jak dla mnie to jest to tylko gra pod upychanie akcji - za duży wolumen przewalił się w piątek w trakcie spadków. Tylko drobne płaskie korekty znajdują uzasadnienie w systematycznym wzroście kursu. Tutaj tego nie było, więc obstawiam, że ktoś wszedł na chwilę i jeszcze resztami sił wychodzi lub ktoś z większym pakietem akcji właśnie kończy opróżniać magazynek ;)
Ale to tylko moje zdanie, na dniach zobaczymy, co będzie dalej :)
skąd to 4 zł wytrzasnąłeś? może użyłbyś jakiegoś sensownego argumentu. Już widziałam spółki, w których dobre infa nijak się miały do tego, co działo się z kursem. Teraz jest duże zainteresowanie spółką bo ją napompowali, więc dużo ludzi na pewno kupi nieco akcji, gruby z kolei może opychać. Gdyby poziom 4 zł ich interesował to nadal by podbierali, tak jak to miało miejsce w ubiegłym tygodniu i w zasadzie po co mieliby oddawać, skoro akcji mało w obrocie i można to wyżej podpompować, a ma się duży pakiet już w rękawie zebrany na niskich poziomach?
Panowie tu już nie ma co szukać .... kurs zaraz runie bo tak ma być zobaczcie co się na LUG dzieje. kumulacja zaraz będzie odpał. do 10 zł min. I spółka z jakimś majątkiem