Ale sypacz ciągle dołuje więc jest szansa z nowymi promocjami cenowymi a kasa kiedyś przyjdzie sama lub nie, a akcji mało i sie juz można nie załapać na takie przeceny nic tylko żniwa akcyjne cały czas i to się może podobać póki co.
Dnia 2017-08-10 o godz. 09:13 ~Xyz napisał(a): > Ale sypacz ciągle dołuje więc jest szansa z nowymi promocjami cenowymi a kasa kiedyś przyjdzie sama lub nie, a akcji mało i sie juz można nie załapać na takie przeceny nic tylko żniwa akcyjne cały czas i to się może podobać póki co.
kasa kiedyś będzie ale na razie zamrażarka a uśrednianie w dół kosztuje.
jeśli już (up) to tylko po to by uszyć na miarę dla sezamkowej, sami mają po 0,17 i zawsze sobie mogą dodrukować (już dwukrotnie nosili się z zamiarem to co ich niby miałoby powstrzymać przed nareszcie jego realizacją?) - patrz Fachowcy.
spolka sie rozwija i jest idealna na grzanki wyniki po koljenych przejeciach tez z czasem sie pojawia ja uwazam ze branaza jest ciekawa i pracuja w interesujacym otoczeniu to jest rosnacy rynek ja uwazam ze rozwodnienia kapitalu nie bedzie, skoro nie wyszlo 2 razy to wlasnie 3 raz probowac nie beda ktos tych akcji pow kilku zl sie nalylkal mimo wszystko ja czekam i ciagle dobieram
ostrzegalem was pol roku temu tutaj przy 4zl ze spadnie na 1zl i tak sie stalo podpowiem wam cos - Mobimeeda w caigu maks kilku miesiecy(moze tygodni) moze byc conajmniej 50-80gr a poki co jest 20gr bedzie mozna ladnie zarobic w niedlugim czasie.
Dnia 2017-08-31 o godz. 08:45 ~inwestor napisał(a): > ostrzegalem was pol roku temu tutaj przy 4zl ze spadnie na 1zl i tak sie stalo podpowiem wam cos - Mobimeeda w caigu maks kilku miesiecy(moze tygodni) moze byc conajmniej 50-80gr a poki co jest 20gr bedzie mozna ladnie zarobic w niedlugim czasie.
Pewien synoptyk przewidział kilka miesięcy temu że w Polsce będzie silna ulewa i ulewa była. Czy trzeba mu uwierzyć teraz gdy mówi że zimą na Syberii będzie ciepło?