• dla przypomnienia Autor: ~maro66 [91.241.41.*]
    dzisiejszy kurs 4,9 - 5 złotych to jest ok 20 groszy jeśli liczyć po "staremu". Od tamtego czasu upłynęło troszkę czasu i chyba również wzrosła wartość spółki, kto sprzedaje w tej cenie??. No może Ci, którzy kupowali po 3,xx.
    Pozdrawiam wytrwałych
  • Re: dla przypomnienia Autor: ~Lug [80.72.33.*]
    Więc myślisz, że to jeszcze wyżej może polecieć?

• Re: dla przypomnienia Autor: ~maro66 [91.241.41.*]
    ta spółka kosztuje tak naprawdę tyle samo co 3-5 lat temu. W między czasie nowy zakład, poprawa rentowności, nowe rynki zbytu. Jedna z nielicznych prowadząca "normalny" biznes.
    Jeśli I kwartał potwierdzi dalsze wzrost przychodów, myślę że około połowy miesiąca będzie komunikat, w walentynki chyba raport za IV kwartał.
    Mam nadzieję, że w końcu ktoś z "dużych" to zauważy, obroty z ostatnich dni mogą to potwierdzać. Przy tak małym FF możliwości są naprawdę spore
  • Re: dla przypomnienia Autor: ~lu [80.72.33.*]
    Myślę podobnie, niby się trochę ruszyło, ale ten cały wzrost nie odzwierciedla prawie wogóle perspektywy poprawy zysków w najbliższej przyszłości. Koszty już ponieśli, teraz musimy oczekiwania na spijanie śmietanki.

Masz jeszcze jakieś inne ciekawe spółki w swoim portfelu?
  • Re: dla przypomnienia Autor: ~maro66 [145.237.2.*]
    odradzam inwestowanie "pod kogoś".
    Pozdrawiam
    to nadal jest tylko 22 gr "po staremu "
  • Re: dla przypomnienia Autor: ~lug [192.92.94.*]
    co znaczy 'po staremu'?
    w 2012 r. (chyba), nastąpiło scalenie akcji 25:1. Czyli mając 10000 sztuk akcji po scaleniu miałeś 400 szt. Dlatego piszę "po staremu".
[x]
LUG -3,85% 2,00 2026-02-27 16:17:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.