• BRAWO CHŁOPAKI Autor: ~vista [188.146.22.*]
    TAK TRZYMAĆ , WIELKI SZACUN. MILUH , TADEK I INNI- BRAWO
  • Re: BRAWO CHŁOPAKI Autor: motokolo [77.254.32.*]
    Dokladnie. Obejrzalem wczoraj calkiem przez przypadek ekspres reporterow.
    Dzieki za wszystko, ciesze sie, ze nie odpuszczacie. Ja niestety nie moglem sie dolaczyc do was bo niestety pracuje za granica i ciezko by mi bylo sie pojawiac w prokuraturze. Ponad 20 tys zl poszlo w pizzzz.... Mam nadzieje, ze dzisiejsza wladza nie bedzie sie z nimi cackac. Pozdrawiam i zycze wszystkim umoczonym pogody ducha i wszystkiego dobrego.
  • Re: BRAWO CHŁOPAKI Autor: ~DG [188.146.164.*]
    SUPER PANOWIE WRESZCIE COŚ MOŻNE RUSZY W NASZEJ SPRAWIE .JESTEM PEŁEN PODZIWU.POZDROWIENIA
  • Re: BRAWO CHŁOPAKI Autor: ~miluh [89.70.18.*]
    To forumowy ASDE załatwił dziennikarza to ten siwy :D bez urazy
  • Re: BRAWO CHŁOPAKI Autor: ~vista [188.146.22.*]
    ciekawe , czy jak Jaki się tym zajmie , to czy odzyskamy kasę???
  • Re: BRAWO CHŁOPAKI Autor: ~jagna [79.186.212.*]
    psu z gardła nie wyciągnie,tak samo i im,jak wyszli na wolność to możemy tylko pomarzyć ,oby jak najszybciej zakończyli śledztwo żebyśmy mogli zamknąć rachunki inwestycyjne.Pozdrawiam pokrzywdzonych J.K

• Re: BRAWO CHŁOPAKI Autor: ~sensei [31.1.91.*]
    nic nie będę odpuszczał ani rachunku inwestycyjnego zamykał,odkupią wszystkie akcje i jeszcze odsetki zapłacą z zlicytowanych majątków ,świat jest mały :-) pozdrawiam
  • Re: BRAWO CHŁOPAKI Autor: ~olo [95.50.99.*]
    według mnie to i gpw powinna beknąć za te puszczanie na 2 dni i wogóle za dopuszczenie takiej spółki a oni umyli raczki wywalając ją z parkietu, takie regulacje są chore bo nie chronią wcale drobnych
[x]
PREMETINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.