• podejrzewałem Autor: ~plereza [5.174.17.*]
    że sterują akcjonariuszami mnieszościowymi jak małymi kaziami ale tej skali nie uwzględniłem

Maj okazuje się został w akcjonariacie, mimo że przerzucony został pakiet równy temu co posiadał / zmyłka/

pakiet blokujący/ równy stanowi posiadania Reya/ /zmyłka/

no i szybkie uzupełnianie stanu posiadania P. HALABY

pogrywają z nami i niech tam .............byle kurs szybko osiągnął poziom 2pln+
  • Re: podejrzewałem Autor: ~plereza [5.174.17.*]
    do 20.02 Halaba ma czas by zwiększyć pakiet "decyzyjny" chyba, że z Jego inicjatywy ten aport i nowy akcjonariusz
  • Jest wyjście Autor: ~waldi [79.189.247.*]
    Kto nie chce rozwodnienia akcjonariatu ,musi skupywać akcje.Wystarczy 20% akcji będących na NWZA by nowa emisja nie doszła do skutku.
  • Re: Jest wyjście Autor: ~plereza [5.174.17.*]
    tu nie ma rozwodnienia.....................aport będzie równy lub większy od emisji czyli w/k będzie nadal ok 3pln ale

....................nowa krew w spółce/ nowe osoby prawne / fizyczne/ bezcenna......................myślę, że CI co dzisiaj, w obecnych okolicznościach przyrody sprzedadzą ................dadzą się wyleszczyć
  • Re: podejrzewałem Autor: ~5432 [83.28.205.*]
    każda cena nowych akcji poniżej 3 zł to będzie kompromitacja zarządu i działanie na niekorzyść akcjonariuszy w kontekście skupu własnych akcji w tej właśnie cenie
[x]
SKYLINE -0,64% 1,55 2025-09-26 12:12:49
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.