Mamy 1,4 zł. Z trendem nie ma co walczyć. Trzeba czekać, aż fundusz bądź ktoś inny sprzeda wszystko co zamierza. Gdzie się zatrzyma? 1 zł czy 50 gr a może jeszcze niżej? Przy 50 gr można będzie skupić wszystkie akcje dysponując 460 tys :) Smiech na sal! Może i warto bo spółka ma nowoczesne technologie i trochę ziemi w Poznaniu.
jak myślicie gdzie to usrednic? jakos te 50 groszy mnie nie przekonuje patrząc na odnowiony budynek przy Bulgarskiej w Poznaniu ( w tle stadion) musi być wart kilka ładnych baniek nie ma bata straty w 16 to raczej kwestia inwestycji w bimecom bo na podstawowej działalności nie wygląda to az tak zle jak kurs
no dobra, ale podaży już nie widzę, chyba, ze jakiś idiota coś wysypie na dnie, ale to już jego strata. Już nie pamietam takiego ożywienia na tych papierach, także już jestem spokojny, Średnie też już się wyginają ;)
wstaw kupno na 1,5 to ci nasypią ... nawet zasypią Panowie mają tanio to sypia,teraz 1 zł i tam walka...później 0,8 nawet sympatycy i wierni akcjonariusze mają dość
Kiedyś może uda Ci się trafić w tą zmianę trendu.
Ja obstawiam że to się zacznie poniżej złotówki. Za długo te akcję czekały żeby teraz je nie odebrać.
Zazwyczaj odbiera się na spadkach.