• WIDŁY Autor: ~misiek [37.47.137.*]
    A Petroinwest widłowy puszczał po 15 minutach , a tu grucha Gpw to jednak BANAN.........
  • Re: WIDŁY Autor: ~jack [5.172.238.*]
    nie puści dzisiaj, puści jutro.

Swoją drogą trzymać cały dzień na widłach, gdzie TKO nie jest jakieś100% to dziwne. Może puści na fix.

Jutro będzie dzień prawdy, widły wysoko i zobaczymy jakie będą obroty i czy będzie powrót do bazy. Technicznie wybicie wygląda pięknie,
  • Re: WIDŁY Autor: wrak_czlowieka [5.172.234.*]
    To są pierwsze widły, ale mogę Was zapewnić, iż na pewno nie ostatnie.

Poczekajcie do wakacji - będziecie zaskoczeni ceną akcji. Pozytywnie.
  • Re: WIDŁY Autor: ~jack [5.172.238.*]
    to jakie poziomy do wakacji, 5 pln czy wyżej?
  • Re: WIDŁY Autor: ~Fiu [37.248.38.*]
    Zaczynamy dzień i od razu na widły?
  • Re: WIDŁY Autor: wrak_czlowieka [31.0.124.*]
    Celem w połowie roku powinno być około 6-7 zł za akcję.

To przełomowy moment dla spółki. Nie dziwie się, że wreszcie zaczynają się wzrosty, tym bardziej, że naprawdę jest tutaj pod co grać na najbliższe kwartały, a dodatkowo baza jest bardzo niska.
  • Re: WIDŁY Autor: ~aa [89.68.0.*]
    Normalne trolowanie. Tu nie chodzi o 6-7 zł. Idziemy na 30.
  • Re: WIDŁY Autor: ~obderwator [87.206.148.*]
    A co dzisiaj się stało na perełce? Już wszyscy sprzedali?
  • Re: WIDŁY Autor: ~jack [37.248.154.*]
    wygląda na to, że sprzedali i mamy ciszę ale na wyższym poziomie. W kolejnym ruchu w górę 3 powinna zostać trwale przekroczona.
  • Re: WIDŁY Autor: ~Xxxxccx [37.47.53.*]
    Wiekszosc sprzedala pozostal tylko 3100 k 3100 sprzeda....bedzie sie bawil dalej.az skupi wszystko co jest u drobnych inwest. Wtedy latwiej podbic w górę na 32.
  • Re: WIDŁY Autor: ~chętnydrobny [89.79.137.*]
    Rynek jest ciężki ,że jest wybicie każdy widzi i  trwa  hossa na deweloperce ale nikt tego nie napisał . a to jest jedyna firma tak zdołowana .jest potencjał coś budują długów nie mają no i najważniejsze raport 28.02 .ale tu nic nie zależy od drobnych zawiadowca trzyma rękę na pulsie zrobi co będzie chciał choć drobni mają  tylko 600tys akcji  z czego połowa tylko chodzi. .
    Dnia 2017-02-09 o godz. 20:36 ~chętnydrobny napisał(a):
    > Rynek jest ciężki ,że jest wybicie każdy widzi i  trwa  hossa na deweloperce ale nikt tego nie napisał . a to jest jedyna firma tak zdołowana .jest potencjał coś budują długów nie mają no i najważniejsze raport 28.02 .ale tu nic nie zależy od drobnych zawiadowca trzyma rękę na pulsie zrobi co będzie chciał choć drobni mają  tylko 600tys akcji  z czego połowa tylko chodzi. .

sry 1,8ml mają drobni
    ps.
    jak będzie zobaczymy !!! ja jestem za, a jak nie zawsze się kiedyś sprzeda po tej cenie
  • Re: WIDŁY Autor: ~antek [188.146.26.*]
    Drobni mają max. 1,4 mln akcji. Prawdopodobnie połowa kupiła je w 2008 roku i o nich z róznych względów nie pamięta albo nie wie, że je ma albo mają ich tak niewiele, że się nimi nie interesują itp. Realnie w obrocie od drobnych może być około 0,5 mln. Na najbliższy raport nie liczyłbym. Sensowne wyniki powinny być dopiero po oddaniu winnicy czyli w raporcie za I półrocze 2017.
    mnie się wydaje ,że coś w raporcie powinno być ciekawego .bo dlaczego teraz te ruchy!  może coś ciekawego zarząd powie ostatnio były tyko slogany, że firma ma się dobrze ,perspektywy i żadnych długów .
  • Re: WIDŁY Autor: ~antek [188.146.24.*]
    Byłem na walnym parę lat temu. To, że zarząd coś powie jest mało prawdopodobne. Powiedzą wtedy jak będą kosmiczne wyniki.
  • Re: WIDŁY Autor: ~podbitka [31.1.176.*]
    i do bazy na 2 zł
  • Re: WIDŁY Autor: ~jack [5.172.239.*]
    bazy już nie będzie, na moje wybroni 2.7. chociaż nie spodziewałem się tak szybkiego cofnięcia.

Papier się chociaż po części wymienił, ktoś go dostrzegł i to plus.
[x]
TRITON 15,60% 3,26 2025-09-17 15:02:20
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.