No niestety wracamy na 60gr. Pampersy ubrane? Kozuchy widziane?. Nie nauczyliście się że zawsze wracałem na ten pułap. Mogliście sprzedać wczoraj a już za kilka dni kupić znacznie więcej... już 72gr urywa.
Korekta, sprzedałeś ciesz się z gotówki... może znajdziesz jelenia ze ci sprzeda złotą kurę za darmo, ale coś mi się wydaje że to ty tą kurę oddałeś... W piątek / poniedziałek myślę że będzie walka o 1zł przed raportem
Slabe rece. Mysle ze jeszcze nie oddaly. Pomyslcie co bedzie jesli raport rozjechalby sie z oczekiwaniami jak juz teraz oddaja na podbitce. Bez pokonania kluczowych oporow na dluzej nie wzrosnie
Ja zdazylem. Komentuje tylko aktualna sytuacje. Mi to wisi czy teraz spadnie czy wzrosnie. I tak zarobie. Jak spadnie to zapewne jeszcze wiecej. Moze nie teraz, ale wkrotce.
Jasne, komentujesz swoje wyobrażenia. Kolejna konsola i atak na wyższe poziomy. Wzrosty są wbrew pozorom stabilniejsze niż w październiku, co dobrze wróży przebiciu 1...
Widze to tak, ze do konca tygodnia bedzie osuwanie na malych obrotach. Ograniczenie dolne widze na poziomie 0,70 ale zaznaczam ze nie jeste technikiem tylko czuciowcem tej spolki ;-). W gore moze teraz pociagnac tylko ktos zdecydowany w ramach checu zalapania sie na ewentualne wyniki, ktore moim zdaniem nawet pomimo niewypelnienia prognozy beda bardzo dobre. Jak bedzie brakowac zdecydowania to kierunek poludnie, co jak jeszcze raz podkreslam nie przekresla pozniejszych wzrostow, ktore zastopuje wiadomo co. To nie spolki don Patro, zeby lecialy po 400% zeby pozniej z hukiem spadac. Podoba mi sie umiarkowany wzrost organiczny, tym bardziej ze tutaj poza liczbami naprawde powstaje sporo dobrego.
Raport do kitu? po 3 kwartałach jest już super, Firma rentowna więc będzie jeszcze lepiej. Zobaczcie ile mają amortyzacji za 3Q to prawie 1mln zł, zysk tyle samo więc jest na czysto 2mln w kieszeni.
To że zrealizuja ja z nawiązką, wycena rynkowa mizernie niska, do tego bardzo prawdopodobne że otrzymają kontrakt na 11 mln zł, gdzie na ponad 20 ml zł maja już podpisane. Następnie biorą udział w wielu przetargach, przejęcia pozwolą zwiększyć rentowność, a emisja obligacji poprawi płynnosc finansową. Plus został określony cel w postaci wejścia na rynek główny.
To tylko się cieszyć że tak późno Spółka została zauważona. Będzie coraz to więcej inwestorów ją zauważać gdy będzie rosło, tak to bywa już na tej giełdzie. Mi się przypominają czasy z NC jak Ekoeksport był. Nikt tego nie chciał i fundusz wywalał po złotówce. Było sypanie ale do czasu, ale też nie rosło lawinowo. Ktoś wejdzie większy to się zacznie wspinaczka do godziwej ceny i te ceny będą miłym albo gorzkim wspomnieniem...
Ja na bank nie sprzedam. poprostu wkurza mnie jak rynek się pieści z tym oporem. Dwa dni temu brali z niego co sie dało. Ktos to albo łądnie rozgrywaalbo poubierali i ubieraja dalej na oporze.