jest ewidentna ucieczka z akcji, kto twierdzi inaczej oszuka nie forumowiczów, tylko samego siebie... Generalnie nie ma się co z kogo śmiać, tylko po prostu współczuć tym co jeszcze nie wyszli z papierów, bo to topnieje każdego dnia niestety...
ja sprzedałem na stracie i to sporej z 80 gr na koniec po 40 gr a miałem 100k i wiecie co już odrobiłem na langloo brane pod 17-22gr oddane 38-42 gr teraz
nie ma co czekać na cud teraz wchodzę w letus tam już brakuje akcji tak jak na langloo przed wybiciem o 100%
tu się nie zgodzę ja wybieram spółki zapomniane z szansą na ponadprzeciętne stopy zwrotu a z pewnością taką spółką jest letus jak i inne które wymieniłem i ta na g która dawno nie była grana a doszła ostatnio do 24gr
wspomnisz moje słowa
Tak, kupują zwykli szaleńcy. Po co kupować by zaraz pozbywać się 20-40% niżej??? Lada tydzień te akcje będą po 0,01pln, po co więc płacić teraz 0,40, co...???
Jak to czas pokaże...??? Przecież pokazuje cały czas: czyli ostro pionowo w dół, jeszcze jakieś głupie pytania...??? Ty sobie siedź na spółce do jednego grosza, twoja sprawa, ale innych nie namawiaj na straty, bo to nieładnie!