• Wiadomo dlaczego stary Prezes przepakował swoje akcję na zp. z o.o. Autor: ~thx [62.179.0.*]
    Ma ktoś jeszcze jakieś wątpliwości?
  • Re: Wiadomo dlaczego stary Prezes przepakował swoje akcję na zp. z o.o. Autor: ~tikitaka [89.72.173.*]
    tak sie zastanawiam, za ile bys chcial kupic, ze tak sie udzielasz, a przeciez akcji tu nie tkniesz? ba przeciez ich juz nawet nie masz czas tu marnujesz?
    hmmm
    cos mi sie wydaje ze ladujesz pod korek jak najtaniej :-) lisek z ciebie
  • Re: Wiadomo dlaczego stary Prezes przepakował swoje akcję na zp. z o.o. Autor: ~thx [62.179.0.*]
    Dnia 2017-02-10 o godz. 10:28 ~tikitaka napisał(a):
    > tak sie zastanawiam, za ile bys chcial kupic, ze tak sie udzielasz, a przeciez akcji tu nie tkniesz? ba przeciez ich juz nawet nie masz czas tu marnujesz?
    > hmmm
    > cos mi sie wydaje ze ladujesz pod korek jak najtaniej :-) lisek z ciebie

Chyba cię chłopie tak delikatnie mówiąc pod deklem lekko powaliło, ja kupowałem akcję po 80 groszy i jak je kupowałem to pisałem na forum że to dobra cena i że to czas na branie a nie sprzedawanie. Jak przebiło 2 złotych to pisałem że to dobry czas na sprzedawanie, poczytaj sobie wątki forumowe i nie pisz bzdur.
    Po takiej informacji to takiego g...na się nie rusza, jak chcesz to pakuj pod korek tylko potem nie płacz na forum.
    Ja pisałem już dziś jak już to kupię tutaj co najwyżej 1 akcję tuż przez 24 marca i to dopiero zobaczę jaka będzie cena emisyjna tych 20 milionów akcji a jaka będzie wtedy wycena akcji. Takiego śmiecia z oszustami w zarządzie się nie kupuje ale twoja sprawa.
    A piszę tu na forum dlatego że widze tych naganiaczy i tych którzy to czytają, łykają na górkach i w złych momentach a potem płacz i straty. Jak nie chcesz to nie czytaj moich wpisów, forum jest otwarte dla każdego, ty po prostu kupuj, zamknij oczy, zamknij notowania, załóż nogę na nogę i czekaj, za 3 miesiące będziesz z ręką w nocniku.
  • Re: Wiadomo dlaczego stary Prezes przepakował swoje akcję na zp. z o.o. Autor: ~Kruger [213.180.137.*]
    ale bredzisz...

[x]
LUKARDI -11,60% 0,44 2025-10-07 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.