a czy to pierwszy raz na tym papierze? Tyle, że wcześniej była bessa i takie numery umykały w tłumie. To wcale nie jest miły rynek na dywidendowej spółce, ale szulernia gdzie trzeba takie numery przeczekać lub wiać stąd. To tyle i skończcie te dziecinne dyskusje o zarządzie bo jego rolą jak sama nazwa wskazuje jest zarządzanie a nie granie na giełdzie.
Zamiast pisać głupoty o zwieraczach to łaskawie przekaż pracodawcom, że ta sytuacja nam inwestorom drobnym się nie podoba. Popieram moich przedmówców w następujących sprawach; - Zarząd niech weźmie się do roboty; - Wykup akcji własnych natychmiast; - W ramach protestu nie kupujmy akcji do 2,50. Moja propozycja na istniejący stan jak natychmiast nie nastąpi poprawa; - A może sprzedawajmy akcje i zacznijmy inwestować w Echo - co robią OFE. Widzę, że nie potraficie słuchać wiec powtórzyłem swój wpis jeszcze raz ( Zarzą do roboty) ps. Wiem dobrze od czego jest Zarząd, jeżeli nie ma właściciela to proszę mi odpowiedzieć kto w tej sytuacji odpowiada za spółkie