Dość tego miałczenia każdy ma rozum jak kupił jeden z drugim po 3zł to jego strata trzeba było brać po 0,80 250000 się mieliło oddawali a teraz głupie naciąganie raporty z nowymi zleceniami dadzą siłę wybicia a teraz zbierać do koszyka .
Coś zbieracz coraz bardziej nerwowy w zbieraniu. A i obroty znacznie niższe niż wczesniej kiedy przebiliśmy 3 zeta. Chyba coraz więcej papiera w mocnych łapkach.
Dnia 2017-02-07 o godz. 17:31 ~Gonzales napisał(a): > Coś zbieracz coraz bardziej nerwowy w zbieraniu. > A i obroty znacznie niższe niż wczesniej kiedy przebiliśmy 3 zeta. > Chyba coraz więcej papiera w mocnych łapkach.
trochę czasu minęło ale pisałem że zdrowy dołek to 1,69zł tam miało się ubić co prawda 2,28 też tam się ubijało ale krótko i było trudno utrzymać papier w rydzach chyba że podbicie pod wyjście na 4zł.
No to samo u mnie :) Jestem od 1 pln (potem dokupiłem, średnia 1,16) Kusiło strasznie ale mam postanowienie trzymać jako średnio albo i długoterminową inwestycję Pozdro i powodzenia :) M