Coca cola miala juz swoje 5 minut i program zapunktowani - byl to pilotaz i pokazal on tej firmie ze programy ja kosztuja a nie przysparzaja im klientom . Byc moze rozmowy nt temat trwaja ale osobiscie nie wierze iz dojdzie do podpisania jakies umowy /oczywiscie jest to moje prywatne zdanie- powod jest prozaiczny coca coli nie oplaca sie taki program, gdyby tak bylo dawno temu payback lub inne programy by juz dzialaly dla tej firmy/
Dnia 2017-02-10 o godz. 10:36 ~przegrany napisał(a): > Mario zmienia profil konglomerat gier komputerowych albo development gier mobilnych poczekajcie do raportu.
jeśli zmienia to Alicja te swoje brednie o Coca-Coli możesz sobie wsadzić w buty:) buahahahaha może wkońcu oni w raporcie wytłumaczą co maja za plany z Trumpem bo invest napisał ale wytłumaczyć nie potrafi co oczywiście nikogo nie powinno dziwić bo to wyjatkowo wielki id...a:) buahahahahahaha
Coś mi się wydaje ze to bankrut prędzej czy później spółka mogła w przeszłości wykorzystać swoja dominację jako lider na rynku ale koty musiały się spasnac .Moim zdaniem moze być podbitka dla uplynienia papiera rzadnym szybkiego zarobku.
Witam musze przyznac ze zaskoczony jestem negatywnie liczylem ze trafie z ma prognoza Raport jest beznadziejny ogromna strata drastyczny spadek przychodow i to w najlepszym kwartale dla firmy w roku