podobieństwo do cloud: branża, równie niska ilość akcji, tak samo niski FF... na chwilę kubełek zimnej wody i trzymanie kciuków za chłopaków z firmy :)
rosnie pod wyniki i caloksztalt ktos wie cos wiecej i odbiera akcje widac golym okiem strach sprzedac, zeby zrobic jakies kolko, bo widly i odciecie w kazdej chwili mozliwe
ja wiem ze urosnie duzo jeszcze ale ryzykuje moze niepotrzebnie az w koncu mi sie nie uda choc narazie mi sie udaje robic kolka wczoraj 10% taniej odkupilem i dzis rowniez :D zobaczymy jutro, juz dzis kolek nie robie bo wychodze na reszte dnia ale wy mozecie tylko uwazac by wam gruby nie odebral akcji :P
Panowie gruby was omamil podbitkami na ktorych was ubiera patrzcie dokladnie w arkusz zlecen i transakcji bedzie wybicie tak ale w dol bo to wy zostaniecie z akcyjksmi a gruby z wasza gotowka patrzcie dokladnie jak was umiejetnie zeni z tym towarem jeszcze dzis otworza wam sie zaslepione oczy
bbbuuuuuuaaaaahhhhhhaaaaaahhhhaahahahaa ty to jestes chyba zdesperowany albo jakis z ciebie kabareciarz czy komik moze za pozno chcesz kupic to niestety w gore