dobrze przemyslana strategia napompowania banki. O wartosci tych aktywow tez mozna podebatowac. Na rynku masz setki takich obiektow do adaptacji za grosze. Ale wlasnie dlatego, ze takie rozwiazanie to grosze, trzeba bylo zrobic cos za duza kase. Bo nie o racjonalnosc biznesu idzie a o wartosc akcji, blednie zalozana ze bedzie wprost proporcjonalna do wartosci aktywow.
    Mslana vel Zaciekawiony to TY nie zmieniaj nickow .

Pisales glupoty na Balticu a teraz tu piszesz.

Sam zakladasz posty i sam na nie odpowiadasz.

Nie masz zadnej wiedzy na temat spolki , bo po przeczytaniu twoich komentarzy nic z nich nie wynika .

Piszesz w kolko to samo i nic nowego .

Dla mnie mozesz pisac co chcesz , ale nie zasmiecaj forum bo to nie czateria na interi.

[x]
LSTECHHOM 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.