• Expres reporterów Autor: ~Marton [89.29.89.*]
    Witam,
    Wczoraj czyli 7.02.2017 polska telewizja w magazynie Expres Reporterów pokazała podobną sytuację jak nas akcjonariuszy spotkała ze spółą Nicolas Games. W programie był nawet minister sprawiedliwości, który osobiście ma zająć tą firmą wymienioną w programie, która wykręciła swoich akcjonariuszy. Polecam wszystkim oglądniecie tego programu ... jest na interneci. Moze tez w ten sposób powinniśmy załatwiać naszą sprawę, nagłośnić przez media to chyba ostatnie wyjście. Ja osobiście po programie napisałem tez o naszej sprawie o spółce Nicolas Games jak nas obrała o pieniądze. Tez w tej sprawie moze napiszcie do tego programu jak będzie nas więcej to tą sprawą się zajmą lup przekazą ministrowi sprawiedliwości. To jedyna szansa!!!!! Pozdrawiam
  • Re: Expres reporterów Autor: ~wlasnie [83.26.55.*]
    ZABIERAJMY SIE DO PISANIA !!!!!

jak zasypiemy ich mailami to zobacza ze problem jest duzy i powazny i sie nim zajma !

nie godzmy sie zeby ktos za nasze 20 mln budowal sobie wille i siedzial na sofach i sie smial z "jelenii" walczmy o swoje !

Tym bardziej ze po prostu bylismy nie doinformowani !

pozdrawiam
  • Re: Expres reporterów Autor: ~Marton [89.29.89.*]
    Ludzie piszcie do magazynu Expres Reporterów. Ja napisałem i juz mi się odezwał redaktor, który zajmuje się podobną sprawą jak nasza tylko innej spółki, ta tez okradła swoich inwetorów na GPW.
    Pozdrawiam
  • Re: Expres reporterów Autor: mayamak [89.79.74.*]
    Dnia 2017-02-08 o godz. 23:52 ~Marton napisał(a):
    > Ludzie piszcie do magazynu Expres Reporterów. Ja napisałem i juz mi się odezwał redaktor, który zajmuje się podobną sprawą jak nasza tylko innej spółki, ta tez okradła swoich inwetorów na GPW.
    > Pozdrawiam

Dzięki za informacje o tym programie i sprawami którymi się zajmują. Napiszę dzisiaj maila. Od wywalenia spółki z NC zebrałem chyba komplet dowodów i dokumentów, które nadają się do takiego programu. Dementując wszystkie pierdoły pisane w kierunku mojej osoby, przez nie wiem kogo na tym forum, chciałbym powiedzieć, że ciągle działamy i dokończymy co zaczeliśmy. Pozdrawiam wszystkich
  • Re: Expres reporterów Autor: ~grzechu [31.0.42.*]
    Ciesze się że ten nasz reportaż wzbudził w Was nadzieje przynajmniej na ukaranie winnych. My z PMI się zrzeszyli najpierw SII później do prokury a teraz udało się to medialnie a dzięki temu nadzór nad postępowaniem przez Prokuraturę Generalną i to może pomoże ukarać winnych. Pozdrowienia
  • Re: Expres reporterów Autor: ~One-dollar-man [37.235.48.*]
    Pieniędzy nie odzyskamy, ale na wokandzie bardzo chcę zobaczyć znaną nam pszczółkę.
  • Re: Expres reporterów Autor: ~bul [83.3.216.*]
    Czy nie odzyskamy tego nie wiadomo ;) na razie głównie dzięki Maymakowi wszystko idzie w dobrym kierunku , pozdrawiam i czekam z niecierpliwością kiedy zlecą się trolle i będą wpisywać głupoty w stylu "kto dał się okraść Maymakowi" :)
  • Re: Expres reporterów Autor: ~obcy [79.191.213.*]
    Mayamak robi dobra robotę trzeba mu zaufać , skąd wiem boo wiem.
  • Re: Expres reporterów Autor: ~gracz-amator [78.11.243.*]
    Załóżmy przy pozytywnym załatwieniu sprawy, to w jaki sposób moglibyśmy odzyskać pieniądze? Mam trochę akcji w arkuszu i nie wiem co z nimi mam teraz zrobić...

• Re: Expres reporterów Autor: ~Leszcz [46.238.100.*]
    Też napisałem.
  • Re: Expres reporterów Autor: ~Marek [217.96.246.*]
    Wydrukuj sobie i powieś w ramce na ścianie ,
  • Re: Expres reporterów Autor: ~Nnm [82.145.222.*]
    Spolka nie notowana akcji nie sprzedamy a odsprzedac nie ma komu wiec nie puszcie bzdur ze kase odzyskamy.
  • Re: Expres reporterów Autor: ~beryl [150.254.156.*]
    To nie odzykamy ale moż e dopadną dupka i się pozbęde tych akcji z kotna bo mi opłatę za konto pobierają.
  • Re: Expres reporterów Autor: ~Tomek [83.20.77.*]
    Odsprzedaj te akcje komuś innemu na straty ,podatku będzie mniej
  • Re: Expres reporterów Autor: ~Willy [212.109.135.*]
    zainwestowlem w w Nicolas 16000zl , a liczac po 0,01zl to 9500zl, trzeba by bylo zebrac sie porozumiec, zlozyc zbiorowy pozew wobec Nicolas Games. Wiem ze firma nie upadla tylko istnije. Moze to naiwne ale miale nadzieje ze Nikolas powroci na gielde tak jak kiedys firma Permedia, brak jakich kolwiek informacji swidczy ze zostalismy oszukani i tylko w sodzi mozemy domagac sie chociazczesciowego zwrotu zainwestowanego koapitalu.

• Re: Expres reporterów Autor: ~beryl [150.254.156.*]
    Panowie jedyny sposób to zebrać się w kupę i rzeczywiście złożyć jakieś pozew zbiorowy. Kto się ta tym zna?
[x]
NICOGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.